Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hmm..pai..teoretic..floricici in piept trebuie sa pui tuturor invitatilor, nu numai domnilor...
...ori dai cate o marturi fiecaruia....alegi varianta no. 1 - marturia per familie

quote:
Originally posted by anamariame

Si cu marturiile din bomboane: nu merge sa dau la doamne o marturie, iar la domni sa le pun o floricica naturala in piept?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:

Acum mai am o intrebare: cand mirele scoate jarteluta cu dintii, cum imi ridic eu toate fustele alea in cap? Sau , ma rog, pe picior?
Si cu marturiile din bomboane: nu merge sa dau la doamne o marturie, iar la domni sa le pun o floricica naturala in piept?

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

La asta ma gandeam si eu!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
'A inceput numaratoarea...'

Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

anamariame, si eu m-am gandit la jupon din matase sau saten, sper ca asta sa rezolve problema. Cat despre ridicat fustele in cap... nici eu nu stiu, o sa fac oricum o proba, ca n-am chef sa se vada mai mult decat trebuie...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alivio spune:

Stiu k nu sunt miresica de 2006 dar am si eu un stol al meu legat de rochitza.Eu as vrea k materialul sa fie in degrade adik sus sa fie alb si in jos sa se coloreze pana ajunge visiniu la poale.Stie cineva unde si dak se gasesc astfel de materiale?

Mergi la inceput

nu e musai sa-ti ridici poalele in cap...decat putin peste genunchi...cu picioru' pus pe un scaun ..daca vrei sa fci traeba asta...io, d eexemplu, nu tziu neparat sa ma "despoi" in vazu' lumii..poate o sa-l despoi io pi jinerica...ca ..dk e in toane bune..parca vad ca-mi face un show de zile mari...ca-n anii tineretii...sau ca la baieramele din vremurile bune....

quote:

mai am o intrebare: cand mirele scoate jarteluta cu dintii, cum imi ridic eu toate fustele alea in cap? Sau , ma rog, pe picior?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna fetele!
referitor la crinolina / jupon, eu am noroc ca crinolina mea (aia cu fuste nu cu cercuri) am cumparat-o cu tot cu o jupa mica incorporata pe dedesubt din saten! daca intereseaza pe cineva am luat-o de la A&N!
noi vom da la doamne marturii care vor avea inauntru cate o bomboana Rocher si la domni cate un trabuc!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

buna fetele!
referitor la crinolina / jupon, eu am noroc ca crinolina mea (aia cu fuste nu cu cercuri) am cumparat-o cu tot cu o jupa mica incorporata pe dedesubt din saten! daca intereseaza pe cineva am luat-o de la A&N!
noi vom da la doamne marturii care vor avea inauntru cate o bomboana Rocher si la domni cate un trabuc!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

de unde iei bre marturiile?

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

buna fetele, Casa de piatra tuturor celor care au devenit oficial doamne......
Krelia sa ma treci si pe mine in 17 sept Biserica Domnita Balasa, Rest. Monte Carlo- Cismigiu...
Fetele... eu sunt inca la capitolul invitatii.... m-am intepenit aici... mi-e greu sa aleg, imi plac la nebunie vreo 5... pot sa aleg 5 feluri ???

Apropos fetele, cine imi recomanda si mie pe cineva pentru decorarea restaurantului ?

va pup, pe curand...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elenuca

Krelia sa ma treci si pe mine in 17 sept Biserica Domnita Balasa, Rest. Monte Carlo- Cismigiu...

elena, bine ai venit!
acush te trece fata la catastif!

quote:
Apropos fetele, cine imi recomanda si mie pe cineva pentru decorarea restaurantului ?

3 cuvinte: Happy family - Raluca

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Alynutza super sandalutele, sper sa gasesc si eu in Bucuresti ceva dragutz....

Apropo de asta cu tulu' pe dorsala.....io zic ca merge cusut pe tul, pe interior, alt material, mai placut si care sa nu fie pana in pamant, ci doar pe zona unde drenjeaza.....ca nu ma vad cu inca o fusta pe sub alea 100 deja existente....si daca bucata aia de material e scurta si nu cosi materialu' de tul poate se ridica in timp ce te fatai si ramai tot cu tulu' pe "mandrie"....so? ce ziceti? delirez?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput