Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Da masaj,.... masaj faceau?

quote:
Originally posted by krelia

[purple]Puncte tari:
- servire ireprosabila (cred ca dk ii ziceam sa ma scarpine...ma scarpina )(pahare pline in permanenta, scrumire schimbate)

-[font=Comic Sans MS]
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Ce ne-am luat de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

nu te mai enerva, ca dauneaza. FATOOOO!!!
Nu puteti cununa ca nu sunteti cununati in biserica. Stai calma!

Poze vechi si noi

ba se poate, caci si nasii nostri sunt numai civil si am vb. la aceeasi biserica si a zis ca e ok.
asa ca...tre sa gasesc alta scuza.

COVOR!!!! pt. ce?????

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Lol pe covorul ala cica aseaza mirii. Da e de unica folosinta daca ma intelegeti, asa ca luati ceva mic (gen 1 m pe 2) si elegant (35.000/mpdaca se poate )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna miresici
si eu voi fi miresica in octombrie
ar fi trebuit sa fie in vara asta insa sa schimbat planurile
va dores o zi buna tuturor si sper ca ma veti primi si pe mine la voi in grupulet
va

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am gasit unul la targ acolo, care nu soca , adica era o culoare neutra, si costa 120.000 . merge pentru ce imi trebuie mie!

si io care ma miram de ce este biseica aceea plina de covorase unele peste altele!

quote:
Originally posted by radu300

Lol pe covorul ala cica aseaza mirii. Da e de unica folosinta daca ma intelegeti, asa ca luati ceva mic (gen 1 m pe 2) si elegant (35.000/mpdaca se poate )

"www.PentruNunta.ro"

Ce ne-am luat de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Buna dimineata ,fetelor.ce mai faceti ?cum merg pregatirile?
as vrea sa va intreb marturiile se dau la familie si la fiecare persoana in parte?acum m-am trezit si eu.
giova chiar si asa ,eu stiu ca nu poti cununa copii nasilor,daca am inteles bine e nasa ta,nu?stiam ca nu se face asta.

si eu am dat la facut invitatiile ,mi-am luat voal,rochia e inca la atelier dar in 2 sapt sper sa o iau.coronita e si ea la facut.

spor la pregatiri si casa de piatra celor care au trecut deja de ziua cea mare:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele!

Am reusit cu chiu cu vai sa pun poze cu sandalutzele. De facut le-am facut eu poze de cum am ajuns acasa, insa pana pe la 10 jumate azi-noapte n-a mers netul. Sa vedeti ce se mai distra iubi de mine, ca picam de somn, dar cum am vazut ca si-a revenit netul, eu puneam de zor poze cu sandalutzele. Cica "maniaca mica si dependenta". Am zis ca am promis si gata. Sper sa va placa.

Ginutza, nu stiu cat costa buchetzelul, eu l-am gasit pe undeva si il pastrez ca sa am "mustra" pentru trandafirii albastri. Al meu buchet nu va fi identic cu ala din poza, ca nu vreau asa multa verdeata si vreau 11 trandafiri, 5 albastri si 6 albi.

Fetelor, legat de rochitza si neplacerile cauzate de tull-ul din crinoline/jupe, eu ma gandeam sa-mi iau o jupa mica din matase sau altceva. Ciorapi nu cred ca iau, ca am sandalutze. Sper ca asa o sa rezolv problema.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by alishaa
Ieri am probat rochita de mireasa, ca sa vad daca e buna lungimea in raport cu noii pantofiori (pt prima oara de cand o am acasa, adica din februarie). Si mi s-a facut rau imediat - m-a luat o senzatie de lesin si o stare de greata, a inceput sa imi bata inima tare tare si nu mai pridideam sa scot rochia de pe mine!!!

Neata fetele!
Si eu am patit la fel! Ai grija sa nu fie prea stramta, ca daca nu poti respira bine in ea, o sa ti se faca rau si la nunta. Atunci se mai adauga si emotiile aferente, plus ca daca o mai fi si cald...
Rochia mea are fermoar la spate si asta va fi o potentiala problema din acest punct de vedere, dar m-am gandit deja la o "adaptare", astfel incat sa ii mai pot da drumul daca simt ca ma ia cu lesin.
Si eu cand am probat-o si mi s-a facut rau eram cu capul sub un bec, intr-un spatiu fara prea mult aer si cu trei persoane care stateau aproape lipite de mine aranjand rochia. Dar pe de alta parte, m-am gandit ca asta mi se va tot intampla in ziua nuntii si mai bine sa am eu o portita de scapare decat sa lesin din 5 in 5 minute!

Cat despre faza cu fotograful de la primarie, ati vazut ce a spus NicoletaB. Ei bine, fix pe asta se bazeaza si ei: ca in momentele ale nu-ti mai arde de tocmeala, tiganeala si zici ca lasi de la tine. E drept ca daca ar indrazni fotograful lor sa-mi faca o observatie cum sa stau si unde sa ma uit, cred ca i-as da cu aparatul in cap!!! Adica imi faci poze, ok, dar nu ma deranjezi, sa nici nu te simt pe acolo!!!

Si, NicoletaB, bine ai revenit printre noi si inca o data: Casa de Piatra!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetele..ioa zi sunt cam morocanoasa..rau...cred ca sigur ma cert cu cineva...ca prea sunt ...

vishina...nu i-am intrebat, sa stii...dar...e posibil sa fi facut si masaj ..noroc k n-avusai nevoie

hanako, bine ai venit! - daca ai detalii despre biserica si restaurant, sa ne spui, ca sa te trec pe listutza

ninny, exista 2 variante, cat priveste marturiile...
- marturiile clasice (cele cu cate 5 bobo inauntru) se impart la fiecare persoana (se pun la inceput pe fiecare farfurie)
- marturiile mai...altfel (gen, clopotei, rame foto, CD-uri, ingerasi, lumanari inscriptionate...sau, eu stiu..orice alt obiect care vrei sa ramana invitatiilor) se ofera per familie/persoana singura....de obicei astea cost asi ceva mai mult si ... iti dai seama

Chloe, cu multa placere...si alta data, cu mare drag!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

mersi mult krelia,avand in vedere ca optez ptr ceva din a doua categorie.
papa

Mergi la inceput