Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

elenuca, iti scrisesem ieri un mesaj da' pana sa-l inchei, mi-a picat curentul electric si am plecat acasa ca si asa trecuse ora de program. Si eu acasa nu am net inca.

Asa ca iti raspund abia acum: deci filmuletul este unul pe care vreau eu sa-l fac, cu pozele de ale noastre si pe care sa-l pun inainte sa intre tortul.

Offff, fetelor, Elenuca si Cri., ce rau imi pare sa aud de asa soacre.....
Mai bine nu le mai intrebati nimic, cumparati si decideti de capul vostru (impreuna cu mirele) si apoi nu vor mai avea ce zice.
Succes mult sa ajunga si ele la sentimente mai normale...

AAAAA Eu as intreba-o daca si ei i-a luat soacra ei rochizta de mireasa. Si daca ar spune ca da as intreba-o cu un zambet candid: Si v-a placut muuuuuuuuuuuult?

Pisik, Rallu face nunta la Vulturul.

Sunsmile, cam rarutz pe la noooooi..... Iti ducem dorul....

quote:
Originally posted by elenuca

elaraaaa despre ce filmulet vorbesti tu? ce videoproiector?

si sunt de aceeasi parere cu tine cu soacra... a mea... foc belea sa-i zic mama, auzi tupeu, pai mama mea e unica, nu pot sa spun mama nici sa ma bati... si ... sa va mai spun ca am de gand sa trec pe la farmacie sa-mi iau niste calmante ca o sa ma innebuneasca cu capul... mai deunazi imi spunea ca-mi ia ia rochia de mireasa si ca o sa aiba ceva albastru prin ea, sau mov sau verde, am posibilitatea sa aleg...

fetele sunt eu absurda?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by elara
Asa ca iti raspund abia acum: deci filmuletul este unul pe care vreau eu sa-l fac, cu pozele de ale noastre si pe care sa-l pun inainte sa intre tortul.

intrebare: cine iti face filmuletul ca vrem si noi, dar noi ne-am gandit sa il facem sub forma unei prezentari PowerPoint!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Eu am facut deja unul de proba cu programelul "Windows Movie Maker" si e mult mai fain decat cu Power Point ca ii poti pune is o medodie frumoasa. Mi-a iesit dragutz foc, doar ca e scurt cu numai cateva poze si nu tine toata melodia.
Urmeaza sa selectez poze, sa le scanez sa le mai "cosmetizez" pe unde e cazul...
Daca nu imi fac timp sa-l fac eu, mi-l poate face si Radu300, ca el imi va face filmarea si foto la nunta si am vorbit deja si e de acord. Numai ca parca as avea placerea sa-l fac eu.

Da-i un PM si vorbeste cu Radu si poate te ajuta el. Sau suna-l la nr de telefon indicate la contact pe site-ul lui www.pentrununta.ro. Succes mult.

Eu mai am o grija, sa gasesc videoproiector pe la cineva sa mi-l "imprumute" , ca 100 euro parca nu as da, cat mi-au cerut cei de la firma de decoratii pentru a il inchiria de la ei. Totusi daca nu gasesc ma bate gandul sa dau si 100 euro. Si imi mai trebuie si un ecran cu panza alba fiindca mi s-a zis ca direct pe perete se vor denatura culorile fiindca peretele la noi la local e portocaliu.

quote:
Originally posted by emilyjeuly

quote:
Originally posted by elara

intrebare: cine iti face filmuletul ca vrem si noi, dar noi ne-am gandit sa il facem sub forma unei prezentari PowerPoint!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elara, super raspunsul pe care l-ai gandit pentru soacre care au pretentia sa imbrace miresele dupa gustul lor...
Si mi se pare tare dragutza si ideea ta cu filmuletul.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Elara, super raspunsul pe care l-ai gandit pentru soacre care au pretentia sa imbrace miresele dupa gustul lor...
Si mi se pare tare dragutza si ideea ta cu filmuletul.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

pupici la fete
referitor la soacre...sa-ti spuna ea cum sa te imbracati e ceva...dar sa-ti spuna ca iti face ea rochia, bine inteles cum vrea ea de asta ce mai ziceti...si sa nu stii cum sa o refuzi sa nu se simta prost

pentru nunta
noi

pana la nunta

Mergi la inceput

Sau si mai si:
I-as sspune: "dar cum nu ati auzit si de obiceiul ca mireasa sa-i aleaga soacrei mari tinuta la nunta????" (edit: asta e inventata, da' numai asa ca s-o speriem, ca oricum nu poate sa stie ea toate traditziile din lumea asta, nu?)

"Aaaaa pai sa renuntzam la traditzii????
Eeeee fie...atunci... fiecare isi ia singura hainele si suntem chit!"
M-as strica de ras sa-i vad fatza.
Norocul meu ca nu am o astfel de soacra.

Sau i-as spune sa facem si faza cu plimbatul socrilor mari cu roaba.... Ca pe undeva asa parca se nu?
Daca tot tzinem la traditzii, nuuuu?

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

BloodyMary,
Carmen_Marieta,
dido, .
jesia,
liviana20t
Rallu,
ralnied1,
ver@,
issis

Casa de piatra si o nunta asa cum va doriti!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Cum adica sa nu se simta ea prost???
Dar tu cum sa te simti? Groazniiiiic?????
Doar o data esti mireasa, nu?
Si ea sa-ti rapeasca bucuria de ati alege singura rochitza?
Eu i-as spune direct CA VREAU SA MI-O ALEG EU CA E CEA MAI IMPORTANTA ROCHIE DIN VIATZA MEA!

quote:
Originally posted by camelia1

pupici la fete
referitor la soacre...sa-ti spuna ea cum sa te imbracati e ceva...dar sa-ti spuna ca iti face ea rochia, bine inteles cum vrea ea de asta ce mai ziceti...si sa nu stii cum sa o refuzi sa nu se simta prost

pentru nunta
noi

pana la nunta

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Si daca insista eu i-as spune ca oricum eu comnad alta rochie si daca vrea sa arunce banii nu are decat.
Chiar daca nu as avea bani, tot m-as imprumuta, sa stiu ca platesc nnn ani si tot mi-as lua ce vreau eu.
Iar cu cea comandata de ea, nu are decat sa o imbrace ea! Ca pe mien cu fortza nu ma poate imbraca nimeni si nu ies din casa!
De miresa maritata cu forza eu nu am mai auzit din evul mediu....
Asa ca m-as certa cu ea la cutzite!

Fetelor, nu cedatzi!!!

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput