Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Acusor, singurul care il papa cu placere e cel cu caise de la Napolact!
mai ai o luna! unde mergeti?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Acusor vad ca mergi la mare! N-am citit in urma daca ai mai scris....dar m-ar interesa si pe mine amanunte (adica unde mergeti, unde stati...etc). Mi se pare destul de greu acum cu bebe la mare, mai ales ca ei nu mai stau locului o secunda, plus ca mai trebuie preparata si mancarica....

Pupici

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Acusor, Anei ii place foarte mult Danonino ! Le pun pe amadoua fetele la masa si papa Danoninoo... la ii dau greu !

Insa eu ii dau si iaurt natural in care pun biscuiti ca sa nu mai fie acrisor ! Cu biscuiti poti sa incerci si tu , e mai simplu. Cand am fost plecata cu Ana, am ras biscuiti si i-am luat cu mine intr-un borcanel mic de la Hipp (gol si spalat evident). Si a fost foarte practic... ca puneam cu lingurita direct praful ala de biscuite !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Chiar fetelor ca nu ma dezmint cu nick-ul meu, ce chestie...si noi speram sa fie o mik albinutza

Briana, de nota 10 fata ta...foarte frumos!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

-felicitari.sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si bb mic si sa ai o sarcina usoara si bb sanatos.eu la 15 min dupa ce ne-o coceai am intrat si numai bebelushi vedeam

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

La trusa de vacanta eu as adauga:

-pansamente sterile
- ser fiziologic
-crema de fundulet
- crema de plaja factor mare de protectie
- crema de dupa plaja
- rivanol
- apa oxigenata
- pansament (cu leucoplast)
- fiole algocalmin (caz de febra mare, Doamne fereste!)
- picaturi nas (desi in general serul e suficient)

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

wow,Monica,Doamne ajuta si tie poate e bb.distractie placuta la munte si la multi ani anticipat pt Mihnea
briana-bravo fetei de nota 10.
acusor-unde vii la mare?poate ne vedem

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'NEATA la toate fetele!

Albinutzza felicitari pentru bebe2 si sa ai o sarcina cat mai usoara!

"La multi ani!" sarbatoritilor zilei... felicitari celorlalti pentru noi reusite.

CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

LA MULTI ANI pentru gemenasii nostri Rares si Bianca care ieri au implinit 1 anisor!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si fericire atat voua cat si parintilor!!!
Laura am citit povestea nasterii… am plans la fiecare fraza…super emotionant!!!
Multumim tuturor care nu ne-au uitat si ne-au urat La Multi Ani in fiecare luna de ziua noastra! Va citesc aproape zilnic dar nu reusesc sa scriu...
Mihai creste vazand cu ochii...de o saptamana face pasi singur si e f curajos ceea ce nu pot spune despre mine pt ca stau cu inima cat un purice la fiecare pas de-al lui. Are 5 dintisori, nu ii plac bucatelele mai mari de mancare (si nu stiu cum sa procedez) si este dependent de tzatzica cu toate ca nu se mai satura si completam cu laptic praf Bebelac (ce stiti despre acest lapte?). Cand nu e obosit se joaca singur, baga si scoate de mult timp cubuletele in tamburina chicco, danseaza cum aude muzica si este mai tot timpul vesel. Vocabularul nu este prea bogat dar zice tata, mama, nana, gata, dada, papa, apa, puii.
Acum trei saptamani am facut si noi rubeola; totul a inceput cu rosu in gat febra 38.7 chiar 39 asta 3 zile iar la insistenta dr i-am dat ospen, febra tot si-a facut de cap a mai facut 2 zile cu 39; a erupt abia dupa o saptamana; am auzit ca antibioticul a fost de vina ca a erupt asa tarziu (imi vine si acum sa o iau la pumnii pe dr pt ca i-am dat degeaba antibiotic)
Am inceput sa ma duc si eu la aerobic de 3 saptamani... ne pregatim sa mergem la mare peste 2 saptamani.
Felicitari Anis, Albinutzza si poate si Monica; sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi!!!! Pana ieri am crezut ca ma voi alatura mamicilor de ianuarie –februarie 2007, dar nu a fost sa fie.

Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nota 10 pentru fetita mare a mamei! (briana)

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

poze noi cu noi

Mergi la inceput