Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

elaraaaa despre ce filmulet vorbesti tu? ce videoproiector?

si sunt de aceeasi parere cu tine cu soacra... a mea... foc belea sa-i zic mama, auzi tupeu, pai mama mea e unica, nu pot sa spun mama nici sa ma bati... si ... sa va mai spun ca am de gand sa trec pe la farmacie sa-mi iau niste calmante ca o sa ma innebuneasca cu capul... mai deunazi imi spunea ca-mi ia ia rochia de mireasa si ca o sa aiba ceva albastru prin ea, sau mov sau verde, am posibilitatea sa aleg...

fetele sunt eu absurda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

elenuca, si eu stiam de ceva obicei sa cumpere viitoarea soacra rochia de mireasa. Dar eu n-as accepta in ruptul capului sa o aleaga ea. A mea rochitza a platit-o mama, adica de ziua mea mi-a dat banutzii pe care ii dadusem eu pe ea. Si are ceva bleu prin ea, dar pentru ca asa mi-am dorit-o eu, ba chiar am facut comanda ca sa fie asa. Deci, tine-te tare pe pozitii: e nunta ta, tu esti mireasa si tu esti singura care decide ce rochitza imbraca atunci.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andreea , multa sanatate si fericire si o nunta de vis!!!

Camelia e misto rochita .

Maine ne vin nasii in vizita. in loc sa mergem noi la ei, vin ei la noi, asa ca sunt in pregatiri. e o vreme naspa afara si vroiam sa merg sa iau un cadou piciului lor cu 2 luni mai mare decat Marco.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by elenuca

si sunt de aceeasi parere cu tine cu soacra... a mea... foc belea sa-i zic mama, auzi tupeu, pai mama mea e unica, nu pot sa spun mama nici sa ma bati... si ... sa va mai spun ca am de gand sa trec pe la farmacie sa-mi iau niste calmante ca o sa ma innebuneasca cu capul... mai deunazi imi spunea ca-mi ia ia rochia de mireasa si ca o sa aiba ceva albastru prin ea, sau mov sau verde, am posibilitatea sa aleg...

fetele sunt eu absurda?

Elenuca, nu am inteles eu bine sau tie soacra i-ti alege rochia
nu se poate asa ceva pai ce se marita ea, sa-ti dea banutii daca tot vrea sa se puna bine cu tine si te descurci singura,
bafta si pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Fetelor multumesc mult pt urarile calde

Si ma scuzati ca intru asa rar la voi, insa eu nu am mai facut nimic cu nunta si ca sa nu intru in panica am zis ca nu mai trec pe aici pana nu-mi termin treburile cu facultatea.
Dar nu mai am mult si scap... si pe urma nu mai scapati de mine

Edit: ver@ am ramas datoare cu un raspuns dar nu te uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by elenuca

fetele sunt eu absurda?

Nu esti deloc absurda.....esti "obraznica"mie asa mi-a spus a mea cand am indraznit sa zic:"daca ar fi sa ne luam dupa toate obiceiurile....", pt ca si ea venise cu ideea ca ar fi trebuit sa imi aleaga ea rochia.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by cri.
Nu esti deloc absurda.....esti "obraznica"mie asa mi-a spus a mea cand am indraznit sa zic:"daca ar fi sa ne luam dupa toate obiceiurile....", pt ca si ea venise cu ideea ca ar fi trebuit sa imi aleaga ea rochia.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Doamne fereste!
Pai nu intelege ca nu aveti aceleasi gusturi ptr ca nu aveti aceeasi varsta?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

si asta nu ar fi nimic, dar ... a vrut sa aleaga localul, nasii si mai avea putin si era si mireasa in locul meu...
dar nu-i nimic... ma trotilez cu calmante si o sa fie bine ...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va pup fetele, eu scriu mai rarut, dar va citesc. Alynutza, spui ca ai ceva bleu in rochita, exact asa vreau si eu, cu cevba bleu prin ea. Poti pune o pozulica ceva? sau imi poti spune de unde ai luat-o? si cat a fost? Multumesc tare tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

elenuca stai mama linistota nu o baga in seama, eu am cazut cu iubi de acord sa nu ne anuntam soacra decat foarte tarziu, i-am spus in aprilie-mai cand noi avem nunta in iunie... a facut ca trenul in gara, a inceput cu fize dar nu i-a mai mers... acum 2 ani am vrut sa facem nunta si s-a bagat scorosenia....asa ca fara... faceti cum credeti voi ca e nunta VOASTRA!!!!! nu a lor....
vera@ am uitat emotiile cand am depus actele la primarie...lipsesc cu desavarsire... noi ne plimbam, mai luam cate ceva... de ultim moment si ne gandim la ce va fi dupa.... azi ne intrebam cum vom arata peste 10-15 ani????????????????????????

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput