Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 28
ooana spune:
RALU "LA MULTI ANI"!!!
...sa ai parte de tot ce iti doresti...o nunta frumoasa...sa fiti fericiti impreuna...si sa ne gasim tot aici discutand si dupa ce-or trece nuntile!
EDIT: Tu ai vazut ca noi suntem urmatoarele?Emotii?ceva?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
radu300 spune:
Rallu, eu zic ca nu o sa ploua, ma iau dupa niste surse pe care le folosesc in fiecare weekend si pana acum n-au dat gres.
Oricum va fi vremea, va urez la toate "Casa de piatra" si sa aveti o nunta de poveste. Daca ploua sau nu, astea sunt detalii nesemnificative, nu o sa-ti strice o zi asa frumoasa o abureala de ploicica...
ralnied1 spune:
'Neata si multumesc inca o data tuturor!
Rallu: nici eu nu aveam emotii pana acum cateva minute, cand m-am trezit... Acum imi tremura stomacul! Cred ca la mine este mai mult din cauza nervilor, nu a maritisului in sine...
Va multumesc tuturor celor care (mai ales pe la inceputurile pregatirii acestei nunti!) mi-ati fost alaturi!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Neata
Iubitaaaaaaaa...La Multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa 1000 de ani! Abia astept sa te vad mireasa...o sa stau in spate cu Trendu si Cumile si o sa plangem k zuzele!
Cumile...La Multi Ani si tie! Sa-ti traiasca si sa fie The Best!....Forever....
Inca o data Casa de Piatra tuturor! Aveti o vreme superba.....
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
suede spune:
Ieri am fost la proba la rochita...e o minune,super a iesit.Si inca nu era gata.
Casa de piatra celor acre au nunta astazi!
Zambeste..maine poate fi mai rau!
dyadya spune:
Neata!
Ralu, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Pt miresele de azi: tinem pumnii sa nu se strice vremea, ca iata, ziua se anunta frumoasa! Din nou: CASA DE PIATRA!
Diverse pentru nunta
ralu_trancu spune:
si pentru Sefa!!
Sa iti traiasca, sa fie un ginere frumos si sanatos, si sa zboare 10 zile la greci!
Ce ne-am luat de nunta
ralu_trancu spune:
si numaru 3 pentru arici trendulici, mii de scuze, ca io sunt aeriana, La multi ani si tot ce vreti voi !!!
Ce ne-am luat de nunta
kateryna spune:
In primul rand "Casa de piatra!" pentru miresicile din acest week-end. Sa aveti nunta pe care v-ati dorit-o.
Si nu in ultimul rand... La multi ani Ralu!!!! Sa iti dea Domnul tot ce iti doresti!
Vine barza
diverse aranjamente nunta