Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

poza este luata dupa net, dar nu-mi mai aduc aminte ce site sau ce firma...si idee este ca eu o vreau din voal in nici un caz din organza care mie mi se pare prea lucioasa si batoasa...si asta vroiam sa aflu de la voi, daca stiti cum se comporta rochitele facute din mai multe straturi de voal
va multumesc pentru raspunsuri

pentru nunta
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetelor, eu nu am mai scris demult dar v-am citit in fiecare zi.
Pt Camelia 1 in legatura cu rochita: si a mea tot din voal este.De fapt e din tafta si pe deasupra este imbracata in voal.Cea din poza tot voal este iti spun sigur pt ca asa arata si materialul rochitei mele.Din organza nu stiu daca ar arata la fel de bine.
Ti-am pou linkul cu pozele mele cu rochita. Sper sa iti poti da seama din poze cum pica (modelul este diferit de al tau).

PS in realitate rochita este mult mai frumoasa si e crem (in poze pare alba)

Mergi la inceput

Am uitat sa pun linkul.
Scuze
http://community.webshots.com/user/livia_adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Salutare!

LA MULTI ANI ANDREEA, sa fi iubita si fericita!!!

Fetelor am un nod in stomac.Si sa stiti ca pana alaltaieri am stat f relaxata.Doar ca acum pregatirile sunt in toi.Curatenie acasa...,diseara iar mergem la restaurant sa vb cum aranjam mesele.Am facut rost de coli pt carduri(va intrebasem unde sa caut acum cateva zile...dar nu mi-a raspuns nimeni si am cautat disperata la capitolele anterioare ) pana la urma din magazinul Victoria ca la nici o librarie nu am gasit sub 10 000 lei vechi-coala.Nici la cele recomandate de Rallu.

Miresici de week-end-ul acesta cum va simtiti,cum stati cu pregatirile.Va doresc si eu sa aveti o zi plina de fericire si noroc,sa nu va supere nimeni si sa nu vina vreo furtuna,ca la cat de capricioaa e vremea...iar eu am cam mancat din oala

Va pup pe toate

Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

si unde sunt pozulicile ?!?!?!?!?

pentru nunta
noi

Mergi la inceput

este superba rochita asa o vreau si eu...gata m-am hotarat..O FAC DIN VOAL...si sa nu-mi mai spuna mie nimeni ca voal pe voal nu da bine, ca ma si iau cu ei la bataie
mercic mult fetele

pentru nunta
noi

Mergi la inceput

Multa bafta in continuare Camelia.
Sper din tot sufletul sa iti iasa rochita asa cum ti-o doresti.
Si nu te mai lua dupa unii si dupa altii pt ca asa cum se vede din pozele tale rochita arata superb voal peste voal si nu sta in nici un caz rau.
Numai materialul de sub voal tre sa fie ceva mai tare ca doar din voal nu cred sa se poata face.Am vazut si in pozele tale ca pe dedesubt tot un alt material ar fi.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

In primul rand....
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuullltttiii aniii!!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, la muuullltttiii aniii!!!
Andreea sa traiasca, Andreea sa traiasca (cu bentitza cu tot), la muuullltttiii aniii!!!!

Asta a fost cantecel, da' mai bine ca nu m-ati auzit!!!

Camelia, sincer, mie rochitza mi se pare voal georgette. Si din experienta unei miresici super dragutze, respectiv Pisu_Miau de la Miresicile de 2005, stiu ca se poate face, si chiar frumos, la casa de moda Venus.

Pisu a avut o rochie chiar reusita din voal georgette cu multe strasuri pe ea, care cadea cam cum vrei tu, si parca a dat 25 mil pe ea (la ea a fost mai scumpa pentru i-au cusut manual strasurile). Dar trebuie sa te duci la o anumita croitoreasa de acolo,d-na Mioara Buciuleac (daca imi amintesc eu bine), pentru ca restu'...ar cam lasa de dorit. Eu am rochie din organza...asta daca mi-o mai aduc aia de la Gabriela....si iti spun cu mana pe inima ca aia din poza ta nu e organza...

Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Camelia, rochita e superba, dementiala chiar! Bafta sa reusesti sa o faci exact asa cum vrei tu!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Trendulici

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput