Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anda...super poze si marfa distractia din cate am vazut!

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ella, tot are febra 38.Sta la 38 febra numai cu nurofen si panadol.Daca nu i le dau alternativ,sare de 39.
Mama ei de eruptie sau ce-o mai fi..

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Briana , frumoasa poza, zici ca e pictura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Briana, ce copil frumos!
Chiar ca zici ca sunt pictate!
Sa-ti traiasca frumoasa!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Intru si eu pe fuga, din pacate nu cu vesti bune. Sariciul meu a facut rosu in gat, de data asta doctorita a fost extrem de sigura, si amigdalele sunt rosii. Totul a debutat ieri pe la amiaz, a facut fata brusc temperatura 39.1. Punem supozitor, sunam doctorita, continuam cu nurofen si panadol alternativ la sfatul ei, din pacate temperatura nu scadea sub 38.2 nicicum. Azi-dimineata am fost sa o vada si vom continua cu antibiotic timp de 5 zile. Mi-a facut si un scaun diareic azi, dar probabil de la supozitor, spune doctorita, Sara nu a primit pana acum astfel de chestii in funduletul ei. Deci avem si putin regim de tinut, dar asta e ultima mea problema.
Va scriu acum cu inima mai usoara, am fost terminata ieri, ma gandeam la toate variantele(inclusiv insolatie, desi nu a vomitat), avand in vedere ca in afara de temperatura, nu are alt simptom, e chiar bine-dispusa si cuminte. Ma duc pe mana doctoritei si cu antibioticul, pentru ca ea nu e genul care sa-l prescrie, decat ca solutie optima si in plus o cunoaste bine pe Sara. Am uitat sa va spun ca eu i-am facut mai demult(pe la 4 luni) exudatul faringean si a iesit prezenta stafilococului auriu, dar atunci nu l-am tratat in nici un fel, asteptand sa faca vreo raceala, nu avea sens sa bag degeaba antibiotic in ea, daca nu s-a manifestat in nici un fel. Asa ca acum am primit ceva care poate ne va scapa de alien, desi ma-ndoiesc, avand in vedere ca atata lume il poseda.
Eu m-am temut doar ca o duc la medic si-mi va spune ca nu stie de unde are temperatura, de asta ma simt asa de usurata(ne-am dus si pe varianta de infectie urinara, dar din pacate-sau fericire-azi-dimineata am pierdut momentul de recoltare urina si oricum nu sesizasem nici un miros suspect la pampers).
Cam astea ar fi ultimele noutati, vreau sa va spun ca am vazut toate pozele si v-am citit, dar stau tare rau cu timpul si n-am mai apucat sa scriu.
Pup copilasii frumosi si mamicile ashishderea si urez sanatate multa bolnaviorilor.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele mele

Vad ca iar au revenit febra si rosu in gat. Anis, Mona, sanatate sa va faceti bine. Anis ai grija de bb2.

Anis, si eu zic ca semnul cu la baietei e ok. Pt ca cel cu eu zic ca nu mai e de noi

Am admirat poze, miresici, bbi frumosi, si plimbareti. Dudau felicitari esti campion m-a lasat masca

Ella, multumesc de intrebare, mi-am scos ghipsul vineri, iar acum sunt tot acasa, in recuperare, cica Nu am stare deloc. Ma doare, sunt cu fasa elastica si diclofenac, si treb sa fac niste exercitii. Oricum nu-l mai simt ca ar fugi. Super faza cu Fifi

Diana esti tare domne'. Ce vitamine ai luat? Ca din cauza piciorului nu mai pot merge la sala, asa ca voi recurge la regim drastic

In rest suntem bine, fizic, ca altfel s-a facut un capos, si daca nu vrea el ceva, urla, si icneste, se incordeaza, se face arc, si e jale O sa avem de furca, eu sunt pe pozitie, dar tati nu prea. Nu-l "lasa inima" zice el. Cu mancatul e capos nu vrea sa deschida gura, dar daca apuc sa-i bag in gura papa, adek nu sta cu mancarea in gura sau sa scuipe, deci inghite. Nu stiu ce metode sa mai gasesc. Are un obicei prost sa-mi dea peste mana cand nu-i place ceva

Cam atat despre noi va si sa auzim de bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele supa de carne cu taitei e destul de clasica.Am facut taitei din doua oua,taindu-i destul de subtirei,de aprox 2-3mm grosime.
Am avut carne de pasare de curte pe care am fiert-o bine si am adaugat morcov ras si ceapa verde tocata.Desi supa,pt fata am lasat zarzavatul.Cand au fost fietre am adaugat si taiteii plus un praf de sare.Codruta papa...

Ella ma bucur ca v-ati distrat!
Anda si la voi se pare ca a fost super!cat despre cantareti....jos palaria!
Briana parca ar fi un tablou.Daca ai putea sa faci unul...
Mona sanatate multa si Sarei sa se faca repede bine!
Albinutza ma bucur ca ai scos ghipsul.Ai grija si nu neglija recuperarea,e foarte importanta!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna mamici de fete mandre si flacai nazdravani!

de copilasi frumosi avem! Am vazut pozele cu minunile noastre, am citit si despre ei, din pacate nu prea am timp sa va scriu la fiecare in parte asa ca, fara suparare

Felicitari ANIS pt albumul cu bb (si celorlalte fete care ajuta la pastrarea frumoasei noatre pagini)
A, si sa nu uit ...FELICITARI ANIS PT BB2. Sarcina usoara in continuare ... si eu vreau, da' mai prin toamna

Revenim si noi dupa o lunga absenta;
Despre noi nu prea multe: ne-au iesit in sfarsit 2 dintisori la 9 luni si 10 zile, la 9 luni jumate am invatat sa coboram singura din pat (gata, de acum nu mai cadem din pat ca bolovanul ), luna a 10-a a debutat cu febra de 39 si rosu in gat, pt care am primit amoxicilina si eurespal(o saptamana nu a papat nimic in afara de tzitzi),la control dupa 3 zile,i-am aratat pediatrei niste blandute mici si rosii pe spate si burtica, ne-a spus ca avem pojarelsi uite asa au trecut 2 sapt de strans din gurita la vederea mancarii, intre timp si-a revenit la forma maxima , adica : -chiuie,rade cu gura pana la urechi, "alearga" in 4 labe, a reinceput sa pape cele 2 mese consistente pe zi, trage de par pe cine nimereste ,baga degetele in ochi lui mami si lui tati daca nu se uita la fetita, dam peste mana lui mami si lui tati daca pune mana pe ce ii apartine domnisoarei, tipa pe casa scarii la bloc pt ca ii place ecoul,intelege ce i se spune (doar cand are chef ), daca ii cerem ce are in mana ne da si noua, dar recupereaza imediat obiectul/papa.Si face printesa noastra multe alte lucruri pe care am citit ca le fac si copiii vostri, mai putin mersul singura ..unde mai avem de lucru (desi si-a dat drumul de cateva ori tinandu-se doar de jucaria din mana) .

Hai ca m-am lungit cu vorba, va si daca vreti sa ne vedeti am mai pus cateva poze din mai
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellarot/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

indraznesc sa va intreb si eu ceva :
pt pojarel cate zile se sta in casa? si daca se poate face baita!? (ca eu am primit de la 2 medici 2 pareri si alea diferite )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anda am vazut si eu pozele de la nunta. Mi-au placut mult.

Eu nu ma gandisem sa pun poze cu mirii dar vazand ca Anda a pus am pus si eu cateva ca merita mireasa. Asa ca: MAI PRIVITI O DATA POZELE DE LA NUNTA!

Anis vad ca inca nu a erupt nimica. Dar oare ce latceva are Ingrid saracuta.
Medeea n-a supt o zi jumate si azi a supt de 3 ori ca nu prea a vrut ceai si sanul il mai vrea daca il dau. Asa ca inca nu ne-am intarcat de tot. sa trecem si noi de viroza asta si apoi incheiem.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput