Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 29
ninny spune:
casa de piatra celor care au nunta in weekendul asta sa aiba o nunta ca in povesti
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido, .
jesia,
liviana20t
Rallu,
ralnied1,
ver@,
issis
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
krelia spune:
Hai saru'mana de urari...
..ma intorsai de la 10 ani - revedere ..fu mijto...kiar nu ma asteptam..sincer...oricum....am facut poze..am papat vreo 3 pateuri si baut 3 pahare de suc si 2 de apa...ceea ce nu facura 300 de mii....clar ..facut poze cu colegii...venit acasa la iubi..si acum cred ca urmeaza plecat cu socrii la sarbatorit...hm....iar grimase?
pup, revenim mai tarziu..sau maine....
gagici..aveti o vreme super!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
BlueEyes spune:
Inainte de toate....le urez o nunta de vis miresicilor de azi si de maine... Se pare ca timpul este frumos...nimica nu va sta in calea unei nunti perfecte...
Am venit si eu de o saptamana si ceva din hanimun, dar nu am avut timp nici sa ma uit bine la poze....dar sa mai intru pe forum
Cand ma gandesc....ca deja au trecut 3 saptamani de la nunta....nu-mi vine sa cred... Parca ar fi fost ieri... Am avut o nunta de VIS... In afara de faptul ca a plouat... si nu am putut face poze cand am iesit de la civila... totul a fost asha cum ne-am dorit....ba parca mai frumos
Lumea s-a simtit bine... shi toti au laudat nunta noastra... S-a vazut de departe ca am fost atenti la detalii... Chiar daca in final am fost super obositi (n-am stat jos mai deloc...shi n-am mancat nimik la nunta) s-a meritat cu desavarsire... A doua zi am mers direct spre Grecia... unde... am avut o sapta-luna de miere de neuitat... Atat doar...ca la un moment dat... nu mai eram siguri daca ne-am casatorit sau ba... era asha....ca un vis frumos... Abia cand am ajuns acasa si am vazut poze....ne-am convins ca n-a fost vis
Inca ne mai intampina lumea cu "A fost minunat la nunta voastra" sau "Am auzit ca ati avut o nunta perfecta"... Asha-mi place.... Mai vreaaaauuuu
Am pus cateva pozici....sper sa va placa... (Pana acuma avem 1200 de la fotograful oficial....si inca 2000 si ceva de la prieteni )
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ginutza2002 spune:
bine ai venit blueeyes!
foarte frumoase pozele!
se vede ca v-ati distrat de minune!
Bravo!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ooana spune:
Blueeyes...ati fost superbi...pozele sunt minunate!
Noi ne-am intors de la Cluj...cu rochie pentru nasa...frumoasa foc din Galeriile Ferdinand...si pentru iubi vesta,lavaliera si camasa, set de la AT...am folosit reducerea de 10%
...am fost la rsetaurantul unde o sa facem nunta...am papat bine de tot!
Acum facem lista cu ce avem de facut saptamana viitoare...ca sunt atat de multe...primul lucru de pe lista luni analizele!...oare cand o fi trecut timpul asta???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
ralu_trancu spune:
noi luni la ora 8 depunem actele la primarie. a luat stef prenuptialele vineri cu data de luni.
mai am:
de comandat bomboanele la capsa
sa ma epilez, vopsesc, mani, pedi
sa cumpar tiribombe, orez, grau
Ce ne-am luat de nunta
pepenash spune:
Si noi avem in plan saptamana viitoare analizele. De fapt, intai vrem sa vedem daca nu putem obtine certificatele medicale fara sa ne fie necesare analizele. Daca putem, mai asteptam cu ele pentru ca vrem sa facem cununia civila pe 13 iulie. In rest, am cam terminat.
ralu_trancu spune:
se poate ca noi asa am facut. eu nu fost nici macar sa ne ma vada doctoru la fata!
din pacate trebuie sa plecam intr-o "excursie" neanuntata cu mama mea - in vizita la tatal ei la spital. asa ca ... inca 300 de km abatere din drum. ne auzim luni seara sau marti!
quote:
Originally posted by pepenash
Si noi avem in plan saptamana viitoare analizele. De fapt, intai vrem sa vedem daca nu putem obtine certificatele medicale fara sa ne fie necesare analizele. Daca putem, mai asteptam cu ele pentru ca vrem sa facem cununia civila pe 13 iulie. In rest, am cam terminat.
Pepenash over and out!
Ce ne-am luat de nunta
Freia spune:
io cedez psihic soon.
maine mergem sa luam certif prenup si sa depunem actele la primarie.
si am avut surpriza sa descopar ca oameni care spuneau ca vin la nunta numai vin.
bleah...
omenii din ziua de azi sunt tare neseriosi
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
pepenash spune:
Multam fain, Trenurelu, si drum bun!
La noi e un pic mai complicat pentru ca la stat avem un medic de familie pe care nu cred sa-l fi vazut la fata de doua ori, dar avem asigurari medicale private si medicii de la clinica asta nu cred ca ne vor lasa sa scapam fara analize. Care analize, ne prind bine, de altfel...