Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mie dr. mi-a zis ca pot face supa din bulion de casa facut natural, fara sare si zahar sau conservant+ taitei de casa sfaramati.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Multumesc fetele de raspunsuri.
Acum,

Dimitrie la masa nu primeste nici o jucarie, desi parca ar vrea, de asta v-am intrebat pe voi daca voi dati ca ma gandeam ca poate sunt eu mama afurisita.

Inainte nu era selectiv, radea la toata lumea. Acum daca nu ii place fata nu mai rade, sau simte ca persoana aia nu e ok, nu prea te intelegi cu el, lucru pe care l-am obsevat de un timp incoace.

De alintat il alint si ne dragalim de nu se poate, ca o sa ma bage in buzunar pe la 2 ani si pe mine si pe taica-su. Nu vreau sa renunt la asta. Acum bineinteles, toate au o limita. Caci atunci cand o sa fie mai mare nu o sa il las sa imi faca tambalau prin magazine sau mai stiu eu ce alte chestii. Insa tot timpul ii voi arata dragostea mea si ii voi arata ca il iubesc nespus indiferendt de situatie si ca tot timpul va fi copilul meu si ma voi comporta ca atare.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

multumesc de raspunsurile referitoare la paine.
vad ca sunteti cam impotriva ei. nici eu nu mananc multa paine de felul meu, mai mult din aia neagra, insa nu lipseste de la nici o masa painea la noi, atat cat mancam...
si mai ales cu supa chioara de legume merge niste paine ca nu vreau sa-i mai pasez pana la piure de legume si sa arunc bunatate de zeama mereu.

Eu o sa-i dau biscuiti Petit Beure sa molfaie ca sunt faramiciosi am inteles si mie asta-mi convine decat sa se inece. Aia la kg sunt cam tari si se pot rupe in bucatele in gurita ei, zic io.

Bianca, o urare cam tarzie, totusi...bine ai venit in gasca!!

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Buna! Nu am timp sa citesc din urma, ca tare mult ati scris peste w/e, cand eu nu frecventez...
Am dat peste ceva dragut astazi, de mi-au dat lacrimile. Aruncati si voi un ochi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77793
Va pupic acum, ca ma duc la treaba muuuulta!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Gandacel ... si mie mi-au dat lacrimile, ce mai ... am plans de-a dreptul, nu-mi vine sa cred !
Foarte frumos

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Na... ca m-ati corupt si pe mine, am facut o mica pauza de la invatat si am citit si eu de taticii de pe forum. Frumos spus!!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Desi nimeni nu a intrebat de noi - cum ne mai simtim - noi va scriem din politete ca suntem bine, ne-am revenit putin cu scaunul si am inceput sa papam mai bine. Multumim fetelor care ne-au raspuns- ela si gandacel . Noi o sa intram mai rarut ca si asa nu prezentam prea mare interes.Va dorim multa sanatate si tot binele din lume voua si familiilor voastre.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor, iaca-ta-ma intoarsa la viata mea care ar fi de-a dreptul terna fara Tudor.Va multumesc din suflet pentru toate urarile.E mai mult decit emotionant sa stii ca o mare de mamici esre alaturi de tine "la bine si la rau"
Ce sa va spun.A fost extraordinar.Am facut vineri la foc automat pasaportul copilului si am plecat in Ungaria.Intr-o statiune al carei nume de-abia pot sa il pronunt,da sa il scriu.Cert este ca tata si fiu s-au purtat exemplar.Am stat pina la urma 2 zile,am facut cumparaturi si ne-am intors duminica la bunica.Cred ca maine mergem iar la tzara.
Cert este ca de acum cred ca imi va fi si mai greu,caci am constientizat cum ar fi putut sa fie.Insa imi tot spun "capul sus" si el face hopa sus.

Pe de alta parte, copilul tot constipat.Ieri am dat buzna peste doctorita si i-am zis ca asa nu se mai poate.Drept urmare am scos din alimentatie banana si brinza calcica,iar morcov mai putin.Astea constipa.Am introdus iaurtul si sucul trebuie sa fie doar de mar nu de altceva.Si cu mamaliguta trebuie inceput.De maine cred.Ii dau calciu lactic sfarimat si diluat in ceva,orice.Siiiii....azi kk.Mi-au dat lacrimile de bucurie.A facut mult,fara interventii si nu asa tare,normal chiar.
Bineinteles ca in prealabil mi-a omorit creierii cu faptul ca ar putea avea o bloala congenitala la colon si trebuie operat.
A si cel mai important,am schimbat laptele praf.Am renuntat la NAN si am trecut pe Milumil.Se pare ca ii place.

Am mai spicuit din scriptele voastre si am retinut ghinioanele TANIEI sau deznadejdea LORDREI.Nici Tudor nu se omoara cu mincatul legumelor,dar il mai pacalesc adaugind lapte praf.As pune si io banana dar nu pooot.Ideea lui BULUCI cu marul in supa mi se pare f buna.
Mai citesc in masura in care imi da puiul liber.

Inca o data sau (odata - habar n-am cum se scrie acu') multumiiiri.
Pupici

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hello, hello

Azinoapte i-a puscat gingiuta Iuliei, so' avem si noi un coltisor jos, si e tare haioasa ca tot da cu limbuta pe acolo ca nu stie ea ce-i cu chestia aia in gura ei.... e o scumpa

Eu nu ii dau la bubu biscuiti in schimb cateodata ii pun un piscot savoiardi in fructe si asta la rec dr ca , a zis ea, sunt mai putin fainosi decat biscuitii si deci mai putin gluten, mie personal mi se par mai ok decat biscuitii si nici nu sunt asa dulci, zic eu...

Spanac si io zic ca e ok de la 7 luni, chiar ma gandeam sa-i fac si io ca doar mai avem o saptamana... acu' avem voie si ficatei?

Noki welcomme back si sanatate la Sasarici, ca stiu cum e cu muci muuuulti ca si bubu a avut aproape 2 saptamani.

Madutza ... parca tu intrebai daca e voie cu muci la vaccin... Iulia a avut muci la vaccin, i l-a facut dar eu am stat tare ingrijorata pt asta si a si fost f agitata dupa vaccin... acu nu stiu daca asta e cauza dar e bine de evitat

DIENUTA sa va intoarceti bronzati si cu multe poze...

So' repet CAND INTRODUCEM A TREIA MASA DIV? LA CATE LUNI? Noki dr tau bun ce zice?

ALINUS, scumpa foc Amalia.... ehe, daca aveam baiat... treceam la petit...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Gabitaco nu pune problema asa. Noi aici ne spunem problemele, parerile si ne pasa de toti. Asa ca nu fi suparata si fii activa.

Intrebare pt mame de baieti: Noi ne-am nascut cu un singur out coborat in scrot. Doctorii de aici ne-au zis ca pana la un an sa nu facem nimic ca s-ar putea sa fie flotant si sa coboare singur. Voi aveti problema asta? Si daca da ati facut ceva?

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabitaco mi-ai citit gandurile. Adica tocmai vroiam sa intreb ce mai e cu voi ca nu v-am mai vazut, auzit, citit
Silvia merci din suflet ptr sfat, asa cum ti-am zis si pe mess, doctoritza mi-a zis sa nu iau nimic, cica boala evolueaza de la sine si tot asa dispare. Singura problema mi-o fac ptr Miruna, cu toate ca ar fi luat-o pana acuma..zic eu

In rest....sfaturi legate de gluten, paine, taitzei, etc nu am cum sa va dau ca noi inca n-am ajuns acolo. Prin urmare...silentio stampa pana la noi evenimente marcante ptr noi. Nu de alta dar se pare ca noi astia mai mici suntem mai neinteresanti..

Asadar..urmatorul eveniment: joi vaccinul, sper sa trecem cu bine peste el.
Pana atunci sanatate la mamici, copii, tatici si LA MULTI ANI sarbatoritilor si sarbatoritelor!. Special un si o ptr teroristii de 14 nov

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput