Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)
Raspunsuri - Pagina 27
alice2004 spune:
Daria, ma bucur ca a fost bine in cele din urma ! Si pupici Giuliei, sa creasca mare si sanatoasa, ca fromoasa nu mai e nevoie !
Olivia, sa iti fie de bine daca se termina lanciul !
Io mi-s la dinner, cam tirziu in noapte, dar cum mai devreme n-am loc ... bine si asa !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
daria, pupam frumoasa "oradeanca" si pe mamica ei. imi place ca interactioneaza cu alti copii, cum se tineau ei de mana...
alice, poate facem poze maine la gratare, da' sa nu crezi ca am devenit cine stie ce frumusete...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by philip
alice, poate facem poze maine la gratare, da' sa nu crezi ca am devenit cine stie ce frumusete...
There's no need ! Ca erai oricum !
Asteptam pozicile !Gata, plec la nani si io, ca e superlate ! O noapte buna va doresc tuturor !
Alice si
Andrei Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
amironeanu spune:
Salut!
Eu astept sa se coaca prajitura si intre timp am intrat sa vad ce mai spuneti.
Daria, am vazut si eu pozele, Giulia este o frumusete si sa stii ca seamana cu tine!
Andreea, multa sanatate lui Pupi si asteptam poze. Apropo, nu ai probleme cu parul din cauza vopselei?
Alice, mai poti singura? Si eu am stat o luna singura, dar macar in week-end venea sotul acasa. Saptamana aceasta m-am ocupat aproape singura dupa-amiaza de Stefi si m-a cam terminat. Am observat ca atunci cand sunt obosita nu mai am rabdare si parca atunci isi gaseste si Stefi sa faca fitze. Si am fost cam obosita saptamana aceasta.
Olivia, ti-am luat poseta portocalie pana la urma? Cum mai stati cu moralul? Dar tu Liliana?
Lumi, bine ca s-a terminat cu bine. Acusi plecati in concediu si uitati de toate problemele.
Roberta si Kro, bafta la licenta!
Azi am fost si noi si am rezervat locuri la hotel Orfeu, la Mamaia, sper sa nu ne para rau. Apoi am incercat sa vin spre casa singura cu Stefi si ne-a luat mai bine de 2 ore! A trebuit sa analizeze fiecare fir de praf, sa impinga toate carucioarele pe care le-a vazut, sa alerge dupa toti copii si toate persoanele care aveau cite o sacosa, sa vada ea ce e acolo. Oricum, in acest drum a mancat 2 biscuiti, o fornetti, 2 felii de sunca de pui si 2 grisine (toate primite). Bineinteles cand am ajuns acasa nu a mai mancat nimic. Maine vrem sa mergem la Husi, la nasii nostri, sper sa fie vreme frumoasa, sa alerge copii, sa facem gratare si sa mancam cirese pana pocnim.
Un week-end frumos!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
AncaMaria spune:
salut gagici!
de la noi vesti nu prea bune... Bia a cazut ieri cand era la daycare si s-a lovit nasol la gura... a trebuit sa o ducem la urgenta, dar din fericire nu i-au scos dintisorul... in schimb e toata numai o rana si pe dinafar si pe dinauntru... iar noi suntem morcoviti ca nu stim cum s-a putut intampla asta dupa 3 zile de mers acolo... dar cum nu avem alta varianta, o sa le mai dam o sansa...
cred ca s-a trezit... va pup
kim222 spune:
Anca...nu se poate! Aoleu ce m-ai speriat! Ca si eu numai la asta ma gindesc...nu daca se adapteaza...ca asta trece..dar daca o sa se accidenteze..Mai ales ca au si un copil de 4luni..pe care una din tipe il poarta tot timpul in brate...M-ai pus rau pe ginduri....la urgenta ca i-au facut? Stii cum s-a intimplat? Astept raspuns..si va pup tare de tot..sa treca repede durerea...Of,of...
Andrea..prajitura la ora asta? mey ..cum ramine cu dieta? Misto faza cu Stefi...se descurca fata....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
polux spune:
Ura, deja a venit weekendul. La mine s-a dus si o zi din el caci eu am weekend prelungit de trei zile.
Fetele multam mult pentru incurajari. Sigur nu s-au pierdut pozele, doar s-au ratacit, dar imi e mie greu ca erau refugiul meu zilnic. Portia mea zilnica de optimism...si acum plang de una singura, fara macar sa ii vad fatuca ei mica si scumpa.
Azi am vorbit cu maica-mea. Uff ce greu e sa fi batran si singur. Mi-a plans aproape tot timpul ca a crescut 4 copii si nu o baga nici unul in seama.
Incercam sa-i explic ca daca are nevoie de ceva trebuie doar sa ceara, dar ea vrea ca noi copiii sa ghicim fara cuvinte. Stiu ca are nevoie si de o vorba buna, nu numai de aprovizionare..dar si fratii au problemele lor, etc. Hai ca nu va mai fac si voua capul calendar.
Si sunt trista deasemenea caci Adeluta nu mai vrea sa stie de mine. Daca aproape o saptama dupa ce am plecat a fost cam miorlaita, cautandu-ma peste tot, alergand dupa cumnata si nepoata sa ma inlocuiasca, acum refuza sa vorbeasca cu mine.
Ea care era innebunita sa vorbeasca la telefon, cand aude ca e mami, spune, mama, se intristeaza si zice niu,niu...adica nu vrea cu mama.
Off, mai, mai puiul mami, ce o suferi si el.
hai ca mai intru mai tarziu,dupa ce termin de citit.
Liliana
Poze cu maimutica mea
kim222 spune:
Neata..Romania....
Acum am ajuns si noi acasa..am fost la o petrecere de filipinezi...ptiu...nu va povestesc ce-am papat..mai aveau putin si se miscau vietatile prin farfurii
.Dar le-am incercat pe toate...si toate bune..
Azi se implinesc 11 ani decit eu si tati sintem impreuna..parca a fost ieri....si sintem la fel de indragostiti..
Un we placut ....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Helouuu!
Inca o zi frumoasa in Bucuresti, cu mult soare, ce bineee !
Andrea, a iesit prajitura ? Ca ma bate si pe mine un gind sa fac, nu stiu unde oi gasi timp, cred ca tot la unu noaptea ! Si da, ce sa fac, trebuie sa pot, ca nu vine nimeni in locul meu !
Olivia, ma bucur muuult pentru voi, LA MULTI ANI si sa fiti fericiti !
Eu cu tati ne cunoastem din 1989, l-am "agatat" pe vremea cind isi facea armata in capitala ! Doar ca nu a fost sa raminem impreuna inca de atunci ... asta e unul din marile lui regrete !
Anca, pupici Biei, sa treaca buba repede !!
Asta e unul din motivele pentru care eu ezit tare sa imi dau copilul la gradi ... doar ca aici in Romania, este obligatoriu sa faca un an de gradinita ! Sper sa reusesc sa il dau pe Andrei cit mai tirziu acolo ! Desi stiu ca rele se pot intimpla si acasa ...
Anyway, va doresc o zi minunata
si tre sa scurtez, ca gizmoul e pe cale sa faca o criza ca scriu aici !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
roller025 spune:
Buna ziua!
Olivia, aniversare fericita! Cat mai multi ani impreuna!

De capitulat nu capitulez, da' cate o data imi vine sa fuuuug...
Daria, vazut mandrete de fata! LMA!
Andreea, gratar placut!
O zi frumoasa tuturor!
peseu: am mai pus fro doo poze, pen' cine are timp. enjoy!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4