Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 26
bb_alinus spune:
Ola si de la noi de printre bagaje!
Am citit pe diagonala iar, ca dupa un we foarte obositor ( s-a convins si consortul ca a fost un chin), missa nu se mai opreste din dormit, s-a culcat ieri pe la 18h si azi de dimi am trezit-o eu pe la 8 ca trebuia sa mergem la dentist. Mi-a adormit si prin masina, ce mai, peste tot!
Ela, pup Dariuta sa ii treaca bobo!Vai, ca mi s-a facut pielea gaina cand am citit! Mai intra sa ne dai vesti!
Lavi si Noki, hai curaj ca trece! Pup si Natiuta si Sararica sa se faca bine.
Feli si fetele care faceti branzica, din ce fel de laptic faceti?Din lapte praf sau lapte din comert normal?
Pauza s-a terminat! Revin ![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Sanary mai 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bianca_mo spune:
buna, dragi mamici! la multe luni bebeilor sarbatoriti azi!
Melku, eu am citit ca painea se da dupa ce bebeii au primii dinti(cei 2 incisivi centrali), din cauza unor enzime, nu retin exact ,deci, cine are dintisori, poate gusta painica.
Cat despre vaccinul antirujeolic, eu inclin sa-l aman, oricum Serban nici nu va apuca sa guste oul, ca sa stiu daca e alergic, doctora mea a spus ca ar fi bine sa stiu lucrul asta, o fi avand veo legatura, nu stiu...
in rest ,va dorim sanatate ca e mai buna decat toate!
Bianca, mama lui javascript:insertsmilie('
');
copilas Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ilenutza spune:
Madutza, Vicu a avut muci multa vreme, o luna, apoi pauza , dupa iarasi vreo 3 saptamani.Eu l-am aspirat de cateva ori pe zi, cu mult ser, aprox 5 ml ii turnam pe nari, asta la indicatia pediatrei.Si i-au trecut in final.Iar in afara de asta ii spalam nasul cu ser de cateva ori ca sa ii inmoaie mucii.Cand i s-au mai dus si nu era asa fornait, doar il spalam cu ser si il aspiram doar dmineata si seara.Oricum nu trec repede.
Stiri despre Vicu piticu: sta in 4 labe si face flotari ( asta de vreo 2 saptamani); se taraste si in fata de ceva vreme cu viteza daca e ceva de apucat nteresant,silabiseste la greu, de ieri bubu e preferata lui;am inceput diversificarea cu suc de morcovi si mar, 100 ml pe zi cu biberonul iar de luni intram la piureul de fructe.lapte de san in rest.
Ne-am decis si noi la chicco polly si renuntam la carucior sport( poate il primim cadou![]()
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Noki_Lara spune:
Am mai citit pe mega diagonala cate ceva, deci sa mai si raspund:
Alinush- branza de vaci i-o fac din lapte de vaca la cutie, pasteriurzat in ambalaj gen Tetra Pak. Cu grasime de 3.5%. Cu papatul, m-ai intrebat acum cateva ziel, slava cerului, stam mai bine. Suntem si in cura d evitamina C, deci e ok. Mersi de incurajari!
Melc-Cotobelc- la tine o luam metodic:![]()
- ciresele le curat de coaja, cu cutitul, si de samburi, evident
- capsunile, la fel, cu cutitul pai frumusel zona cu seminte, adica le curat ca pe mar
- spanac eu nu i-am dat, doctorul meu a zis de la 8 luni in sus, din cauza de oxibla-bla, nu stiu exact ce
- paine nu-i dau, ca nu mi se pare utila
Buluci- Medlifeul nu e acelasi lucru cu Medicoverul. Sunt 2 clinici diferite. Si la intrebarea ta de mai demult, da! dupa micul dejunul ala copios, a pata Saray si piurel cu pui la pranz!

Tania- ooof...ce de ghinioane intr-o singura zi! Parca as fi io! Reparera rapida lui Cosmin, iar tie...sper la cumparaturi de camera noua!
![]()
Negara- io rosii i-am dat prima oara ieri, in piureul de legume, si i-au placut. Ma rog, asat daca a detectat vreu gust nou..ceea ce mie nu mi s-a parut! Doctorul mie mi-a zis ca de la 6 luni, deci e super-ok, la varsta asta.
Dau send si mai revin!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dayssy spune:
BuUna ziua fetele,
Noi am avut multa vreme muci, dar doar atat. Asa l-am nascut. Secretul este ca serul fiziologic sa fie cald atat cat sa-l suporte, Cat mai mult si de cat mai multe ori aspirat si dupa ceva vreme o sa treaca.
Si noi avem 3 mese diversificate:
6,30 - 180ml lapte
10 - mar, banana si biscuiti
13,30 - supa cu carnita sau piure de cartofi cu carnita sau ficatel, dovlecei umpluti sau mamaliga cu branza si smantana cam 250ml
17,30 - branzica cu banana sau iaurt cu biscuiti
21 - 180ml cereale
In timpul zilei daca nu-i ajunge cumva papica mai bagam si ceva laptic, cam 90ml
si cam 2 biberoane de ceai sau compot de cirese pe zi.
Si uite asa ne facem noi mare....
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
dayssy spune:
Cuscra Melku,
Desi ii dau gluten inac nu i-am dat painica in mancare pt ca n-avem dintisori si oricum eu ii fac papa ca pe un piure. In schimb i-am dat o coaja de paine s-o molfaie si a fost tare fericit. Cand i-am luat-o a tras niste urlete de ne-a speriat.
Dragos
Varsta Dragos
Noki_Lara spune:
Mara- noi avem 5 mese pe zi, din care doar 2 diversificate - cea de 10 si 14, ca la cea de ora 18, nu ma tin nervii sa-i bag diversificare, deci papam tot laptic.
Bianca- bine a venit in
!
Lordra- 

mai, i-ai aratat lui fii-ta filmuletzul cu fii-mea si s-a inspirat? Oooof....vai de noi cu diversificarea asta! Da' io zic ca e floare la ureche pe langa boli si mai stiu io ce alte minuni urmeaza....
Fetelor, sa va cer parerea:
- io i-am dat biscuiti Petit Beurre, dupa capul meu. Dr mi-a indicat biscuitzi Hero, speciali de copii, dar io i-am dat Petit, care-i pac la nebunie. Cand l-am intrebat daca e voie, a zis ca dupa un an. Dar si cei Hero sunt pentru peste un an si a zis ca stie, dar ca sunt de coii si sunt ok. Mai da cineva de-astia? Ma refer si la Hero si la Petit?
-doctorul mi-a zis ca smantana, deci implicit mamaligutza cu branza si smantana, dupa un an...fetele cu experientza, ce ziceti? Io oricum nu o sa-i dau, dar intreb de smantana...
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dayssy spune:
Noki acum nu te gandi ca i-am dat o tona de smantana. O mica lingurita pt gust si dinaceea mai putin grasa, facuta in casa din lapte. Eu ii dau biscuiti Petit si e ok si dr. mi-a zis ca nu-i problema.
Dragos
Varsta Dragos