Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Alinutza frumoase sandale. si eu tot sandale vreau dar cu toc mai inalt si subtire. poate iau si o pereche de pantofiori si vad eu cu ce ma incalt pana la urma.
Oana cel putin asa ne-a zis noua la biserica, cand am intrebat. ca nu conteaza daca esti numai civil, ca inainte cand se cununau doar la primarie nu insemna ca nu mai poti nasi. asa ca...le zic pe fata ca nu am bani pt. asa ceva. Trebuia sa stim din timp ca sa ne organizam, nu cu o luna inainte de nunta.
Aici mergem in asa zisa luna de miere:
http://www.baruthotels.com.tr/LaraResortSPA/eng/index.htm
este in Antalya, AI, 5*,misto, ieftin, plecare din Bucuresti, ca nu am gasit din Budapesta, si mergem cu inca o fam. cu un bebe ca si marco, o cunosc de la subiectul meu, cu bebei.
Oricum hotelul e super lux, ne-a vrajit cand am vazut pozele aseara, asa ca... adio Sicilia, Tenerife sau mai stiu eu ce.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by cri.
Alynutza super sandalutele, sper sa gasesc si eu in Bucuresti ceva dragutz....
Apropo de asta cu tulu' pe dorsala.....io zic ca merge cusut pe tul, pe interior, alt material, mai placut si care sa nu fie pana in pamant, ci doar pe zona unde drenjeaza.....ca nu ma vad cu inca o fusta pe sub alea 100 deja existente....si daca bucata aia de material e scurta si nu cosi materialu' de tul poate se ridica in timp ce te fatai si ramai tot cu tulu' pe "mandrie"....so? ce ziceti? delirez?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Ba e foarte buna ideea. Cred ca o pun si eu in aplicare (partea cu cusutul de fustele din tul), eu oricum ma gandisem la o jupa de matase scurta, numai cat sa acopere "mandria", ca si eu am 100 de fuste si nu-mi lipseste inca una. Dar ai dreptate ca se poate ridica si ramai tot cu pe tull...
Tin pumnii sa-ti gasesti si tu papucei mumosi (by the way, magazinul din care i-am luat eu se numeste Dali, bitz me, poate or avea ceva lant si este si in Bucuresti).
Nunta noastra
Pregatiri
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
de unde iei bre marturiile?
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
[/quote]
eu lucrez cu ralucah pentru nunta si de la ea iau saculetii pentru marturii!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
Alynutza spune:
Gio, pai cu toc mai lung si mai subtire gasisem, dar eu nu pot umbla pe tocuri foarte inalte si pe tocuri subtiri deloc (indiferent de inaltime). Cum i-am luat pe astia e maxim inaltimea admisa.
Chiar ca mi se pare naspa faza cu "veniti sa ne nasiti peste o luna". Noi i-am intrebat pe nasi de anul trecut, si le-am spus ca nu avem nu stiu ce pretentii materiale (si ei au 3 copilashi si isi construiesc casa). Daca ei nu se jeneaza sa va faca asa ceva, cred ca n-are rost sa-i menajati nici voi.
Faina destinatia de luna de miere pe care ati ales-o. Dar nu mai sunt probleme in Antalya? Ca si noi am fi vrut Antalya si am auzit tot felul, asa ca mergem in Tunisia. Pe voi cat va costa?
Nunta noastra
Pregatiri
Inuta spune:
krelia, trece-ma si pe mine te rog pe 22 iulie, in Bucuresti. Biserica Domnita Balasa. Restaurant Amsterdam Cafe.
Mersi mult!
krelia spune:
gata shefa!
bine ai venit!
quote:
Originally posted by Inuta
krelia, trece-ma si pe mine te rog pe 22 iulie, in Bucuresti. Biserica Domnita Balasa. Restaurant Amsterdam Cafe.
Mersi mult!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
emilyjeuly spune:
fetili, am plecat va ! am plecat la degustare la restaurant!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
piggy spune:
Salutari fetelor,
Felicitari proaspetelor DOAMNE!
am scapat de curand de chinurile organizarii nuntii asa ca va stau la dispozitie pentru intrebari...
succes in continuare la pregatiri
prisi spune:
buna,
bun venit noilor miresici si Casa de piatra proaspetelor doamne,
noi ne apropiem de final, mai avem verighetele pe care sper ca le cumparam azi si costumul lui dl. Mire care este cred cel mai nehotarat intalnit vreo data.
au inceput deja emotiile si sunt suparata pe tantili de la White lady care ma duc cu vorba de vreo saptamana ( nu mi-au adus voalul si saculetul)si in fiecare zi de joi in coace tot zic ca ma suna a doua zi si nik , daca va da-ti comanda de rochii la ele aici in Bucuresti nu lasa-ti pe ultima suta de metri sa nu aveti surprize,
sa aveti o seara placuta si linistita
poze
prisi spune:
quote:
Originally posted by piggy
Salutari fetelor,
Felicitari proaspetelor DOAMNE!
am scapat de curand de chinurile organizarii nuntii asa ca va stau la dispozitie pentru intrebari...
succes in continuare la pregatiri
poze