Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 21
hanako2004 spune:
hanako, bine ai venit! - daca ai detalii despre biserica si restaurant, sa ne spui, ca sa te trec pe listutza
KRELIAo sa ma treci si pe mine pe listuta chiar daca nunta nu va fi in romania?
casa de piatra la toate miresicile
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
hanako2004 spune:
cateva pozici cu rochii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/4fedre2
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
Pisik06 spune:
Buna dimineata fetele. Am vazut ca are cineva nunta la Vulturul (nu mai retin exact cine, shame on me) Imi poti spune si mie daca a crescut meniul acolo? Am pe cineva care face nunta acolo in sept si mi-a spus ca le-a crescur meniul cu vreo 400.000 fata de ce le spusese initial. Stie cineva ceva de chestia asta?
Multumesc.
Pupici si o zi frumoasa!
A, maine ma duc in cautarea lumanarelor si a altor cestiuni prin dragoane, europe si alte alea. sa imi tineti pumnii
M&M spune:
Am intrat sa le urez si eu mireseicilor din acest weekend CASA DE PITRA si O NUNTA FRUMOASA , CA DE BASME!!!!!!!!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Pisik06
Va pup fetele, eu scriu mai rarut, dar va citesc. Alynutza, spui ca ai ceva bleu in rochita, exact asa vreau si eu, cu cevba bleu prin ea. Poti pune o pozulica ceva? sau imi poti spune de unde ai luat-o? si cat a fost? Multumesc tare tare
Inca nu am poza pentru ca nu e gata de tot si nu vreau sa fac poza pana nu e gata. Ideea este ca pe corset are broderie cu floricele si aceste floricele au bleu in mijloc. Bucatzele din aceastra broderie sunt decupate si prinse si pe fusta. Si o sa mai vina lipite niste strasuri bleu pe fusta si corset. Rochitza am facut-o pe comanda la salonul Marriage Center in Cluj, si m-a costat 11 mil jumate ca am comandat-o la Expo Marriage si am primit 1 mil reducere (in mod normal e 12 mil jumate). Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Nunta noastra
Pregatiri
SunSmile spune:
Neata miresici,
Am intrat IAR sa fac urari...ca deh...incep 'veteranele' sa se marite!
Asadar Fetelor...sa fiti fericite, implinite, sa aveti vreme senina si calda, iar distractia sa fie cuvantul de ordine al invitatilor!
Si am o intrebare : RALLU stii ca maine te mariti???
Casa de piatra, dragelor!
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido, .
jesia,
liviana20t
Rallu,
ralnied1,
ver@,
issis
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
elenuca spune:
CASA DE PIATRA, FERICIRE SI BUCURII tuturor fetelor care se casatoresc in week-end !!!
Va doresc distractie maxima !
o sa fiti cele mai frumoase !
asteptam pozilii...
cri. spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Doamne fereste!
Pai nu intelege ca nu aveti aceleasi gusturi ptr ca nu aveti aceeasi varsta?
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Nu, normal ca nu intelege....plus ca ea se crede de 20 de ani...asa ca faza cu varsta nu e valabila.
Elenuca, la fel e si la mine.....vom fi 2 mirese ea poate mai mult decat mine. Stai linistita, noi sa fim sanatoase si rabdatoare
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ginutza2002 spune:
salutare fetili!
Casa de Piatra celor care au nunta in acest WE!
Multa dragoste, fericire, pasiune si o viata cat mai frumoasa!
si acum sa va povestesc ce am mai patit(ca asa sunt io toate bube rele in babi mele)!
dc ieri m-am certat cu nebuna aia, azi numai pot sa scot mai mult de 2-3 cuvinte!
mi s-a umflat gatu', urechea si o parte din maxilar!
ma gandesc cu groaza cum o sa ma fac eu bine cand io maine si poimaine am nunti!!!
care stie vreun remediu sa imi zica!!pls!!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ooana spune:
BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido, .
jesia,
liviana20t
Rallu,
ralnied1,
ver@,
issis
CASA DE PIATRA!
EDIT: Rallu sa ai cel mai frumos tort! si sa-mi trimiti si mie o felie!
...fetelor, cred ca am inceput sa am emotii...azi am realizat ca de azi in 2 saptamani fix am starea civila!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day