Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
camelia1 spune:
'neata la fete...cred ca incep sa devin dependenta de acest site ...dar nu-mi pare rau
alynutza foarte dragute sandalute ti-ai luat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos
alishaa spune:
Dyadya, rochita nu e stramta si nici macar fixa (ca am slabit si nici cand am luat-o nu era prea fixa)!!! Dar probabil ca se agitau oamenii in jurul meu si mie mi-era cald si eram si obosita si poate si din cauza emotiilor.... Nu imi dau seama exact de ceea ce s-a intamplat!!! Oi avea rochita toxica!!!
In fine, acum mi-a mai trecut frica si am inceput sa revin la sentimente mai bune!!!
Si a mea tot cu fermoar in spate este - dar peste fermoar se strange cu sireturi ca un corset (ceea ce mie imi prinde tare bine acum)!!
krelia spune:
bravo ..si eu initial am vrut ceva per familie..insa..ulterior am cazut de comun acord cu nasha inspre bobo
quote:
Originally posted by ninny
mersi mult krelia,avand in vedere ca optez ptr ceva din a doua categorie.
papa
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Rexanne spune:
'Neata fetili!!
Si io cu noutati..fusei si imi cumparai voalu'..frumosel, finutz, si mini pieptenase cu strasuri...5 la numar, foarte dragutze..ca totusi nu doresc sa arat ca un pom de craciun...
Astept cu foarte mare nerabdare sa ma sune astia de la Salon Gabriela, sa ma duc sa imi iau rochitza acasa, ca cica ar fi trebuit sa primesca un transport pe 10 iunie...
Cam asta ar fi...si faptul ca m-a lovit un somn frate cu moartea...
Pup iu
ninny spune:
tot uit ptr completarea la lista : Biserica Sf Gheorhge.
Restaurant Alona
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
ginutza2002 spune:
Salutare la miresici!
Alynutza super super super sandalutzele!!!M-am indragostit de ele!
Ceva in genul ala as vrea si io!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Alynutza spune:
Ma bucur ca va plac sandalutzele mele. Pana la urma se pare ca a meritat sa astept, desi deja eram super stresata ca se apropie nunta si eu n-am ce lua in picioare.
Acum daca stau bine sa ma gandesc am vazut si niste pantofi exact cu broderia pe care o am eu pe sandalutze, si mi-a placut tare mult, dar nu-mi placeau pantofii in sine ca aveau bot lung lung si ascutzit (scuze gurule, dar stii tu, gusturile... ).
Ginutza, nu stiu unde sa-ti zic sa cauti, ca eu mi-s din Cluj, plus ca erau singura pereche numar mic si au zis tipele ca nu mai primesc altele.
Nunta noastra
Pregatiri
krelia spune:
hihihih ...
nu ma supar eu asa..cu una..cu doua...poate cu trei..sau cu patru...cine stie
..sunt mumoase...se potrivesc stilului tau si asta conteaza!
quote:
Originally posted by Alynutza
....dar nu-mi placeau pantofii in sine ca aveau bot lung lung si ascutzit (scuze gurule, dar stii tu, gusturile... )....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giovaquote:
Originally posted by ralu_trancu
nu te mai enerva, ca dauneaza. FATOOOO!!!
Nu puteti cununa ca nu sunteti cununati in biserica. Stai calma!
Poze vechi si noi
ba se poate, caci si nasii nostri sunt numai civil si am vb. la aceeasi biserica si a zis ca e ok.
asa ca...tre sa gasesc alta scuza.
COVOR!!!! pt. ce?????
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
...asa e si pe la noi prin zona...poti cununa chiar daca nu esti cununat...mergi la biserica explici care e situatia si se rezolva! Am o pritena care a cununat asa!
...Gio alta scuza iti trebuie!
Edit: tocmai am primit aprobarea pentru concediu in luna septembrie....sunt atat de happy....ca pana acum aveam sperante pentru octombrie....dar acum e chiar bine!
Vezi cum e omul...daca imi ziceau ca ma duc in concediu in septembrie strambam din nas...da asa daca m-au lasat sa cred ca numai in octombrie ma lasa...acu ma bucur si pentru septembrie!
incep sa caut oferte!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
anamariame spune:
Am intrat si eu in criza...mai e mai putin de o luna pana la nunta si mai avem foarte multe de facut.M-a pus pe ganduri ceea ce au spus NicoletaB si Kateryna, cu fustele din tulle, asa e si rochita mea, dar mi-a venit o idee, poate imi spuneti daca e buna: sa imi confectionez o jupa din saten, care sa vina pe sub toate fustele acelea.Acum mai am o intrebare: cand mirele scoate jarteluta cu dintii, cum imi ridic eu toate fustele alea in cap? Sau , ma rog, pe picior?Si cu marturiile din bomboane: nu merge sa dau la doamne o marturie, iar la domni sa le pun o floricica naturala in piept?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.