Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 30
bb_alinus spune:
Si pt ca ma mananca palma, scriu: Madau, imi pare rau ca gandesti asa, adica reiese din mesajul tau ca cele care scriu "balarii" despre copchii lor ocupa timpul degeaba celorlalte mamici care sunt ocupate poate cu altceva. Pai cine nu are timp poate sa nu citeasca. Mie una imi face placere sa scriu despre "balariile " missei chiar daca poate doar una doua mamici cieteste!
Si la o adica tot ce scriu aici adun in jurnalul missei, asa ca ia sa
si sa nu mai fac publice balariile personale! Ca doar am si alte chestii mai importante de facut!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze de iunie cu Amalia Castelana
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Madutza10 spune:
Buna fetele !
Cuscra,io's tare interesata ce face normea ,asa ca sa ne tii la curent ,nici ce scriu io nu-i prea interesant ,ma pling toata ziua ,asta e dar nu ma las ,nu scapati de mine asa usor!!!![]()
![]()
![]()
Dayssy ,nici Orlando nu s-a nascut cu outele in scrot dar in 5 zile la spital au coborit si din cite imi amintesc doctorii isi cam faceau probleme ca poate nu coboara ,deci nu stiu daca -i bine sa nu fi coborit pina acum !
Azi am fost la dr. de familie ,s-a suparat rau ca nu am anuntat-o cind ne-am internat etc. M-am dus ca sa vad de vaccin ,cind il putem face si acum nu se poate pentru ca inainte de antipolio 30 de zile si dupa tot 30 de zile nu se face nici o intepatura la bb ,nici recoltare ,nici injectie ,nimic!Deci asteptam pina pe 30.06 ,atunci se face o luna de la externare .Mi-a zis ca la 7 luni sa cumpar vaccinul AR si am ripostat ,raman la ideea ca se face pe la un an iar ea mi-a raspuns ,,Nu vezi ca bintuie rujeola ?Daca vrei sa se imbolnaveasca ,nu-l face !'' ,deci nu stiu cum sa fac ,am auzit ca nu e bine .
Maine mi-a zis sa incerc cu brinza amestecata cu mucilagiu ca sa vad ce se intimpla dupa ,daca are scaune moi inseamna ca intr-adevar are intoleranta la lactoza ,daca nu ,e ok.Eu testul de intoleranta nu-l mai fac ,mi-a zis ca se baga un furtunas pe gat ,se face un fel de biopsie din stomac ,mi s-a zbirlit paru' in cap ,deci il testez cu brinza si asa o sa stim daca are sau nu!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
bianca_mo spune:
desi sunt noua, eu zic ca e tare dragut sa citestei ce fac bebeii, chiar daca nu e vorba de al tau. sunt toti foarte draguti. Serban e fericit cand vede pozele lor.
eu nu vreau sa contabilizez cine scrie, cine citeste, e ok ca pot sa fiu alaturi de voi
Dayssy,eu am citit ca pana la un an se poate sa coboare testiculul, deci nu iti face probleme, poate nu trebuie interventie .
seara frumoasa!
Bianca, mama lui javascript:insertsmilie('
');
copilas Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
lavi02 spune:
Uite acu intrai si eu, citii ultima pagina si ce vad? toate va suparati ca scrieti si nu va citeste nimeni!
Eu va pup pe toate.
ca-mi sunteti dragi.
Si eu am trait sentimentul de n ori ca scriu ceva si peste doo pagini iar se inteaba dar... ce sa facem?!
alinus eu ii dadeam 1 masura de cereale in fructe/zi. Dar mai nou ii dau 2 mese de fructe, deci total 2 masuri de cereale. Atat dra de familie cat si super Palicar-easa au zis ca 1 masura/zi e arhisuficient. Acum ii dau 2 ca sunt 2 mese si sa nu-i dau fructele goale. Dar la masa de la ora 18-19 am intro si iaurtul, asa ca o sa alternez combinari de 3 luate cate doua din: iaurt, fructe, cereale.
Ce scriu ei pe cutie, cu 6-7 masuri la o masa mi se pare pufulire totala si nu sunt de acord. Prea multe cereale scad absorbtia calciului si => grasi si rahitici, ceea ce no thanks!
(Ei scriu pe cutie ca sa consumi multe si sa vanda)
Daca miss ia OK in greutate nu cred ca ar trebui sa te grabesti cu cerealele. Vezi ce zice si pediatra.
Va
pe cele care i-ati urat de bine Natiliutei.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dayssy spune:
Buna seara,
Mie imi sunteti toate dragi chiar daca nu raspund la toate si tare m-am bucurat cand v-am gasit.
Hai sava povestesc ce am patit ayi la masa de la 18. Il pun frumos pe fiul meu cel drag in scoica, iii pun centura si ma duc sa-i fac iaurtelul. Cand ma intorc m+am inverzit. Copilul isi daduse centura la o parte, nu stiu cum si era gata-gata sa sara din scoica pe jos. In mod normal Dragos e un lenes la miscari dar acum nu stiu cum a reusit. Asa ca fetele aveti mare grija ca e de naspa. Copii nostri incep sa faca trasnai.
pt toate.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Morgano spune:
Gabita mamica de Mateea dulce, imi pare rau ca te simti ignorata, si ai dreptate cu neglijatul vostru cand ati fost bolnavioare. Eu imi cer scuze ca mai nou citesc pe diagonala, raspund doar la ce-mi amintesc, nu am preferinte de a raspunde cuiva anume, si nu ma bag la ce nu ma pricep. Insa e drept ca daca sfaturi nu putem da, macar o incurajare sau o vba buna.... se simt si ajuta foarte mult.
Adevarul e ca si eu am scris cate un roman la 2-3 saptamani si uneori nu mi-a raspuns nici naiba, am pus poze si n-am citit sa le fi laudat sau macar comentat cineva, am intrebat sau m-am plans si nu s-a sesizat nimeni. Dar nu ma supar pt ca nu are sens. Dreptate are cine spune asa: ai ceva urgent/important/grav - baga un bold cand scrii, o culoare ceva... sa sara in ochi.
Multe dintre noi muncim, cu diversificarea si statul in fundic, tarat etc. se duce orice timp care inainte il aveam de Dc, conferinte.... dupa cum vezi se scrie fte mult, dar nu asa ca inainte.... nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu jignesc sau sa nu fiu gresit inteleasa: inainte se intreba ceva strict, se mai povestea de pe acasa, de burtica, de eco, apoi de alaptat... acum cu diversificarea e deja balamuc, se scriu - dc ati observat - aceleasi lucruri de zeci de ori, se pun aceleasi intrebari - pt ca suntem mamici de oct, nov, dec si ian si fiecare intreaba la etapa la care s-a ajuns, se mai lauda bebeii, e un fel de varza totala cand citesti, fiecare e cu treaba ei in primul rand si apoi cu ale restului, si e firesc, sunt 80 de mamici.
Tineti minte mesajele Inei? Cu raspuns pt 99% din intrebari si 99% din mamici, rar uita pe cate una, acum cine mai poate raspunde tuturor?
Nu e o scuza ce scriu acum, pt ca atunci cand una dintre noi are probleme cu bebe consider ca e inadmisibil sa scapam lucrul asta, dar nimeni nu face fata la tot, asa cred eu.
Deci Gabito - tu in primul rand, si restul fetelor care se simt ingorate sau necitite, "strigati" cumva ca in atatea sufelete nu va aude din prima lumea.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
lavi02 spune:
alinus pai nu ziceai tu anul trecut cam pe vremea asta? ca ti-ai luat masinuta noua? Te inteleg f bine ca ti-e greu sa te desparti de ea pt ca si mie mi-s f dragi unele obiecte. Super faine pozele din Normandie iar missa eleganta ca de obicei, imi place tare mult rochita rosie cu carouri.
madau nici noi gluten inca; asa ca ce sa mai zic eu ca-s mult in urma altora pe aici cu diversificarea iar Nati e dintre veterani?!
Noi am introdus masa 3 diversificata de pe la 7 luni.
Fetelor:
-cam fiecare dintre noi intr-o postare scrie 1-2 raspunsuri si pune 1-2 intrebari. Sunt persoane care raspund mai mult dupa cum sunt si persoane care intra numai atunci cand au o problema si pun 1-2-5 intrebari. Si atunci cum sa te astepti sa primesti 5 raspunsuri la o intrebare cand de fapt se posteaza cam acelasi nr de intrebari si de raspunsuri?
-si 2: de multe ori se pun intrebari in subiecte care s-au mai tot discutat si atunci nu prea mai are lumea chef sa raspunda iar.
So... nu va mai suparati!
pitic-03 spune:
fetele!
Va rugam sa ne iertati ca n-am mai intrat demult!
si ca n-am citit nimic din urma(dar promitem sa recuperam!!)
Am disparut(de pe ecrane) pt ca :
=vibrocil~amigdale rosii si frumoase=spray propol pur
~taiat motz finutzului...super!!!

~mers la medicul de familie (care insista sa intepe copilul cu antirujeolic , chiar in conditiile enumerate mai sus-muci si galci), dat semnatura ca refuz vaccinarea( desfac flacoane-care probabil ca sunt mari- pt copii de peste an si trebuie sa gaseasca un nr de bb lusi sa sa se consume (flaconul)..zic si eu..)Mi-a zis:"mor copii pe capete, da ele nu! e mai sigur ce citesc pe internet decit le spune un doctor! lasa, ca veniti voi cu ei bolnavi si nici n-o sa ma uit la ei..!!!
==DE CE PLATESC O GRAMADA DE BANI LA ASIG DE SANATATE!!!

~nici urma de dintisori, usor incepem si noi cu "exercitii de bazin" ca Sarah
, stam in fundulet fara sprijin doar,aprox 5 minProgram de masa:
7,00 san
9,00 iaurt+piersica, caise, etc
12,00 150ml topfer +san
15,00 piure de legume +carnita(peste, vita sau pui), ou
18,30 brinzica de vaci+banana,mar(2 zile si 2 zile cereale humana-cirese si banane)
21,00 san (rar +100ml topfer)
Am mincat prima ciorbita (pasata) in care am pus 100ml bors (la 1l de ciorba, aproape nu s-a simtit), si carnita de vita-fiarta separat

toti bebelusii cu mamicile aferente si revenim!Sa traiasca cei ce implinesc lunisoare azi!!!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
lavi02 spune:
Ripley iti dau in proportie de 99% dreptate dar 1% nu: eu m-am uitat la ultimele poze ale Anei si am scris pe aici pe undeva ca m-a minunat cat de mare s-a facut de cand nu m-am mai uitat eu la poze. (Probabil citind tu pe diag - ca mai toata lumea de altfel - ai sarit si postarea aia a mea.) Si inca ceva: seamana cu tine. Poate nu 100% da are ceva din expresia ta f f clar.
Eu citesc mai pe sarite asa ca acum va zic:
Madau, Noki, pitic sanatate!!!
Cu painea la mine e clar: nu-i dau pana la 1 an pt ca are sare.
La fel cu biscuitii nu pana la 1 an pt ca au zahar.
Raman la cerealele din gama Milupa Getreidebrei (cele a;bastre, nu Milubrei ) care sunt preferatele mele pt ca au strict cereale, nici zahar nici lapte, nici altceva. Dupa parerea mea astea suplinesc cu succes painea si biscuitii.
madau spune:
Helooooooo! Vad ca am starnit mania colectiva ca am zis ca nu va mai bat la cap..de unde trag concluzia acu ca vreti sa fiti stresate de "balariile si mofturile" Mirunei. Io am vrut sa fac un bine comunitatii...ca daca e sa va zic tot ce face fimea...vorbesc singura pe aici si umplu mii de pagini. 

So...nu dati cu rosii...si nu va suparati..dar macar un "insanatosire grabnica" putea sa-mi zica si mie cineva, asta asa ptr biet sufletul meu bolnav si ingrijorat. 

Da nu-i bai..pana ma marit imi trece
(si mononucleoza si supararea)
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze