Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sint in cautare de o persoana care sa-l poate ajuta pe tatal meu (curatenie, mincare, spalat -masin automata, calcat la nevoie..totul o data pe saptamina).
Cit credeti ca ar trebui sa ofer?
Cunoasteti pe cineva interesat? Tatal meu locuieste in Militari.
Mercic...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna seara, dragutzelor! Scriu pe scurt ca se facu doispe jumate si fug sa dorm ca sunt lesinata. Am fost la Brasov in we, ne-am distrat de ne-au sarit capacele, va pove maine detalii...Ce vreau io sa ve zic ca simt o nevoie acuta: ce naiba ma fac cu dormitul? Ca fac naveta toata noaptea intre Ianca si tati si a ajuns sa doarma iepureste, cand simte ca plec se trezeste si urla, apoi ma tine strans cu manutele de gat sa nu cumva sa plec. Si mi se rupe sufletul cand vad cum se chinuie saracuta sa stea cu ochii deschisi.Uffff, greu e...am crezut ca rezolv problema daca iau patul. Si culmea e ca la hotel, si acu si saptamana trecuta, o culcam si ieseam in hol cu tati la bere si la tigari...si nuzicea nici pas pana la doua cand intram in camera, dormea neintoarsa. Insa cum am ajuns acasa, cum a reinceput circul. Am fost deja de doua ori la ea. Iar s-a trwzit. fug!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Tirziu in noapte si io ...
LA MULTI ANI, Marinaaa !Multa sanatate, sa fiti fericiti si sa aveti tot ce v-ati dorit ! Pupici mii si flori de la noi toatele !
Eu am avut o zi cam haotica azi ... de fapt ieri, ca deja e luni, la ora aceasta ! Si cum pentru mine am timp abia dupa ce culc gizmoul, iara sint paici dupa miezul noptii !
Diana, imi pare rau sa citesc ca aveti probleme cu dormitul, eu zic sa ai rabdare, ca daca Ianca s-a obisnuit cu tine alaturi, va fi putin mai greu sa doarma singura ! Ia-o cu incetinitorul, sper ca miine sa fie mai bine ca azi ! Pupici !
Olivia, daca aflu ceva despre ce ne-ai intrebat, am sa iti scriu, momentan nu cunosc pe nimeni ! Am citit despre Luca, hehehe, imi amintesc ca Andrei a "facut" odata cinci euro de la unul care trecea pe strada, o fi zis omu' ca sintem neajutorati ... macar dadea si el mai mult ! Ca-i grea viata in Romania !
Dana, sanatate muuuulta lui Vicu ! Da' de ce nu trece burtica odata ?
Daria, apoi solista s-o faci pe Giulia, ca se poarta acu !
Va doresc tuturor un inceput de saptamina super si pina la sfirsitul ei sa fie cum va doriti voi !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,hai ca a venit in sfarsit vara
Va invit sa vedeti poze noi cu maimutzica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=e99bre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Plec la examen sper sa scap repede
O saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
tare dor mi-a fost de voi!
am reusit sa citesc tot si sa vad cateva poze.
Marina la multi ani cu sanatate! sa ai numai bucurii din partea alor tai!
Lia ai rezolvat cu bona, e ok?
bafta Robi la licenta....si sanatate lui Matei!
Carmen Ionut e ok acum?
Liliana imi pare rau ca ai uitat pozele.....nu poate sa ti le trimita cineva? ca-s doar cateva cd-uri.
Anca e bine Bianca??? cum pisici a reusit sa cada asa rau? pupici sa treaca repede!
Daria iti sta ff bine cu ochelari.
de mine ce sa zic....is obosita, la poiana a plouat aproape non stop, doar sambata a fost o zi frumoasa si am colindat nitel brasov-ul care e tare frumos! la congres a fost bine, super aglomerat...urmatorul e in septembrie
incerc sa pun si ceva poze....daca nu azi diseara.
pupici tuturor...revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Ca sa-mi treaca stresul, am intrat sa vad ce faceti, ca oricum nu se mai lipeste stiinta de mine.
MARINA, LA MULTI ANI!
IOANA, pentru maimutzica cu coditze!
OLIVIA, bafta la gasit ajutor pentru tatal tau!
Despre vorbit- ieri l-a dus soacra mea pe Matei la biserica si i-a dat el preotului o lumanare aprinsa si i-a zis "Mami, tati, pup", adica se ruga pentru licenta noastra , apoi o femeie i-a luat niste bani pe care-i avea in mana ca sa-l necajeasca si a inceput sa tipe in biserica" Tanti, da-mi banii si duuuuu-te!".Iar dimineata, desi era un soare orbitor, ii spunea bunicii "Buba, poua, da bela baby", sa-i dea umbrela.
Va pup si mai incerc sa invat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani cu intirziere, marina! sper sa te fi distrat de ziua ta
pupam bolnaviorii si accidentatii, pupam gorodeii si pe bucalata cea mica, pupam giulia si luca, toti sunt niste frumosi
simona, stii cum e, o belea nu vine niciodata singura, cel putin la mine cind vin se tin lant, capu` sus si privirea inainte
olivia, e unul din motivele pentru care am trimis-o pe ilinca la mamica, ea e calma, ionut cind vine din vacante vorbeste in reluare si ne-ntreaba de ce vorbim asa tare
revin ca ma freaca unu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! Intru acu' ca dup'aia incepe nebunia!

Ioana, fromoasa familie! Multi ani impreuna!
Alice, burta aproape s-a dres. Cred ca a fost doar un accident... Sar'na de intrebare!
Olivia, cred ca la fro' 2 mil. pe luna o sa te ajunga toata distractia.
Diana, sa nu te astepti sa reusesti din prima. Va trece cam o saptamana. Io iti sugerez sa ii pove ca e fetita mare si ca asa e frumos, sa doarma la ea in patut, sa ii pui jucariile preferate aproape. Eventual incearca sa stai cu ea pana adoarme. Noi nu am avut
problema asta, dar Vicu nu adoarme nici acum singurel. Tre' sa fiu prin preajma.
Roxana, refacere placuta!

Mey, mai nou cupilu meu a facut o fobie pentru muste. Nu mai sta in patut ca il mushca musca sau tzantzaru'. grrrr Sper sa-i treaca!

O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey ma speriasem ca e ziua mea si nu imi aduceam aminte...dupa aia m-am prins ca bunny e tot Marina.

La multi ani tizo! Si te mai asteptam la o plimbare prin Tineretului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Fetelor, tot weekendul asta nu am avut timp sa rasuflu - pe motive de cumparaturi si bucatareala pentru ziua mea, asa ca nici macar nu stiu cum a trecut...macar azi e o zi ok intrucit colegii mei de birou ma serbeaza astazi (miine fiind multi dintre ei plecati)!

LA MULTI ANI pentru Marina (bunny) pentru ieri - sa fii fericita si iubita!

Ina - acum am vazut mesajul tau - jucaria respectiva se numeste Dino Pad si o sa i-o iau din Carrefour. Carticelele tot acolo le gasesti, dar din pacate nu prea mai au asa mare varietate (cel putin la carrefourul asta de linga mine). Pad-ul costa cam 2 mil, iar rezervele, adica carticelele costa cam 450 mii bucata.

Gata, ma duc sa citesc din urma!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput