Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Miha2006, noi am introdus diversificare la a treia masa la 7 luni si o zi sau doua, respectiv iaurt la masa de 6.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Iara eu ca mi mai drag sa stau cu voi decat sa fac bagaje!
Fetelor, sunt trista si sa nu radeti de mine cand va zic de ce, mai ales ca sunt motive mult mai grave prin alte parti... Tocmai mi-am vandut masinuta cea draga si parca imi vine sa plang...era asa cum vroiam si doar pt mine. In NL plecam doar cu o masina, ca nu avem nevoie de doua pt ca Phil o sa mearga cu tramvaiul la servici deci masina familiala imi ramane mie.Insa parca imi pare rau dupa a mea. Na, acuma v-am zis sa nu radeti!

Noki, pai normal ca nu avem prea mult par ca doar suntem sora cu Sararica!

Ne bucuram ca v-au placut pozele si multumim pt complimente!

Leea bine ai revenit!Chiar ma intrebam pe unde esti. Pana la urma mi-a venit o idee, o sa iti scriu deseara pe PM.
Cat despre constipatie, nici eu nu stiu ce sa mai fac! Deja e a doua oara in 2 saptamani, saracuta asa se chinuie sa faca o cacareaza mica si tare de mi se rupe inima. Si eu nu ii dau morcov, banana sau ce altceva constipa. Sa fie de la carnita oare? Maine avem rdv ( randevu ) la pediatra si am un teanc de intrebari sa ii pun!

Si acum sa ne laudam:
- acum cateva minute i-am descoperit primul dintisor
- de ieri zici ca au apucat-o pandaliile: se intoarce pe toate partile, da din maini si picioare ca sa avanseze si chiar reuseste!
- spune clar papa! ca sa ma oftice pe mine.
- face vocalize de mi-e jena pe strada sau in magazine ca toti intorc capul, si ea le zambeste gales ....si uite asa ii creste si cota mamichii printre frantuji!AQ
- uite acuma trage de laptopul meu ca sa se ridice in fundulet...si se enerveaza ca nu reuseste, dec io sunt pe post de ....premergator

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze de iunie cu Amalia Castelana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Ripley
... mai repet orarul nostru, eu sunt fte multumita de el, si Ana la fel.
La:
8 - lapte
11 - fructe cu cereale sau mai nou biscuiti rasi
13.30-14 - supa crema sau cum sa-i spun, ca e supica cu carnita si legumele mixate, deci pasta - sau borcanel
17.30 - iaurt cu 2 linguri cereale sau branzica de vaci cu fructe (cat sa nu fie asa seaca)
la 21 - laptic

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Ripley, si noi tot cam orarul si structura asta a meselor o avem ... Si eu cred ca e ok asa!

Monet, ai doua fete minunate si semana amandoua cu tine ! Parca sunteti surori

Pupici
Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cuscra (gabi) si madau dar de ce sinteti asa suparice?Cum sa fiti neinteresante? Fetite asa frumoase (si mamici si bebici) si imbufnate?
E drept ca de multe ori si eu am ramas cu buzele umflate caci nu am primit raspuns la o gramada de intrebari si chiar imi venea sa nu mai deschid vreodata DC-ul din cauza de nebagare in seama - insa niciuna din noi nu cred ca e rau intentionata.Sintem niste oameni extraordinari cu toatele.Io m-am convins de asta,daca nu de-a lungul lunilor astea,cel putin de ziua mea.
Gabitaco ochii si nor-mea
Io va pup pe toate patru: Gabi+Mateea si Mada+Miruna

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salutare la toata lunmea!!!

tare rau fara net...da' am rezolvat-o intr-un final glorios.
am citit si eu rapid din urma...dar sunt atat de multe posturi k nu am retinut mai nimic.
Bebe cu cucuiul ce mai face? sunteti bine, nu?

Madau, boala boiereasca ti-ai tras, ce mai! Nu tu efort, nu tu agitatie, papa bun, somn si odihna... Da'lasa k te faci tu bine sa vezi atunci ce ture de parc dam!

Fetelor, am dat de dracu. Iau eu piticu la computer si-i arat poze: Ralu, Daria, Elise..si ce credeti ca face bestia? Subit incep sa-i curga balele pe tastatura si incepe: mmmmooooo mmmmrrrrrr si o tine sir asa pana il iau de la monitor. De unde eu deduc logic k piticu vrea sa se faca mormon. Am pus-o

vad ca se dezbate la greu subiectul cu diversificarea, noua ne-a zis doctora k biscuitii petit sunt ok cat timp nu facem abuz, asa k eu iau la kg, din cei de post, sunt f. buni
mazare si mamaliga- dupa 8 luni, cica ar avea niste elemente alergenice de care nu e rau sa ne ferim.
dar zice drita mea ca dupa 7 luni jumate as putea incerca telemea de vaca noua, nesarata, urda de vaca, smantana mai slaba.
in rest papam la greu de toate, rosii si crude si gatite, cirese (eu nu la curat de coaja) si cam tot ce va mai da prin cap.

a venit tata si ne goneste de la calculator....

cine zicea cu masa brevi? eu am luat de la carefour cu 1.6 mil, e si pozat cu ea, dar parca ii spune Pony nu Polly...

si mai era un post cu probleme pe view-ul de net, zicea cineva k vede textul prea mare, ai rezolvat? dc nu zi-mi si-ti dau un pm cu rezolvarea...

va pup

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Ripley si Camelia Daniela, deci voi dati doar dimineata si seara laptic? Ca si noi o sa cam ajungem tot acolo, desi stiam ca deocamdata trebuiesc mentinute 4 mese cu laptic. La noi schema e:
-dimi laptic,
-la pranz piure de legume + lapte
- la 16h piure de fructe + lapte
- seara lapte
Dar dupa ce mananca piureul de legume, nu mai vrea lapte,deci credeam ca era satula dar azi am testat si am vazut ca iaurt de fructe a acceptat cu spor si pofta. Deci o sa incerc la ora 16 sa ii dau la inceput lapte si dupa piureul de fructe.

Gabilici suparici mami de Mateea haioasa, ia sa mai stai pe la noi si sa nu pleci! Intra cat poti tu de des si zi-ne cate ceva despre bebelina dragalina. Chiar daca nu iti zicem nimic sa stii ca te citim - eu recunosc cinstit si imi fac mea culpa a nu stiu cata oara ca nu raspund la toata lumea desi citesc si as vrea sa o fac dar pur si simplu am o memorie de gaina si nu mai stiu care exact ce a postat, si de frica sa nu incurc borcanele ma abtin. Si nici timp nu am. Acuma e drept ca daca ai cerut sfaturi ( eu nu am fost pe forum in ultimile zile si deci nu mai prea sunt la curent) si nu ti-a raspuns nimeni e cam ofticant, dar, persevereaza si scrie intrebarile bolduit ca sa te auda lumea! Si fie vorba intre noi, nici eu nu prea sunt intrebata de sanatate pe aici ( exceptie bineinteles 2-3 fete dragi se stiu ele care sunt )insa imi face placere sa beau o cafea cu "mamicile mele" de aici si sa mai ma "conversez" cu ele despre fiica-mea.
Apropos, sunt la a 3-a cafea pe ziua de azi, si...nu va zic la a cata cutie de impachetat

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Da-le incolo de cutii ca nu mai am chef!

Asa ca am sa fac un sondaj, ca tot ma tracaseaza pe mine cerealele. Nu de alta dar eu nu ii dau iar cand am intrebat aici de ce se dau, mi s-a raspuns printre altele ca ajuta la o dezvoltare armonioasa a bebelui...si chestia asta nu mai imi iese din cap Abia astept sa vorbesc maine cu pediatra.
Deci as vrea sa fac un sondaj: cate din voi dati cereale, la ce masa, cum le combinati? Eu imi aduc aminte ca i-am dat o saptamana in bibele de seara si s-a constipat fii-mea ca la carte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Noi papam cereale la masa de seara, ultima. Folosim cereale de ovaz si dupa instructiuni ne luam la preparare. Laptele si 6 masuri de ovaz.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea toate suntem ocupate, cu treburi, etc, imi dau seama,tocmai din cauza aia am zis ca nu are rost sa va mai ocup si eu timpul cu balariile Mirunei, o sa va scriu doar chestiile cu adevarat importante si interesante si ptr altii ( din punctul meu de vedere toate sunte esentiale si minunate, doar e fata lu' mama frumoasa si desteapta), si voua.

De citit o sa va citesc in continuare..deci daca va mai pot ajuta cu ceva, dati-mi de stire, ca-s pe faza.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai, mie mi-a adormit Rianna si-ar trebui sa fug si eu la dus pana mai doarme, da'... nu ma pot desprinde de DC Am terminat acu' de citit si incerc sa raspund cate ceva.

In primul rand, Alinus, esti haioasa de numa'! Mi te si imaginez deschizand cate o cutie sa mai "arunci" lucruri in ea, dupa care o impingi intr-o parte si tzushti la laptop Apoi, pozele cu Amalia sunt super!! Asa o fetita reusita mai rar.

Bic, multumesc de sfaturi. Eu i-am dat cate 5 zile ceva nou dupa care am introdus altceva. Cred ca bubitele au fost din cauza de mazare, la care am si renuntat. Cred ca mai astept pana saptamana viitoare si-apoi incerc din nou cu mazarea. Partea nasoala e ca borcanele organice gasesc numai cu morcovi, cartofi dulci si mazare (la partea de legume ma refer), si cum mazarea nu-i place... halal diversificare! Acu' o tragem tare pe morcovi si cartofi dulci, si peste vreo 2 zile bagam si banana (deh, ce sa facem trecem la fructe daca legumele-s asa putine...)

Noki, pupici la Sararica si sa se faca bine!!

Madau, pupici si tie si insanatosire grabnica!

Acu' chiar ca fug la dus.

Mergi la inceput