Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Ce mai faceti? Sanatosi cu totii? Nu am mai reusit sa va citesc, de ieri tot impachetez, aranjez, rearanjez. Am impachetat toata casa si parca nu am luat mai nimic. Maine la 12, ora Japoniei, decolam.
Sper sa ne reauzim din ROmania! Weekend placut!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eli drum bun spre Ro si vacanta placuta!
Multumesc pt felicitari...
Alice din 89??Wow...
Apropo de capitulat din functia de mama...Eu abia astept sa-mi vad copilul parca nu mai vine ziua aia...si nu pentru ca ma ucide dorul...daca stiu ca lui este bine..si noua ne este bine...Dar nu mai pot sa rezist la atitea..cum sa le zic ca nu-s reclamatii...constatari ..poate...Ieri am primit de la socrela si un site...pt ca ea crede ca Luca are ADHD....nu va spun cum ne-a picat asta...Ce stiu este ca la un copil atit de mic..nu se poate pune acest diagnostic...Si mor de nerabdarea...sa vad ce s-a intimplat cu copilul meu....
Sint pe aici astept sa se termine meciul care nici macar nu a inceput

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna seara! Hop si eu la schimbul III, ca nu am timp in rest nici sa respir!
OLIVIA, LA MULTI ANI fericiti impreuna! Sa va iubiti si sa va bucurati de puiul vostru!
ANCA, pentru Bia, sa-i treaca repede bubutza! Ufff, tare-i greu sa-i lasi pe mana altora!
ELI, drum bun!
ANDREEA, petrecere frumoasa la gratare!
ANDREEA M, nu-mi trimiti si mie prajitura pe mail, ca mi-e pofta de ceva dulce?!

Eu tocmai am aflat ca sustin licenta marti la 14.45, sotul meu miercuri dimineata, asa ca am un mooooorcov cat casa. Dar o sa treaca toate!
Si sa ma laud si eu ca ne-am luat bilete la mare, la Jupiter, Hotel Cometa, de pe 3 august. Matei spune deja la toata lumea ca merge la "maie" cu mami si tati, face baie si merge cu "uuuuu" (trenul).

Va pupic si va doresc o duminica frumoasa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, eu una cred ca soacra ta exagereaza ! Eu vad cum se comporta Andrei cind e cu maica-mea, care nu mai stie cum sa ii sufle in funduletz ! Stii, citeodata ma intreb daca a fost asa de closca si cu noi, ca poate astfel se explica de ce noi toti trei fratii am fost multa vreme timizi si dependenti de mama, sau ma rog, de un adult ! Si daca nu i-as spune ca nu face bine ... azi in parc m-a capiat iara, eu spuneam ceva, ea facea exact pe dos, pina la urma s-a botoshit, stiu, dar later, spre seara, la plimbarea nr.doi, tot ca ea a facut ! Eu stiu ca incearca sa ma ajute, dar uneori prea mult ajutor se indreapta in alta directie !!
Roberta, bafta muuulta si tie si sotului tau ! Si ma bucur ca ati reusit cu marea !
Eli, drum bun spre tara si te asteptam sa ne mai scrii de pe meleagurile natale !
Sint pe aici ... ca de obicei in aste ultime zile de iunie ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Alice si eu sper..sa exagereze..si-n plus ea insasi este o tipa agitata..si ma gindesc ca ea il agita..in fine...
S-a terminat meciul..am plecat la plimbare..noapte buna va doresc!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Marina, LA MULTI ANI, tot ce va doriti voi, sa fiti sanatosi si iti trimitem virtual un mare buchet de flori si multi multi pupici!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hallo!

Marina, LMA!!! Fericire maxima!
Olivia, daca e vorba de ADHD, atunci il inscriu si io pe Vic, dar nu e cazul. Cred ca i-a cauzat din faptul ca se face o promotie la TV apropo de subiectul asta.

Alice, te inteleg.
Robi, muuult succes! Bafta nemarginita!

IO mi's ca abia reusisem cat de cat sa-i dreg burtica puiului si acu' o luam de la capat... off, off, mai, mai

In rest, o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

LA MULTI ANI MARINA!

am revenit. miercuri am scos piciorul din ghips si am plecat la bunici cu bebelina. inca ma mai doare glezna dar nu foarte tare (am reusit sa ma zgarii urat la cealalta glezna intre timp, ca sa fie treaba simetrica ).
matza mica e dragalasa de numa', numara unu doi patu cinci, stie o gramada de poezii si cantecele (completeaza sfarsitul versurilor). intr-o zi isi canta singura: tece lebeda pe aaaapee... i-a cantat mamaie intr-o seara "trece lebada pe ape, printre trestii sa se culce" si copilul exerseaza.
mai nou a gasit o noua introducere pentru povesti - ca sa nu mai zica "a fost odata ca niciodata" zice direct "niciodata" ca sa inceapa povestea mai repede.
intr-o zi vorbeam noi doua si o intrebam cum ii cheama pe diversii membri ai familiei. dupa care o intreb: unde stau mamaie si tataie? ea raspunde: "a budzau" (la buzau). si mami si tati unde stau? ea raspunde: "a muca" (la munca). m-a lasat fara cuvinte...
o sa citesc din urma si revin.
pupici si o duminica frumoasa in continuare!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MARINA !!!
Roller - sanatate multa va dorim !
Vrabiuta - si poze cu mandretea ??? ... Btw, cum stai cu analizele ?

Si noi vorbim ... ieri Giulia foarte serioasa catre tata`so: tatiii, mami pupic tati, mami pupic Giuiia, Giuiia pupic tati cheia pecam Shkoda Io`s incanta, stiu ca nu-i mult, dar e de bine :-))) Si canta, ia in mana chestiuni pe post de microfon si canta pe rupte si se bataie in fata oglinzii

Gata, plec la somn cu ea, ca am avut o noapte dintr`aia. O duminifa faina tuturor si o saptamana si mai si !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Salut !
La multi ani Marina! o viata frumoasa!
Dana,ai dreptate..la Tv vazuse..Sanatate lui Vic!
Marcela sanatate si pupici pt vorbareata!
Luca al meu a inceput sa adune bani prin autobuze...se uita la oameni, le zimbeste si mai ales batrineii scot cite 10 000!.Simbata a fost la plaja...si apoi a taiat-o intr-o terasa..de unde se auzea muzica si a inceput sa danseze descult..de se uitau toti la el..Cred ca se pregateste de nunta!
O saptamina buna!

Mergi la inceput