Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 27
Carmen_Marieta spune:
Buna seara miresici, vreau sa va multumesc pentru urarile voastre, si deasemenea sa le urez CASA DE PIATRA!!!!! O CASNICIE SUPERBA DAR MAI INAINTE O NUNTA DE VIS!!!! tutoror colegelor de maritis....
Sa va iubiti o viata!!!!!
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
krelia spune:
Vin si eu la "drum de seara" cu urarile pentru dragele noastre miresici de maine, 17.06.2006
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido
jesia
liviana20t
Rallu
ralnied1
ver@
si pentru miresica de duminica, 18.06.2006
issis
si pentru miresica adriana15, care...nu stim cand/daca are nunta in iunie...dar...eu ii urez totusi...
CASA DE PIATRA!
Tot ce va doriti, o nunta perfecta, o viata ideala si o casnicie plina de iubire!
Si, o urare speciala pt vishinaaaa...ta-ra-ra-raaaaaaaa.....
Sa-mi traiesti vishina, sa-ti de DD tot ce-ti doresti!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ciciep spune:
Salutare tuturor!
Aparui si eu dupa o pauza cam maricica...in primul rand vreau sa le urez CASA DE PIATRA, sa fiti fericite si sa va iubiti toata viata ca acum, miresicilor de 17 iunie!!!!
Noi am depus actele astazi pentru joi 29 iunie, am fost a doua pereche la rand, totul a decurs simplu, rapid si fara nervi. Oricum se pare ca luni va fi inghesuiala mare, fiindca se fac programari pt 1 iulie. bine ca am scapat si de asta...
In rest, eu de abia astept sa fiu miresica si emotiile mele de acolo provin...
Va pup
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
lid spune:
ola fetele,
Ma bucur mult ca v-a placut rochita!!!! Eu mi-am luat-o in februarie si sincera sa fiu acum sunt in faya in care ma intreb daca chiar este frumoasa sau nu......dar daca voi ziceti ca este atunci m-am linistit! De cumparat am cumparat-o de la ultimul targ, cel de la casa poporului, de la o firma din constanta, si a costat 10 milioane, cu juponul al 11 si crinolina cadou.
Elenuca, siteul poti sa-l faci si tu daca intri pe www.myevent.com si te uiti tu pe-acolo dupa wedding site. Si mie mi-a placut ideea si de-asta l-am facut.
Olguttza am citit acum raspunsul tau. Multumesc mult pentru detalii. O sa ma duc si eu sa-mi fac, ca tare mult mi-au placut ale tale!!! De fapt totul a fost cu super mult bun gust si spec ca si la mine sa iasa la fel, mai ales ca locatiile noastre seamana oarecum. Eu fac la Casa Oamenilor de Stiinta.
Kreliutzo scuy-o pe fata!!!! sunt cam varza! Adica am stat zilele astea sa-mi termin lucrarea de dizertatie pe care am si depus-o azi....si nu am mai avut timp de nimic......dar daca nu se supara domnisoara o s-o sun in weekend!
Eh....si daca tot veni vorba de week-end urez si eu din toate inima CASA DE PIATRA TUTUROR MIRESICILOR, SI O LUNA DE MIERE CA IN POVESTI!!!
[http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551408128&security=OSlpDD]
www.alidaandadi.myevent.com
jesia spune:
Doamne Isuse am niste emotii cat casa.......greu e sa te mariti mii de multumiri pt urari si incurajari...sa dea DD sa iasa bine si sa avem vreme frumoasa macar pt poze si sa urez si eu suratelor mele de "suferinta" CASA DE PIATRA O NUNTA MINUNATA SI TOT CE-SI DORESC
va povestesc eu cum a fost cand vin din conced`
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
ralu_trancu spune:
Saru'manaaaa.....
Si din partea casa de piatra tizelor care se marita de ziua mea, dar si celorlalte domnite .
quote:
Originally posted by krelia
Vin si eu la "drum de seara" cu urarile pentru dragele noastre miresici de maine, 17.06.2006
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido
jesia
liviana20t
Rallu
ralnied1
ver@
si pentru miresica de duminica, 18.06.2006
issis
si pentru miresica adriana15, care...nu stim cand/daca are nunta in iunie...dar...eu ii urez totusi...
CASA DE PIATRA!
Tot ce va doriti, o nunta perfecta, o viata ideala si o casnicie plina de iubire!
Si, o urare speciala pt vishinaaaa...ta-ra-ra-raaaaaaaa.....
Sa-mi traiesti vishina, sa-ti de DD tot ce-ti doresti!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Ce ne-am luat de nunta
pepenash spune:
Mesaj special pentru Miresele acestui sfarsit de saptamana:
Casa de piatra, fetelor! Fie ca visele voastre sa devina realitate atat maine, precum si de maine incolo!
Iar pentru Aniversatele acestor zile - Trenurelu si Trendulici - sincere felicitari! Sa traiti frumos si sa aveti parte tot ceea ce va doriti!
ver@ spune:
Trebuia sa dorm,dar...
Vladutz m-a tzinut treaza atata,ca pana nu face el nani eu nu am cum sa merg la culcare.Bine...a adormit la 22:30 dar eu am avut de pus lista cu cardurile la punct,cum sa fie puse la mese,ca draga Rallu nici noi nu am avut cum sa le punem de azi,dar nici maine dimin ... asa ca,se sacrifica mirele si o sa mearga maine pe la 14:00 ca tot are drum pe acolo (se duce dupa nasi )
Dupa cum vedeti sunt cam ranjita dar maine cand ma voi trezi nu cred ca voi mai ranji.O sa vreau sa dooorm.
Mi de multumiri pt urari. pt voi.
CASA DE PIATRA SI SA AVETI O NUNTA DE POVESTE,FARA GRIJI.
Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Rallu spune:
Iaca si eu la orele obisnuite.
Multumesc de urari si le adresez si eu la randul meu celorlalte sarbatorite.
Tizoooo....sa te faci mare si frumoasa!
Am alergat astazi de zici ca m-a confundat cineva cu un cal de curse. Simt ca in curand o sa pic din picioare de oboseala.
Ce sa zic...inca astept emotiile. Poate-poate ma apuca si pe mine ceva pe la starea civila sau la biserica. Eh, om vedea.
Radeam azi ca apucata cand am vazut ca se pune ploaia pe la 17, adica exact ora la care maine vom face poze in parc.
Saracu al meu cred ca se intreba daca nu cumva organizarea nuntii n-a afectat neuronu.
Ce mai...gata...acum ce-o fi o fi ...ajunseram la final...sau poate la inceput...om vedea.
Aaaa...uitai sa va spun ca mi-am luat buchetul de civila care a iesit exact cum mi l-am dorit cu o singura deosebire majora: n-au avut irisi bleu-marin si au pus mov inchis. Eh, bine si asa...voi avea rochita bleu-marin si buchet mov, nu se supara nimeni, nu?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Va multumesc tuturor pentru urarile facute si le doresc Casa de piatra, multa fericire si numai bucurii tuturor mireselor din 17 iunie 2006!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
CASA DE PIATRA! si o nunta asa cum iti doresti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day