Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
monica70 spune:
IOANA am si eu o intrebare! Se poate "sa fie de la dinti" doar cand e in casa ,fara ocupatzie? Ca interessant,cat e la plimbare,sau e cineva in vizita,sau apare ceva nou la orizont,nu o mai supara dintii aia 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
T_Ioana spune:
Moni

Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
Hop si eu pana la urma am reusit sa intru, merge netul ca naiba ca ia Jean niste fime, am tot intrat si v-am citit postarile dar cand sa scriu si eu, intervenea cate ceva, adica Alain.
Moni, eu il leg pe Alain, de scoica, in carucior, peste tot pe unde poate evada, nu sta locului oclipa, se invarte de be burta pe spate, apoi iar pe burta, daca las perna la marginea patului, o arunca joc, e horor ma bucu ca e asa activ dar sunt stresaat sa nu pici Doamne fereste. Daca ies din camera il pun in ptut, acolo se inarte pana ramane blocat undeva dar macar stiu ca nu pica.
Ingrid, esti o scumpica, nu stiu ce am de am foat asa sensibilosa, cred ca imi vine CM, eu sunt o fire destul de tipicara si exigenta, in primul rand cu mine, de aceea m-a marcat faza, am gresit si eu, mi s-a parut ca lumea judeca prea usor pe cel de langa el, eu niciodata n-am facut-o, instinctiv, pentru ca nu-mi place sa fiu judecata, stiu ca nu sunt fara pata, am de la Dumnezeu mai mult decat merit si mie frica sa zic de altul ca a gresit si ca nu merita sa fie ajutat. Asa sunt eu, asta e. Lasa ca pana la urma tot am ajutat-o si o voi ajuta pe fata aceea, mi s-a parut ca i-am facut un deserviciu fetei, dandui initial gresit varsta.... asa cum am fost anuntata..si cand m vavut cta lume citeste.....brrrrrrrrr si acum simt fiorii.
Trecand la subiectul nostru sa stii ca si Alain e constipat si face cate un kk mic foarte legat, eu i-am dat piure de pere dar vezi ca e ceva de la Humana, Milchzucker, un produs natural obtinut din lapte care se da impotriva constipatiei. Se poate da din prima saptama de viata, e super ok, sper sa-l gasesc si sa-i dau pana i se obisnuieste stomacelul cu alimentatia.Pupicei.
Janina,sper ca ti-ai putut lua carticelele.
Pisoi, pupici, am vrut astazi dar n-am resuit , iti voi trimite maine ceva poze cu pisica noastra...pe care am dat-o cand eram gravi ..ca am avut toxoplasma pozitiva. Am plans o saptamana dupa ea, am sute de poze cu ea, a fost copilul nostru ianinte sa apara Alain. e o pisica mare, neagra toata lumea o vedea fiorosa..numai noi nu..ca era a noastra.
silvi_2005 spune:
Moni sa stii ca asa sunt bebelasii, cand il dureau dintisorii pe Alain daca il luam o tura de smotoceala si dragaleala uita..sunt asa naivi saracutii, daca le distagi atentia uita ca ii doare.
Ioana, am vb si eu cu o doctorita, pana la 6 luni trebuie avut grija, data putina papa, mai bine suplimentat laptele ca nu trebuie fortat ficatul si pancreasul lor, nu poate secrteta inca insulina cate trebuie. Si eu am problema astacu Alain, ii da de doua ori fructe si o data legume dar de maine schimb foaia ca nu e bine, mai bine ii mai dau lapte si ii bg ceva cereale. Nu trebuie data multa papica, ca ei nu stiu..
Ingrid S spune:
Ioana, pai trebuie sa-i dau supa, ce sa fac, sa nu-i bag morcov in ea? M-am gandit sa renunt la supa un timp...dar daca am inceput e musai acuma, nu vreau sa zapacesc fata, mai ales ca dimineatza nu mai bea lapte, asteapta cu nerabdare sa pape micul dejun, ca azi cand nu i-a placut si de atunci ma tot chinui sa-i bag lapte sa compenseze diferenta
.
A mea doar seara face crize de la dinti, in timpul zilei, e activa si nu prea ii pasa...dar seara la culcare e nasol rau de tot!
Silvi, eu vroiam sa se obisnuiasca intai cu diversificarea, sa stii ca ii dadeam la inceput Sab Simplex la fiecare masa si n-am avut probleme, dar de cateva zile s-a terminat si eu capra cum sunt m-am gandit ca e ok copilul..
Ce pacat ca trebuit sa renunti la pisicutza, eu nu le-am dat pe ale mele, desi toata lumea imi spunea...dar drept e ca nu am avut toxoplasmoza, in cazul acesta ma gandeam totusi la bebe intai...
Moni, nici la Diana mea nu-i place pe burta, cum o pun, cum se intoarce, iar cu directiiile...in patutz e cu capul cand intr-o parte, cand in directia contrara, se intoarce de 10 ori, picioarele sunt printre gratii si tipa cand nu si le poate scoate...e atat de nostima. ![]()
Inca nu a mancat, in schimb a baut 50 ml de ceai...astept sa vad cand vrea laptele ala odata.
Ingrid S si
Diana
teolinda spune:
Buna seara dragelor!
M-am facut "giugiuca" la par
, dupa ce i-am facut papanasului baie pe la 20 si i-am dat sa haleasca l-am lasat cu Robert si am plecat la Cora in speranta ca o sa gasesc ceva de cumparat de la YOKKO.. si cand colo.. ciuciu-muciu ca pt balene uriase n-au masuri
. So... merg la nunta vopsita si in 
.
Cred ca scot rochia de la "naftalina" si o asezonez cu un shal cat sa acopar din sunci si gata..
Astazi fiul meu pe care deja il consideram puturosul si incapabilul sectei... nu tu dinti, nu tu mers in 4 labe, nu tu mama, nu tu... balon, nu tu misunari prin pat , nu tu intoarceri... ei bine azi dupa ce a dormit de la 10:30 la 12:30 cand m-am dus sa il iau din patut pt ca deja se trezise de cam multisor ... l-am tot auzit eu foindu-se dar la un moment dat era prea liniste si credeam ca a adormit. Cand colo... papanasul meu care il culcasem pe burta cu capul spre Nord l-am gasit cu fata in sus cu capul spre Sud
. Nu mi-a venit sa cred cum a reusit sa se si intoarca si sa se si rasuceasca. Ma uitam ca proasta si ma gandeam daca nu cumva l-am culcat cu capul la Sud totusi... ca mi se parea prea mult dintr-o data .. intoarcere si rasucire.
Deci.. in sfarsit a inceput si fiu-meu sa dea semne ca va fi un copil normal... nu precoce cum sunt majoritatea sau poate chiar toti de-aici.
Eh si astea fiind zise , sa ma intorc la lecturat ca m-am laudat destul!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
SILVI ai dreptate,trebuie sa aiba activitate sa uite de dinti.....doar ca sunt Ko cand vin de la birou
.Ghita e Ko ca e cu ea de dimineatza ,plus ca se scoala noaptea sa mi-o aduca la tzatza cand maraie si dupa aia o adoarme in carucior daca are chef de aerobic si de joaca in loc sa doarma
- mai nou de la 4 la 5 o apuca!Si nu mai putem s-o "smotocim" tot timpul...cum ar vrea ea! Eu mai am si conta de facut acasa,Ghita mai are vase de spalat
... asta e! Noroc ca mai vine iar mami vreo 2-3 ore ,dar si atunci mai face si ea de mancare
Ma intreb cum rezista Tatiana cu gemenii si fetitza pe deasupra 

De MIRA nu mai zic 

Hai ca plec si eu la nani!
Noapte buna fetele!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Ce sa va zic ca al meu a picat ca eroul. asa-i trebuie dacac nu a dormit dupa papa de la ora 19. dupa baita de la 22, i-am dat papica si a supt 160 ml, si somn de voie.
moni sa stii ca si marco e asa, marait, dar daca merg la el rade si se joaca cu mine. Oricum de cateva zile e tare cuminte si cand ma uit la gingiile lui, asa sunt de umflate, roade saracul tot ce prinde. azi i-a ros mana la tat-su, camasa, gatul.
Janina astept poze.
Ingrid trimite-o pe nora-mea la mine, facem schimb.
la puiuta.
Bia cred ca plange si e maraita de nu a intrat azi Cata. Nici Nico
. Unde sunteti fetele?
Irina stiu ca e toata ziua la plaja.
Va
pe toate, merg la un dus si la
.
pe maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
maraki spune:
Buna seara fetelor,
Am venit si noi din vizita
a fost cuminte Angelo, am stat vreo 2-3 ore pe acolo, inainte de asta am fost si pe la cumparaturi, am luat si Milchzucker pt. bebel ca sa nu fie constipat( pun o lingurita rasa in sucul care il bea pe parcursul zilei si inca o lingurita rasa in bibe cu laptele de dimineata ) M-am enervat ca am vrut sa cumpar sirop paracetamol pt. BEBELUSI si aia de la farmacie mi-a dat paracetamol bun pt. toate varstele
Nu se compara cu ala pt. bebei, asta este scarbos la gust si Angelo cum a dat de el nu a mai deschis gura.Neaparat trebuie sa cumpar ce am vrut initial!
Monica las-o mai mult timp libera pe Diana, asa isi da drumul mai repede la mersul de-a busilea
Mi-a fost si mie frica pt. ca la socrosenie l-am lasat pe Angelo sa doarma in carut si era neasigurat, ma duceam din 10 in 10 min sa verific ce face
Nu mai spun ca socra-miu la facut avion pe Angelo, mie mi se pare prea mic pt. jocuri de genul asta
Irinel am vazut si eu pozele cu printesa grasunica
Arata super bine, sa va traiasca frumusica
Janine, frumoase foc pozele cu Carlita
Mi-a placut mult de tot in hainutele de botez, e papusik vie
si tu arati foarte bine
Hai ca am uitat ce am citit.....revin....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
teolinda spune:
Moni - toata stima pt Ghita. Saracu' ce-a cazut pe capul lui
.
Papanasul meu sta la jughineala si la smotoceala... chiar o cere uneori si e fericit cand ma vede ca ma pregatesc de "atac". De pupacit sta ca un "purcelus"... nici nu misca, e bestial.
Maraki - esti fericita ca Angelos a fost cumintzel in vizita. Baiat cuminte si educat, n-a facut-o pe mami de ras.
Fetelor eu nu am cum sa vin la intalnire seara la 6, vorba lu' BEE pai copilul meu la ora aia devine irascibil... nu chiar la 6 dar de la 7 gata incepe show-ul ca urmeaza baia si somnul. Mai fetelor fiu-meu e manechin nu pierde noptile![]()
Daca doriti intalneala si cu mine fie dim, fie pe la 2-3 dupa amiaza.
Va doresc o noapte "agitata"
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)