Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Ursoaica spune:
Fetelor cred ca o sa o luam razna cu mancarea asta ... ma refer la carne:
- vita = este nebuna;
- porc = are pesta;
- pui = are aviara;
- peste = este contaminat din cauza oceanelor poluate;
- oaia = are galbinare.

poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Crisu23 spune:
Toanca si eu ii dau piure cam de 3 saptamani, iar cu carne de aproape doua. Eu ii fac cu piept de pui, dar carnita sa o fierbi separat de legume. Dupa sfatul pediatrului la 100gr piure cca 1 lingurita de carne maruntita.
Ursoaica spune:
Fetelor dar de ce sa se fiarba separat?
poze
Ursoaica acum

toanca spune:
O sa cumpar si eu sa-i dau maine piureul cu un pic de carnita....
Voi le faceti bebeilor piure din toate legumele sau pasati numai o parte din ele?
Eu, spre ex. nu pasez: ceapa, ardei gras, albituri,dar pasez: morcov, dovlecel, un pic de conopida si cateva (vreo 4) boabe mazare.
Ce parere aveti?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
Bombonicaaaa spune:
Neatza' si de la mine fetelor !Noi ne-am trezit la 7 , balotat un bibe 300g lapte cu cereale si acum stat cu cracii'n sus si chicoteala 
Ursulina schimbat parola deja? vreau si eu aia noua ...ca sa nu mai zic ce ma roade curiozitatea
ce si cum s-a intamplat .Si eu zic ca ar trebui postata povestea , ne-ai facut curioase si ne-ai lasat asa cu ochii'n soare ...
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Crisu23 spune:
Eu pasez si ardeiul pt ca da un gust foarte bun, si albitura. La fierbere pun si un praf de sare.
Bombonicaaaa spune:
Eu pasez absolut tot ce pun la fiert, ardei ,albitura si chiar si ceapa si nu am avut nici o problema pana acum
Iar cu olitza, si eu voi incerca sa o invatz din timp pe. Jasmine ,macar cate putzin timp pe zi ca astfel se obisnuieste .La Noemy am inceput de la 6 luni si a prins repede care-i treaba ,la un an facea fata la olitza , avea si pampers asa "just in case" dar cand ii venea sa faca ducea manutza jos si se scremea
Daca se intampla sa nu ajung la timp util cu olitza plangea de nu mai putea ca a facut in pampers
La 10 luni mergea si vorbea si cateva cuvinte ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Ursoaica spune:
Fiecare isi pune copilul cand vrea pe olita eu vreau sa fiu precoce, asa a facut si mama si a mers de minune.
Dati-mi explicatii logice de ce nu este bine acum!
Sincer decat sa fiu cu pampersi si la 2 ani mai bine mai devreme.
Si daca vreti sa stiti si astazi tot la olita a facut kki si pisu'.
Si cum o prind ca se screme cum o postez pe olita.
Iar cu pampersii eu cand eram mica am avut pampersi, si am scapat rapid de ei si nici nu ii era rusine lui mami sa mearga in vizite cu mine ... vai sa nu faca pe ea sa ma faca de ras ... nu...
poze
Ursoaica acum

Ursoaica spune:
A si inca o chestie ...acum nu isi pune olita pe cap dar la 1 an 1/2 - 2 ani sigur pe cap aterizeaza.
Va spun asta pt ca am vazut cu ochii mei.
poze
Ursoaica acum

toanca spune:
Deci si voi pasati mai mult legume.
Mie, initial dr. mi-a zis sa fierb toate legumele, dar sa pasez numai morcovu; da are un gust asa de nasol ca nu i-am dat lu Mateias si atunci am luat eu decizia
sa-i pasez si restu de legume.
Am facut bine sau nu?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze