Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 27
ema.nu.ela spune:
anis,
eu am unul de ureche braun. cel de ureche citeste temperatura interna din timpan si de-aia e diferenta. oricum la bebei se recomanda sa iei doar din ureche sau rectal. dar mie rectal mi se pare nasol ca tre sa stai mai mult si sa dezbraci copilul. din ureche poti sa-i iei si in somn.
a fost al meu sot racit nasol cu febra mare. si l-a tot probat. si pt ca transpira tare, luata cu termomentrul normal la subrat temperatura arata sub 38. insa luata in ureche era aproape 39. scrie si pe prospect ce diferente pot sa fie si care e intervalul normal la bebei.
emaaimee,
am avut senzatia ca tu ai venit in Ro la constanta de-aia te intrebam. scuze. hai ca azi ma duc sa cumpar si eu ricotta ca a mea e tare mofturoasa la branza. o mai pacalesc cu perle de branza in ciorbica. le molfaie la gingii de mor de ras.
si a mea acu vreo 2 luni incepea sa urle cand vedea barbati noi. cu femeile n-avea nimic. ne tot intalneam prin parc cu diversi prieteni si daca el se apropia mai mult si vroia s-o ia in brate se punea pe un urlat...acum vad ca i-a trecut.
mamica de maria, 10 luni si 2 saptamani
brianamica spune:
Multumim pentru nota fetele !

Va dati seama ce creste inima mamii !!![]()
![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
caterina71 spune:
Albinutzaa, felicitari! Sa ai o sarcina usoara! Bag de seama ca nu m-ai asteptat, dar nu ma supar. Eu mai stau 1 luna cuminte, apoi control amanuntit, si daca ne da voie, incepem sa lucram. Si poate vine mai repede... sa nu mai fac jj-de tratamente...
Monica, hai fa-ne si tu o surpriza frumoasa! Ca bb2 poate veni si fara tratamente! Daca se confirma, sa ne anunti prin AniS, chiar daca esti la munte. Si La Multi Ani! anticipat pentru Mihnea, ca nu vreau sa pierd momentul si sa apucati sa plecati.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
mamini spune:
hai ca uite-asa ma intorc....Monica-Elena, Doamne ajuta! speram sa ne dai vesti bune prin Anis sau cind veniti in Bucuresti! sa aveti vacanta frumoasa si vreme buna! si dungulite colorate pe test :O)
Lory, vad ca apari si tu pe aici, ce face Rares cel frumos? pupici de la d-ra Veve. cum ai facut cu el cind ai inceput munca? mie imi vine sa pling de pe acum ca o duc la gradi...
Dana, ne bucuram ca ai mai intrat cu vesti despre Al-Pooh cel cuminte.
Emaaimee, sa stii ca asa a fost si la noi cind am fost in Ro, prima saptamina plinsete si urlete, dar a fost cumplit de trista cind ne-am intors aici si s-a trezit fara "clan" care sa o rasfete.
Brianamica, ai o fata tare frumoasa. de fapt doua...![]()
apropos, am tot vizionat poze si desi nu am mai intrat sau nu am mai nominalizat, sunt fermecata de puisorii frumosi pe care i-am vazut.

M
caterina71 spune:
Emaaimee, mortala Oani mica! Cum mananca ea delicat legumele si cum roade la castravete... Am vazut-o si mergand tzantzosha tinuta de bunicul.
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Lory2004 spune:
WOW cat de multe mamici isi doresc bebe nr. 2 !
Mai fetelor dar tare curajoase mai sunteti!!!
Pupici speciali pentru Mamini si pentru Veve cea super draguta!!!
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
caterina71 spune:
Brianamica, admirat marea printesa. Sa-ti traiasca!
Pupici,
sunt mare...
acusor spune:
offf, ce aiurea cand pierzi mesajul.
Mergem la Eforie Nord, la vila "Maria". N-am vrut la hotel ca era complicat cu mancarea lui Teo. Am gasit pe www.cazarionline.ro sau www.vileeforie.ro. Sunt multe oferte acolo la vile. Am gasit mai multe vile cu bucatarie. "Maria" a fost ok cu perioada in care am vrut noi sa mergem. Deja nu mai erau locuri la celalalte. Mi s-au parut ok si preturile.
Emaaimee, esti chiar in Constanta? Poate o iei pe Irina si ne vizitati la Eforie ca nu e asa departe de Constanta. Sau venim noi.
Am si eu emotii ca nu stiu cum se va comporta Teo. Sper ca bine.
Mitub, multumesc pentru completari.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
brianamica spune:
, hai ca acu m-am trezit !!!
BRAVOOO !!!!

Sarcina usoara, BB sanatos si muuuulta sanatate !
Pupici multi de la mamica cu 2 copii !!!!![]()
![]()
![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
Lory2004 spune:
Mamini mai apar si eu din cand in cand, mai mult citesc decat scriu...
Dar de cand am aflat vesti bune despre fetele de aici m-am facut si eu mai activa.
Da...am inceput jobul din aprilie si sincera sa fiu mi-a fost foarte greu. Mi-am facut mustrari de constiinta in fiecare zi (mai ales in primele zile), dar cum vad ca lui Rares ii merge bine, m-am mai calmat. Creste foarte frumos, n-a avut probleme (adica n-a racit si nici altceva), are 4 dintisori (si cred ca in curand il vom vedea si pe al 5-lea) si il asteptam cu interes sa-si invinga frica si sa mearga in picioruse singur. Il mai alaptez seara, inainte de culcare si dimineata inainte sa plec la servici, nu vrea biberonul cu nici un chip, in schimb bea foarte bine cu paharul, cana (nu cu aceea speciala pentru bebelusi ). Nu sta locului 2 secunde si vorbeste tot timpul . Nu stie foarte multe cuvinte insa este foarte curios cand aude sunete noi. E innebunit dupa cateii de pe strada si dupa leagane (e dezastru daca treci pe langa unul si nu-l incercam si pe acela).
Mai povestim si altadata despe noi.
Ioana ce mai face Andrei???
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos