Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
anymony spune:
Maraki, ce as vrea sa fiu si eu pe acolo pe la voi...promisesem anul trecut ca nu voi lipsi de la Cupa Mondiala ca de is microbista!!Da iaca ca Ioana mi-a dat planurile peste cap!! Da nu-mi pare rau
, ca la Munchen mai ajung eu...cu tot cu ea...si cind o mai creste o duc si la ski
Any si ioana- catalina
poze Ioana-Catalina
Giova spune:
Liliana mersi de info. ii iau si eu Tummy azi. e dublu ca pret, dar e si mai mult.Nicolas si Angelo au 6 luni, al meu inca nu.deci..ii mai cumpar din alea cu gluten peste o luna.
Asa e azi sunt comoditatea intruchipata, noroc ca am adunat din casa.
Maine facem curatenie, si noroc ca mi-a facut socrela sarmale, le scot din congelator si le pun la fiert pe Rusale.
Mai fac doar o supica sau ceva.
Moni bine ca puteti iesi afara. Parca si-a mai revenit si timpul.
Maraki nu a fost postata parola, cel putin nu-mi aduc aminte.
mergem sa ne imbracam si s-o intindem afara. sa-l facem si pe tati de ceva bani, daca tot a luat salariul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
utocatalina spune:
Am net..fetelor sunt in stare mai buna, ieri am avut o seara de groaza..inainte de baie zic sa-i iau temp. si ce vad? 38! Am crezut ca mi se face rau..ii fac baie, ii dau sa pape si o culc..peste 1 ora ii iau temp. la fel..la 23:30 iar ii iau si avea 38.4..deja simteam ca-mi fuge pamintul de sub picioare
..incepe sa urle Bia, il trezesc pe dan si i-o dau sa o tina sa-i dau nurofenul...dau nitel se ineaca cu el si varsa toata masa de seara..iar m-a luat panica
..ii bag supozitor cu eferalgan in fund ea tot in urlete si in "mama" o tinea...vai de mine ce zbiere pe capul ei..nu stiam cu ce sa-i mai inchid gura asa ca peste 30 de min ii dau 100 laptic si l-a ris in 2 minute..se culca..ii iau peste 4 ore temp. avea 37..ii dau iar lapte 100 si nurofen da iar sa zbiara, o legan pe picioare si adoarme..la 7:30 dim. avea 36.5..ma iau dupa mama si ii dau la 8 panadol si face 37.3 apoi peste 2 ore 36.9...acum nu stiu cit mai are..doarme in 2 reprize..vine doc..se uita..nu e rosie in git..maine repetam urocultura la Centru medical Victor Bebes...daca nu iese nimik este de la dinti ca s-a albit in dreapta jos si balea nitel si exact acolo isi baga destiul in gura..acu sa vedem..inclin si io sa cred si sa sper ca dintele este ca ea la infectia urinara de acum 10 zile nu a urlat brusc cum face acum de parca o frige cineva cu fierul incins..sunt mai optimista nitel si sper sa iasa negativa urocultura de maine, ca altfel ma dau cu capul de toti peretii..Acu doarme dupa ce iar a urlat nitel si refuza lingurita cu papa, vrea numai bibe..om vedea! Acu citesc ce a-ti scris! Pup!
poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
andiaroro spune:
curiozitatea a ucis......eu propun sa trimiteti alaturi de noua parola si poveste lu "de ce?" la toata lumea serioasa......facem si vanatoare de vrajitori
-glumesc.........acum pe bune .....mie mi s-a parut ca o parola e o parola si ca fiecare dintre noi suntem persoane responsabile, chiar daca ne-am bazat numai pe feeling......eu cand am avut chef sa prezint mutra mamaligarului(asta-i alint, ca de mancat tot doar cu lapte .....) la neamuri mi-am facut cont separat, fiindca nu mi se pare normal sa arat la altii copii altora fara acceptul parintilor.....sotii e alta categorie....
noi abia ne-am intors dupa vreo 3 ore de brambureala prin metrouri..in sf, l-am prezentat oficial si profului meu, gata-e "diplomat "de acum........am uitat sa va zic: m-am specializat in hranit bebe in metrou(din biberon)
silvi-vz asteptam, daca veti fi pe aproape!
Maraki-"multi ani!" anticpati
Liliana- chef de chef pe capul vostru :sa-ti traiasca sotiunea!-asa se zice in rep moldova
aaaa..si sunt cel putin furioasa ca nu ne-au dat astia loc la cresa din septembrie.....cred ca am avut gura....ca le ziceam unor prieteni: poate ma vedeti in audienta la primarie! iaca se implineste profetia, deocamdata cred ca o sa fac doar un mic scandal la tel ca vreau sa stiu pe ce criterii la altii a dat si noua nu....ai!!! ce furioasa sunt..nimic nu ma enerveaza mai tare decat un : nu fara explicatii.......da cica mai studiaza si daca apare vreo oportunitate bla-bla
ana si alexandre
Ursoaica spune:
Ana
parca te vedeam (noroc ca ai specificat) cu tzitzi in gura "mamaligarului".
Si toata partea masculina aproband iar cea feminina tragand priviri naspa masculinilor...
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

toanca spune:
Giova, am poze cu Mateias puse.
L-am vazut pe piticiul tau: e super mai ales in filmuletul cand ii dai piure de cartofi![]()
Cata sanatate multa Biei.....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
utocatalina spune:
Continuam cu maraiala
...felicitari Raisa pentru treburi la olita! Silvi Alain are deja dintisor?
poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Urata de tot povestea cu parola, de fapt cum s-a descoperit toata treaba...ai dreptate Andiaroro, ar trebui postata pe forum povestea..ca sa stim si noi ce s-a intamplat...si as fi curioasa sa stiu cine e persoana in cauza, auzi "vanatoare de vrajitoare", bine spus!
Cata, imi pare rau de Bia care mereu face febra, poate ai dreptate si e de la dintisori..in cazul asta macar stii ce s-a intamplat!
frumoasei si sa scape de temperatura asta!
Moni, bine ca a scapat Dienutza de petele alea, auzi, cum sa nu stie ce a avut, Doamne ce pediatra ai si tu,
dragalashei!
Teolinda, eu asa cred in legatura cu olitza, dar pe de alta parte nici nu vreau sa ajunga ca nepotul meu care la 2 ani si jumatate sta tot cu pampersul pe el...nasol rau!
Fetitza mea maraie in patutza, fug sa vad ce are!
Ingrid S si
Diana
toanca spune:
Fetelor, voi ati dat bebeilor in piureul de legume si carnita?
Eu nu i-am dat lu' Mateias ca mi-a fost frica cu nebunia asta de gripa aviara?
Voi ce parere aveti?
Sunt eu prea grijulie (sau nebuna?)
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
Ursoaica spune:
Da Toanca eu ii dau de 1 sapt si ii place la nebunie.
Vezi sa nu pui prea multa carne, adica mai multa decat legumele ca patesti ca mine astazi ... nu a putut inghiti, era prea fad.
A ... si nu a facut aviara ![]()
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)