Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Freia

io cedez psihic soon.

maine mergem sa luam certif prenup si sa depunem actele la primarie.

si am avut surpriza sa descopar ca oameni care spuneau ca vin la nunta numai vin.

bleah...

omenii din ziua de azi sunt tare neseriosi

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

...si noi am avut mari surprize, mai ales cei care inca de anul trecut ne ziceau ca vin...acu au diverse "probleme"!
Sa avem nunti frumoase...ca asta e cel mai important, in rest le rezolvam noi cumva pe toate.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Noi am scapat
Am avut o nunta foarte frumoasa dar obositoare ,nu prea am stat jos si am avut norocul ma stranga pantofii,corsetul nu statea cum trebuie...toate ma enervau ...ma simteam rau cu dureri de cap si de coloana dar am trecut peste ele si una peste alta m-am simtit minunat Am avut suficienti bani cat sa ne platim datoriile si sa ne mai ramana si noua de o "ciunga"
Toata lumea a dansat si s-a simtit bine...am avut noroc cu nasi care au fost foarte draguti si ne-au ajutat foarte mult (eu am fost mai mult pe langa nasa ca la ea ma plangeam de dureri de picioare )
Ca de obicei socrii mei au trebuit sa fie mai cu mot si sa faca ei pe importantii dar nu mi-a pasat de ei am incercat pe cat posibil sa-i evit. O sa plecam in luna de miere marti...abia astept
Mai in amanunt va povestesc cand ma intorc ...mii de multumiri pt incurajari si pentru urari

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jesia

Noi am scapat
Am avut o nunta foarte frumoasa dar obositoare ,nu prea am stat jos si am avut norocul ma stranga pantofii,corsetul nu statea cum trebuie...toate ma enervau ...ma simteam rau cu dureri de cap si de coloana dar am trecut peste ele si una peste alta m-am simtit minunat Am avut suficienti bani cat sa ne platim datoriile si sa ne mai ramana si noua de o "ciunga"
Toata lumea a dansat si s-a simtit bine...am avut noroc cu nasi care au fost foarte draguti si ne-au ajutat foarte mult (eu am fost mai mult pe langa nasa ca la ea ma plangeam de dureri de picioare )
Ca de obicei socrii mei au trebuit sa fie mai cu mot si sa faca ei pe importantii dar nu mi-a pasat de ei am incercat pe cat posibil sa-i evit. O sa plecam in luna de miere marti...abia astept
Mai in amanunt va povestesc cand ma intorc ...mii de multumiri pt incurajari si pentru urari

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

FELICITARI!
...asteptam poze si ma bucur ca totul a iesit asa cum v-ati dorit!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Jesia CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!! si noi am scapat, cu peripetii dar totul a iesit bine...................
Fetelor m-am diostrat si am avut nunta de VIS, am avut o nunta ca-n povesti.... inca mai traiesc unele momente........
Gata va las ca fug langa sot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Neata fetelor!
...o cafetula ...si o

...astazi incercam sa rezolvam analizele...si maine depunem actele!
Felicitari proaspetelor doamne!

...pentru nunta!
Wedding Day

12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Casa de piatra si felicitari inca o data proaspetelor doamne!

Oana, ma bucur ca ati gasit ceea ce ati cautat. De Galeriile Ferdinand am uitat, dar cred ca le-ati gasit usor, fiind langa Central.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc mult pt urari, directe sau pm!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Carmen!! Multe bucurii,impliniri,sanatate si muuulta dragoste va doresc!!Sa aveti o saptaluna de zahar minunata si sa va intoarceti in 3!!

Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Blueeyes....superbe poze...superba masa mirilor....superbi amandoi....vreau si euuuuuuuu.....spune-mi, te rog, cat de lung ai parul????ca sa stiu daca m-ar prinde coafura ta...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetili!
blue eyes, superbe poze! foarte frumosi si se vede ca v-ati distrat!
jesia, inca o data CASA DE PIATRA si asteptam poze!
carmen marieta, CASA DE PIATRA si asteptam poze!
deja nu mai pot dormi noaptea ! imi vin tot felul de scenarii si frumoase si horor! m-am cam saturat! de-abia astept sa vina nunta!
Ralu, cu intarziere ! sa fii fericita si iubita!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput