Piticlontzi de iulie-august 2004 (187)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si La multi ani speciali pentru al treilea sarbatorit ceu 2 anisori impliniti!!!! Matei sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Marina hihihihi ai fost cool! te gandeai ca nu-ti mai aduci aminte nici de ziua ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata. La multi ani, Marina!
Multumim Roxana pentru urari... Acum doi ani, pe vremea asta, inca ma plimbam pe holuri si ma strambam de durere :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Matei!
marino, ca veni vorba, te catai in lista si nu te gasii, di ci??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

La multi ani Marina, sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia ta! Apropo, cine mai stie ce mai face, pe unde este acum?

Am vazut poze cu Vic (imi place cum inoata) si cu Maria (Ce codite frumoase are!), ii pupacim cu drag!
Anca, pupici pe buba Biancai, dar chiar, cum s-a intamplat? Sa treaca repede si sa nu se mai repete!
Olivia, si eu cred ca persoanele agitate au tendinta sa-i agite pe cei mici. Pupici si voua, la multi ani pentru aniversare, multi ani fericitit impreuna! Dieta mea, inca nu am inceput-o, incerc sa mai adun un pic de vointa
Roberta, este super usoara prajitura, numai ca sta 2 ore si jumatate la cuptor. Am facut-o pentru Husi, a avut succes maxim, in 5 minute s-a terminat tava. Bafta multa la licenta si spor la invatat!
Alice, multa rabdare cu mama ta si pupici lui Andrei cel fara stare.
Daria, dar ai chiar o fetita vorbareata. Stefi inca nu face propozitii, dar a inceput sa repete dupa noi, trebuie sa fim atenti ce spunem.
Diana, eu spun sa nu disperi, trebuie un pic de timp pana se va obisnui. Succes in continuare! Cu bona ce mai faci?
Vrabiuta, ne-am obisnuit deja, Lia este o vorbareata si o desteapta! Mai vrem poze.

Noi am avut un week-end super, am avut o vreme jos palaria, am mancat o tona de cirese, Stefi nu a vrut cirese in schimb a mancat seminte de floarea soarelui cu coaja cu tot ca nu avea rabdare sa-i le decojesc eu. Pe drum a dormit si la dus si la intors, in schimb nu am avut curaj sa dam drumul la aerul conditionat si era transpirata toata cand am ajuns la destinatie, i-am dat haine uscate, sper sa nu raceasca. Aseara, dupa ce am ajuns, am fost in Copou, era foarte aglomerat in noul parc de joaca (de, exista in singur parc de joaca la standarde europe in Iasi), dar Stefi s-a distrat de minune, era varza cand am ajuns acasa. Drept urmare a adormit cam greu, nu ma invat minte, Stefi trebuie sa se linisteasca inaite sa mearga la culcare ca sa adoarma usor.

Acesta este raportul nostru, am si poze, dar sunt mai vechi, din mai, 1 iunie si ziua mea, cele din acest week-end inca sunt in aparat.

O saptamana buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

di lene

daca editati (nu ca nu as putea si singura) treceti-ma pe 8 septembrie..tre sa dau si anu?

quote:
Originally posted by carmenp

la multi ani, Matei!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Dupa ce am trimis mesajul mi-am dat seama ca azi este 19 iunie si implineste Matei 2 ani, asa ca

LA MULTI ANI MATEI!!!!!!!! sa fi sanatos, iubit si sa ai parte de tot ce este mai bun in viata!

Andreea, te-am prins, tu ne citesti, ia da un raport despre Matei la 2 ani! Si poze!!!!!!!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Nu ma simt vinovata pentru ca din pacate nu am timp nici sa citesc, mai intru o data pe saptamana dar nu reusesc sa stau destul ca sa citesc... nu mai vorbim de scris
Matei la doi ani... mi-ar trebui o saptamana sa va povestesc. Vorbest in propozitii din ce in ce mai mult. Alearga de duduie casa, de doua zile (adica de la petrecerea de ziua lui) isi canta Multi ani traiasca in continuu de ne rugam sa mai auzim si alt cantecel. I-a placut ideea de copii multi in jurul lui...
Pun cateva poze azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cifra zecilor e suficienta

quote:
Originally posted by Marina

di lene

daca editati (nu ca nu as putea si singura) treceti-ma pe 8 septembrie..tre sa dau si anu?

quote:
Originally posted by carmenp

la multi ani, Matei!

Carmen,Ilinca&Ionut

Marina

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI pentru Matei - sa cresti mare, sanatos si norocos si sa aduci numai bucurii celor din jurul tau!!!!! Pupici si pentru mami Andreea!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gata, am pus poze pe yahoo. Nu sunt de la petrecere, promit sa pun si pe acelea in curand

Mergi la inceput