Bebelusi de iulie-august 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
andatudor spune:
Andreea-baiat mare ai de acum! Alearga de nu-l mai prinzi!
Bravo Diana !
Dede-frumos baiat,frumoasa mamica!Leit-poleit al tau!
Anis-muuulta sanatate gazei mici!
Am fost si eu sambata la nunta la nasa lui fi'miu,a fost super din toate punctele de vedere.Mi-am schimbat parerea despre Andreea Banica( a facut o frumoasa atmosfera si a vorbit si bine) si despre Delia(in mod negativ,a facut numai play-back,si e de o prostie colosala),chiar si Adi de la Valcea mi-a placut pt. faptul ca nu a cantat numai manele,de fapt un sfert au fost manele ,restul au fost melodii din repertoriul international si populara !
O sa pun in curand si niste poze de la nunta.
Pupici
palmyrah2002 spune:
LA MUUULTI ANI SARBATORITILOR DE SAPTAMINA TRECUTA !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,cuminti,mincaciosi si sa le aduceti muuulte bucurii parintilor vostri !

Am terminat si eu sesiunea,iuhuuuuu ,
in schimb mai am multa bataie de cap la serviciu...sper sa mai am putere!
Rares a primit cadou de ziua lui(pe 20 face 1 anisor)inca doi dintisori sus si se pregatesc ceilalti doi!Tare l-au mai necajit,cu febra,stare nervoasa,lipsa pofeti de mincare si plins toata ziulica!
Toata ziua vrea plimbat prin casa tinut de minutze si chiar daca e rupt de oboseala nu vrea sa stea nici macar doua minute jos sa se odihneasca.Alearga,la propriu pina in dormitor si inapoi chiuind de bucurie stringind ta-ta ,ta-ta ...masinii de spalat
.
Cam astea sint pe scurt vestile despre noi!
PUPICI DULCI TUTUROR SI o saptamina frumoasa si senina!
Cristina,Rares si Mihnea
ema.nu.ela spune:
yasmari,
asta cu adunatul scamelor e semn f bun. am inteles ca face parte din controlul de la 1 an.
a mea aduna doar frimiturile de paine de pe masa. la scame inca nu se baga.
a mea a inceput sa rasfoiaca foile la reviste. acum cateva luni cand ii dadeam vreo revista rupea din ea si baga repede in gura. acum da foile. da tot nu reusesc sa-i citesc din carticele ca nu ma lasa sa termin o pagina.
nicoll,
inspirata de mancarea ta i-am facut si eu mariei banza cu unt cum ai descris tu. cand ii bagam in gura se stramba in asa hal...abia am reusit s-o conving sa manance cateva linguri printre lingurile de piure de fructe. cred ca nu-i place branza proaspata de vaci. o fi semanand cu sotul. ca am incercat sa i-o dau in multe combinatii si n-a parut incantata de nici una.
totusi nu renunt. please, scrie-ne si noua reteta de supa cu taitei. taiteii cat de mici i-ai facut?
emaaimee,
incearca iaurt Danone NutriDay. a mea numai pe ala il mananca. uneori i-am dat cu cereale cu vanilie, alteori simplu. si danone cremoso e mai dulceag (are si smantana) dar parca in place mai mult cel simplu. milli si zuzu am incercat si eu si nu i-a placut.
mamica de maria, 10 lusi si 10 zile
delia grozav spune:
Multumesc Briana, o sa intru la Femina.
Eu ma necajesc cu Medeea ca e maraita ii curge nasucul si tuseste si nu papa prea bine. Cel mai tare m-am speriat ca nu a vrut ceai. Dupa cum se stramba cred ca o doare gatuletul.
In schimb vrea sa suga. Dar eu nu prea mai am ce sa i dau ca a supt in ultima saptaman doar o data pe zi. Asa ca beau ceai de chimion si o sa imi iau si o bere si o sa o pun cand vrea ea poate poate creste putin lapticul.
Lapte formula a baut totusi azi dimineata dar atunci era mai bine ca acuma cand am culcat-o, asa ca nu stiu ce ma asteapta.
S-a trezit plangand tare.
Cred ca e al patrulea dintisor.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Andreea , ti-am vazut plimbaretul.Mama da ce viteza are.E super! El a vut primul la multe dintre toti bb...se vede ca a fost la o competitie ![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Apropo, de 2 z , Ingrid nu a mai supt.Nu a mai vrut pur si simplu.Si cu febra si eu cu bb, cine stie.Cert e ca s-a intarcat.
Acum eu lapte mai am...nu stiu cum sa fac..ca imi pare rau.
As mai fi lasat-o sa suga, poate o ajuta s atreaca mai bine peste perioada asta.
S-o mai intorc? Sau mai bine nu....ca nu cred ca e tocmai ok si cu bebe si ea..mai radea cineva..ca la anul sa-i pun la un san pe unul si la celalat pe altul ...
..e nici chiar asa..
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
am aparut! am fost la ziua mamei mele! a fost superb! au fost fetitze cuminti, timpul a tinut cu noi! tati a filmat tot!
"explorer" = Paula a distrus casa mamei , a scos din dulapuri, din sertare! i-a mai zburlit si papagalul Fifi de a ramas cu penele in mana!
in rest tot spre bine!
am facut o miscare inteligenta si am lasat masina la gara si ne-am dus cu trenul deoarece sotul era frant! si asa s-a simtit mai bine!
ce-ti face piciorul?
Andre_ea, m-am distrat de Dudau al tau! are viteza neregulamentara!
[red]
Dede, Adi e baiatul mami!
Anis, las ca e mai bine sa renunte Ingrid singura la san! cum mai e cu temperatura?
hai ca iau o pauza si revin!
Sa fiti sanatosi!
ella2000 si printesele
hristina spune:
Anda, vizionat pozele!
V-ati distrat de minune!
Ai dansat pe scaun sau e doar de poza?
Cu ce se ocupa nasii vostri, de si-au permis atatia artisti, mama?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
brianamica spune:
Am pus si eu o poza noua in albumul nostru de 10 luni !! Poza aia mie mi se pare minunata. A iesit asa din intamplare ! Este Ana cu o prietena de-a noastra , asa ca va invitam la poza !!
Cand mai am un pic de timp mai pun si alte pozici !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos