Bebelusi de iulie-august 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ellarot sanatate va doresc. Dupa o saptamana dupa ce ii trrece eruptia puteti sa iesiti. Si totusi nu veniti in contact mai ales cu copii ca are imunitatea scazuta si sa nu agate altceva.

Monai sanatate va doresc si voua si felicitari pentru ca aveti un medic in care puteti avea incredere. Mai rar asa ceva.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Multumesc Delia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Am vazut si superbitatea de Ana a Brianei

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Briana, m-ai dat pe spate cu poza! parca ar fi din alte timpuri! reusita fata! reusita poza! sa va traiasca!

Anda, mama da ce distractie ati avut! si invitati... si Dede, sa traiasca mirii!

Anis, da ce are Ingrid? am pierdut firul ...

Ellarot sa fe faca sanatoasa Gabriela si te asteptam la povesti!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Nicoll, daca il faci cu faina de orez? sau cu alte chestii ce se gasesc? mai gros si mai dulce? nu stiu ce sa zic ca inca stau bine cu bidoanele si cand am intarcat-o pe Iulia am trecut pe lapte din comert pe la un an si 2 luni!atunci topea cate un litru pe zi!

Paula si-a facut obiceiul de a dormi in scaunel! nu o las... dar cum o ridic ii sare somnul! patruleaza intre pat si dulap si ture face pana la baie fara probleme ca doar cum sa o lase pe mami ... macar acolo singura!!!

doresc LA MULTI ANI tuturor celor ce nu am apucat sa le urez...

Dede, ai facut si o ciorba de cartofi? mai faci putin laptic...

Laura???? ce fac strumfuletzii?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella, nici eu nu stiu.
dede daca ar fi sa erupa gen pojar, etc..cate zile e perioada de incubatie pana la bubite?

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PROBLEMA!AM NEVOIE DE AJUTOR!de trei zile laptele meu e ca si zerul de pe branza....incolor si din cate am observat eu nesatios pt bebe!el suge dragul de el -ca si imi curge multtttttttttt-dar dupa 10 minute se enerveaza ca este prea flamand si nu mai vrea sa suga...si face crize si plangeeeeeeeeee......acum problema mea nu-i cu el ca am milumil...problema e cu mine....ca sanii fiind plini de lapte mereu ma dor de ma urc pe pereti!pompa nu am si nici nu imi iau!am zis!eu ma gandesc sa nu fac vreo complicatie...deci imaginati-va cel mai slab lapte care exista...la inceput e apa si apoi vine ca zerul,cum am spus....ca il urmaresc...ce sa fac???in afara sa ma mulg ca nu vreau si nici nu are sens ca oricum baietul meu nu il bea!eu as cam intrerupe sa ii dau sa suga de la san si sa ii dau doar milumil!ce ma sfatuiti????si mai ales cum???fara posibilitatea cu pompa!MULTUMESC MULT ANTICIPAT!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara
Imi cer scuze ca am lipsit la apel zilele astea. Am avut musafiri in we( o fosta colega de facultate care mi-e si f. f. buna prietena e stabilita in Paris si nu ne vazusem de 2 ani jumate, deci a fost o vizita foarte placuta) si am profitat de tati si de reprizele de vreme buna pt plimbare si cumparaturi.
Maine e ziua cea mare. Am cumparat cam tot ce era nevoie, am comandat tortul ... am un pic emotii, sincera sa fiu. Sper sa iasa bine.

Ella shtrumphii sunt bine. Rares fuge in 4 labe peste tot, Bianca tipa cat o tine gura ca vrea si ea si trebuie sa o tin de maini, asa ca ne fugarim pe aici ...Mai nou, vrea si Rares sa mearga in picioare si facem "trenulet", o tin pe Bianca de maini, Rares se tine de tricoul meu, eu fac "ciu-ciu-ciu-ciu" si dam ture (vai de spatele meu!!!)

Am vazut pe Dudau alergatorul! F. frumos! Abia astept sa fuga si ai mei!

Am vazut pe Adi al Deliei la nunta. Elegant baiat!
Si cam atat. Nu am mai apucat, dar promit sa recuperez. Vad ca voi va distrati la greu: nunti dupa nunti, aniversari .. foarte frumos! Asa va trebuie

Vreau sa urez sanatate multe copilasilor bolnaviori. Sa treaca repede!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cuscra, maine bem?

Sa va fie de bine!
Faci chef mare?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Buna fetelor. Iar nu am intrat cateva zile dar am recuperat si am citit tot ce ati facut.
Anda am vazut pozele de la nunta. Frumoase rau.
Si eu am fost ultimele 2 we la nunti. Una a fost naspa iar una a fost super.
Am vazut ca sunt bebei bolnaviori. Le urez multa sanatate si sa se faca cat mai repede bine. Si Radu al meu e racit. II curge nasul ca la robinet, s-a si iritat saracutul de la cat l-am sters. Febra nu are (37-37.1) iar ochiii ii sunt putin rosii. Pana acum i-am dat doar nurofen, iar de azi a inceput sa si tuseasca putin si i-am dat paxaladin. Am vazut ca unele fete dau oscilococcinum. Pt. ce e? Si cum se administreaza. Nu am fost cu el la doctor deocamdata. Azi am incercat sa-i fac aerosoli, dar nu a stat. I-am pus Karvol pe saculetul de dormit sa-i mai desumfle nasucul noaptea. Voi ce picaturi pt. nasuc administrati bebeii-lor?

Mergi la inceput