Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mihaelutza-Vecina- doamna director? Hai ca am vesti bune: a acceptat fii-mea premergatorul! Acuma misuna!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si cum numai la impachetat nu imi sta capul, io-te, am pus la semnatura poze din weekend, cu missa castelana( nunta la care am participat a fost intr-un castel de epoca foarte fain)! Cu dedicatie speciala pt Tania careia ii plac peisajele de pe aici! Ca sa mai uite de ziua cea cu ghinion... Iar daca Stefanelul nu e "compatibil" cu Anutache( se mai intampl, nu?)sa ne anunte, ca, repet, suntem candidate serioase! Ca vaz ca Ardeiasul lui Corapino nu prea se intereseaza de noi

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze de iunie cu Amalia Castelana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alinush- frumoasa castelana aveti! Da' cheala EXACT ca si noi, manca-le-ar mama de printzese scumpe!!

Ultima isprava a lui Titilici: a evadat din camera ei, a ajuns in sufragerie, a identificat una bucata ficus-copacel, l-a jumulit de una bucata frunzulica si poc! la molfaila cu ea! Asta cat timp mami pregatea bunatate de iaurt + fructe pentru micul-dejun!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Cum, mai Noki "a acceptat premergatorul"??? Adica nu-i placea?!
Eu ti-am zis cu f putin in urma despre biscutii Petit, am inrosit chiar numele tau acolo... Eu sunt pentru biscuti cat mai naturali, fara afanatori si chestii care ii fac "rafinati". Dar nu cred ca daca rontaie unul pe zi e grav.
Cat despre mamaliga cu smantana... eu stiu ca mamaliga (porumb, de fapt) nu se da pana spre un an. Smantana, inca n-am idee cand are voie, mie inca nu mi-a dat voie dr. sa-i dau nici iaurt. Interesant e ca am incercat sa-i dau o lingurita, sa vad daca ii place si n-a vrut deloc. L-a gustat, s-a strambat, iar la a doua lingurita a strans buzele. Deci, bebeul meu, stapanul meu!
MA duc in trebi. Pe ziua de azi, va pupez!

Aaa, Pisi, sa nu uit: mie doctora mi-a zis ca atat timp cat papa laptele meu, nu are nevoie de alte lichide, in afara de ce-i dau cu ocazia diversificarii. Si deocamdata il mai duc lunar la control, ca sa stau linistita, tocmai pentru ca eu nu stiu daca are sau nu ceva daca ma uit la el... Mie mi se pare cel mai sanatos si normal bebe. Dar, cum spui si tu, "vizual" nu putem sti daca e bolnav sau nu.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Gandacel- am vazut raspunsul tau si iti multumesc. Vroiam sa stiu si celelalte fete ce biscuiti folosesc. Aia populari, tu ii iei la kg, nu?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Si Ripley - ai dreptate - scleroza!- da, Gandacel, nu l-a acceptat din prima, culmea!
Pur si simplu dupa ce-l cerceta si se plictisea de beculete si muzicile de peel, cand vedea ca o ia din loc, incepea sa planga! Acuma ii place!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

'Ziua,

Raluca, la indicatia dr. noastre noi facem antirujeolicul la 1 an si 2 luni.Intai facem vaccnurile alea de 1 an si dupa 2 luni antirjeolicul.
cica trebuie sa-l cumpar.

Melku, in supa poti baga taitei sfaramati.Atunci nu va fi zeama goala.Mie dr. mi-a spus ca pot sa-i dau supa de rosii cu taitei de astia de care am zis. Nu-i da paine de acum. Are vreme pentru ea. Sau alta varianta:iei asa cat cuprinzi intre 3 degete gris si pui in supa.

Noki
, eu azi i-am pentru prima data biscuiti petit. Decat sa dau banii pe hero pe care scrie de la 1 an mai bine de astia. Dr. a zis ca e ok. Ii inmoi in lapte putin de tot ca ei se sfarma, ii amestec si Stefan e haplea la ei. si mie imi plac
Pana acum i-am dat Milupa, cereale cu biscuiti.
Mie mi-a indicat petit de la 7 luni (au gluten si zahar).
Toti bicuitii au zahar asa ca.....eu dau petit.

Ieri la control a fost ok. Stefan e mare de tot dupa cum am zis.
E bine ca avem mai multe variante de mancare....si acuma nu va mai fi asa de greu. De exemplu seara pot sa-i fac mamaliguta cu branza + smantana sau am paste fara gluten romanesti din porum si orez pe care le pot amesteca cu branza, etc, etc.....daca vreti vi le scriu pe toate.
Mi-a mai zis ca laptele de san sau Humana,Nan etc (toate alea) este obligatoriu pana la 1 an. Dupa aceea se poate da din comert pasteurizat.
si inca ceva, in legatura cu ceaiul. Eu nu i-am dat ceai pana acum. A zis ca e cel mai indicat in perioda verii si nu numai. Ceai de fructe de padure si tei....indulcit cu glucoza foarte putin. Nici nu se simte ca e dulce. Nu punem zahar in ceai ca dupa aceea asa se obisnuiesc...si vai de dintisorii lor! Apar cariileAseara ii facui tei si a dormit plodu foarte bine . si sa stiti ca l-a baut bine.

Numai bine!

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki mie imi apar TOATE butoanele. Si am tot Mozzila. Vezi ca e alta buba.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, piticul meu plangea la melodiile de la premergator, ca erau prea puternice!!!
Imi e dor de o intalnire!!!!!
Am inceput sa ies cu mamici din zona mea, dar dupa ce vorbesc cu voi, tot de voi mi se face dor!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Nokii, de mii de ori pentru raspunsuri. Cred ca niciodata n-am primit atatea raspunsuri la intreb mele pe acest forum.
Sarumana ca m-ai lamurit mai ales in chestiunea cu spanacul ca asa imi convine si mie, numai pana la 8 luni ca mai e putin.
Pana la 1 an mi se pare prea mult, plus ca (asa cum zicea si Silvia), in borcanele se pune spanac. Imi place de doctorul asta al tau!. Si sa stii ca io una ti-am simtit lipsa pe forum astea trei zile, asta asa ca bonus:).
Multa sanatate lui Sarah! de unde s-o fi pricopsit ea micuta cu gripa...?

Cristina Negara, io ii bag si rosiile din supa in blender, fara coaja bineinteles. Ii bag si ardei. Numai ceapa o arunc. Si ii place foarte mult supa.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput