Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ursoaica, Raisa face deja la olita?
Oho....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Eu ii dau doar morcov cu carnita alta leguma inca nu.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

37.8 si vomat iar o masa intreaga..fetelor nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred,.. sunt varza!

poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai a facut careva vre-o sugestie cu parola pana acum?

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Si io p-ici, ma pregatesc sa ma duc sa spal vase.
Am mai citit din urma si nu am terminat tot, ma ce mult scrieti, de cand se facura capitolele alea de 20, parca scrieti mai mult ca inainte. Las' ca e bine, ca mie imi place sa citesc.
Fetele, merci mult de aprecierile in legatura cu Mark, asa e, si mie imi zic toti ca seamana cu mine, numai io nu imi dau seama Da' cand il vad la ta-su in brate imi dau seama imediat ca nu seamana sigur cu el si il tachinez cu faze de genu' "cine-o fi ta-su ca tu sigur nu pari sa fii!"
MARAKI, cred ca ti-am mai zis ca m-am indragostit de Dixi, asa catel mi-am dorit si io mereu, da' tot imi iau io cand o sa am casa. Imi place mult cum il striga Angelo pe filmulet. Sa vezi tu ce or sa se iubeasca ei.
In seara asta ma duc la vizionat de matze, sa vedem poate gasim ceva cum era saracutul de Lucky. Astia doi motani tot in greva foamei deci trebe musai sa rezolv.
Fug sa spal vase.
SILVI, unde esti?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Toanca stai linistita ca ai procedat bine. Atata timp cat legumele pasate nu i-au facut rau lui Mateias, nu-ti ma face griji.
Referitor la olita...si eu a de gand sa o pun in functiune de la 6 luni. N-am de gand sa dau bani pe pampersi pana la 2 ani...Sunt de parere ca deja la un an ar trebui sa stie cu ce se mananca olita...ca mai scapa cateodata asta este partea a doua.

Mergi la inceput

Crisu23 lu' Mateias ii plce chiar f. mult piureul de legume si nu a avut probleme nici cu burtica; da ma gandeam ca daca dr. a zis doar morcov.........
Cata, da medicul ce spune?
De ce face Bia febra?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Toanca si mie mi-a spus dr sa-i dau primele 2-3 zile numai de morcov, urmand ca apoi sa-i introduc toate legumele . Si nu neaparat pe rand, si mai multe deodata.

Mergi la inceput

Ma gandesc ca daca nu-i placea sau nu-i faceau bine, ar fi fost marait si nu ar fi mancat; da din moment ce manaca tot........nu cred ca e cazul sa-mi mai faca atatea probleme.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Scriu repede pana nu se trezeste piticotul meu. N-am mai apucat sa scriu, de citit am mai citit din cand in cand, dar scrieti asa de mult ca e greu de tinut ritmul cu voi.
Noi de ieri am inceput cu suculetul de morcov, i-am dat doua lingurite si i-a placut. Azi ii voi da mai mult tinand cont ca nu a facut nici un fel de alergie.
De vreo patru zile se intoarce de pe spate pe burta, dar nu reuseste sa isi scoata o mana de sub el si dupa ce sta si se chinuie sa revina inapoi pe spate, incepe sa planga si sa ceara ajutor. Dar deja a facut un fix sa se intoarca pe burta.
Ieri i-a cazut primul dintisor lui fiica-mea, de fapt eu am avut onoarea sa il scot. Ea era sa fericita si pe mine ma busise plansul si ma napadisera toate emotiile de ce fetita mare am.
Bombonica, abia acum am vazut ca esti din Michigan. De pe unde? Oare suntem vecine si nu stim?[oops]
Si cum am vazut ca subiectul zilei e olita, hai sa va spun si eu povestea nostra. Pe mandra, impinsa de mama de la spate, am pus-o prima oara pe olita la sase luni. Culmea ca a facut si pipi si caca. M-am laudat la tot neamul ce fata am, dar bineinteles ca totul a fost o nimereala, dupa aia a trecut vreo luna sa mai faca ceva in olita. Oricul cel mai simplu e sa faca caca la olita. Cu pipi e mai greu. Si se zice ca pana la un an copiii nu constientizeaza tot procesul asta si daca fac in olita mai devreme cercetatorii zic ca e nimereala. Si oricum e bine ca procesul sa inceapa cand copilul sta bine in fundulet. Noi am scapat de pampersul de noape la doi ani si vreo patru luni. De cel de peste zi se scapa mai repede. La mine la un an si sapte luni de cele mai multe ori cerea la wc, dar se mai intamplau si accidente. Oricum pasul cel mare l-am facut vara cand e cel mai simplu sa renunti la pampers.
Si ca am citit ceva de parola de pe contul comun si cum nu am inteles nimic si nici nu s-a dat vreo explicatie eu mi-am sters pozele din contul comun. Nu de alta dar va aduceti aminte ca eu am fost paranoica aia care nu vroiam sa imi prezint copiii necunoscutilor pe internet. Asa ca pana nu imi spune si mie ce s-a intamplat si nu se schimba parola eu nu mai pun poze in contul comun.
Va pupacesc pe toate si cand mai am timp mai revin.
Cred ca ma apuc sa fac un tort de bezea ca imi ploua in gura de pofta. Ce conteaza un kil, doua in plus?

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput