Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by Lory2004

Mamini mai apar si eu din cand in cand, mai mult citesc decat scriu...
Dar de cand am aflat vesti bune despre fetele de aici m-am facut si eu mai activa.
Da...am inceput jobul din aprilie si sincera sa fiu mi-a fost foarte greu. Mi-am facut mustrari de constiinta in fiecare zi (mai ales in primele zile), dar cum vad ca lui Rares ii merge bine, m-am mai calmat. Creste foarte frumos, n-a avut probleme (adica n-a racit si nici altceva), are 4 dintisori (si cred ca in curand il vom vedea si pe al 5-lea) si il asteptam cu interes sa-si invinga frica si sa mearga in picioruse singur. Il mai alaptez seara, inainte de culcare si dimineata inainte sa plec la servici, nu vrea biberonul cu nici un chip, in schimb bea foarte bine cu paharul, cana (nu cu aceea speciala pentru bebelusi ). Nu sta locului 2 secunde si vorbeste tot timpul . Nu stie foarte multe cuvinte insa este foarte curios cand aude sunete noi. E innebunit dupa cateii de pe strada si dupa leagane (e dezastru daca treci pe langa unul si nu-l incercam si pe acela).

Mai povestim si altadata despe noi.

Ioana ce mai face Andrei???

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

bravo! e baiat mare, deja!
pupici si mai asteptam vesti de la voi. noi in vara asta nu venim, dar poate ne intilnim de Craciun la Pitesti!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Va multumesc inca odata din suflet tuturor pentru mesajele de felicitare! Sunteti foarte, foarte dragutze.

Va povestesc repejor cum a fost ieri si fug ca au adormit un pic gazicile si ma asteapta un muuuunte de vase sa le spal.

Asa ... au venit nasii pe la 6 aseara, au primit cei mici cadou multe, multe hainute, jucarii, Bianca cercelusi foarte frumosi (azi incerc sa ajung sa ii fac si gauri in urechi), apoi am umblat nehotarati vreo 10 minute sa adunam lucrurile de pus pe tava. In ultimul moment, am pus si o seringa in speranta ca fiica'mea o sa o aleaga si o sa se faca doctorita. Bianca, iubita mamii, ca sa nu ma dezamageasca, primul lucru pe care l-a ales a fost seringa, apoi un pix, si la sfarsit bani. Concluzia mea: o sa se faca medic, o sa invete pentru asta, dar o sa aiba bani multi. Concluzia matusi'sii: o sa se faca medic, dar si profesor universitar, ca astia au si mai multi bani .

Tati a pus pe tava printre altele o surubelnita, un CD, o minge de fotbal (ca poate se face fii'su fotbalist). Rares, in toata sensibilitatea si gingasia lui, primul lucru pe care l-a ales a fost o floare . Langa ea era o papiota cu ata si le-a prins pe amandoua in manuta la prima alegere, dar eu zic ca el dupa floare s-a intins. A doua alegere a fost pixul, iar a treia, o verigheta. Ce se intelege din asta?!?! Eu am zis ca o sa fie un familist, un sensibil, o sa dea flori la fete (nu ca taica'su ) si probabil o sa aiba floraria lui unde o sa faca aranjamente florare de exceptie. Daca papiota cu ata nu a fost intamplare, atunci probabil ca o sa fie un bun gospodar, o adevarata comoara pt nevasta'sa. Si creator de moda poate sa se faca, eu nu ma supar!

A urmat faza cu tunsul si taiatul unghiutelor unde s-a lasat cu plans, ca a gresit nanu si a tras fata de par, iar Rares avea altceva de facut cu manutza, nu sa stea el la manichiura. In final a iesit bine!
Au fost si Isabella cu sotul si baietii. Am stat apoi la masa, cei mici au facut separat club de joaca, au papat toti pulpite de pui la tava cu piure.
Tortul a fost o splendoare. L-am facut la o cofetarie unde am spus doar ce sa scrie pe el si doamnele de acolo, dragute, s-au prins ca sunt gemeni si au pus jumatate de tort floricele albastre, jumatate roz. Au suflat cei mici in lumanare (mai mult mami si tati decat ei, dar s-a stins, asta e important), am cantata La multi ani, chestie care pe shtrumphi i-a amuzat foarte tare, apoi au papat si ei cate un picutz de tort.
La plecare, Rares a pupat pe toata lumea (pe nasa'sa mica, de 1 an jumate, de vreo 4 ori, nu o mai lasa sa plece ), Bianca a facut pa si i-a aplaudat ca pleaca ... si apoi somn ...

A fost foarte frumos!

Fug la treaba. Cand termin ma intorc sa citesc ce ati scris si mai raspund.

Pupici!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Asta e mesajul prin care imi mai iau o steluta!

Nu am putut sa nu observ o veste maaaare!
Albinutza, uuuaaaaauuuu!!! sarcina usoara si bb2 sanatos! Bravo!!! Esti o curajoasa!

Monica sper ca si la tine e un bb. Ar fi extraordinar. Intai Anis, acum tu... e un miracol dupa cate ati tras pentru a avea copilasii. Pupici multi! Sanatate multa si distractie placuta la munte. La multi ani Mihnea!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Caterina am vizionat poze si filmulete cu Alexia si e foarte frumusica.

Laura25 foarte frumoasa petrecere! Sa va fie de bine !
Rares o sa fie un baietel foarte sensibil (FOARTE FRUMOS!) - adica o sa fie ARTIST...iar papusica de Bianca o fetita foarte DESTEAPTA...
Numai bine va dorim!

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Offf..vesti proaste
I-a aparut eruptia pe burtica.Mici brobonele roz, arata ca celelalte de data trecta ,cand a zis ac e rubeola.
Acum ce o mai fi? Rozeola aia cum e?

Off...sa vedem ,mai stau 1 zi sa se inmulteasca si dupa aia chem dr.Sa vad cum ma afecteaza si pe mine si pe bb mik din burtik.dar cred ca daca era sa fie ceva,pana acum afeam si eu febra nu/
diana, dede...

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Ce fericita sunt cand aud: "Sunt insarcinata!!!"

Felicitari Albinutza, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si fara greturi

Monica asteptam si de la tine vesti...e cu ochi au ba?
fetelor, nu facem si o listuta cu viitoarele mamici de bb2?"

Dupa ce face minunea mea un an (atunci avem unda verde de la medic) si eu ma incriu in clubul mamicilor doritoare de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Laura, ma bucur ca a fost super aniversarea Biancai si a lui Rares! felicitari inca o data si felicitari ptr steluta achizitionata!

Anis, m-am incurcat si eu la bubitele acestea mici! stiu ca tin o zi doua si uneori trece neobservata boala! te-as ajuta dar ... nu stiu... cand eram gravidutza cu Paula l-am trimis pe sotzul la infectioase sa vada daca are sau nu Iulia rubeola! si n-am primit raspuns concret! cu oreonul a fost la fel! cat are bubitzxe tre sa vada dr! sunt rosii si mici? marunte?

ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Laura, ma bucur ca a fost super aniversarea Biancai si a lui Rares! felicitari inca o data si felicitari ptr steluta achizitionata!

Anis, m-am incurcat si eu la bubitele acestea mici! stiu ca tin o zi doua si uneori trece neobservata boala! te-as ajuta dar ... nu stiu... cand eram gravidutza cu Paula l-am trimis pe sotzul la infectioase sa vada daca are sau nu Iulia rubeola! si n-am primit raspuns concret! cu oreonul a fost la fel! cat are bubitzxe tre sa vada dr! sunt rosii si mici? marunte?

ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Albinutzza...FELICITARI!!!SARCINA USOARA,UN BB SANATOS SI...POATE E FETITA!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Monic-Elena...si tu te ti de surprize?!!Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti.In rest,concediu placut,distractie frumosa la petrecere si LA MULTI ANI,SANATATE,NOROC SI TOT CE E BUN IN LUME PT mIHNEA!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput