Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Si eu am sa sterg pozele pt ca nu am chef de surpize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bomboo doar cateva, asa ca sariti cu PM sau pe messenger cu idei.
Messenger yahoo: mama_ursoaika

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello am sosit,doar eu ,ca pe Dia am trimis-o cu Ghita sa se si plimbe pana la 19.La mami s-a cam marait,dupa care..a adormit.
CATA imi pare rau d eBia,febra poate fi si de la dinti,cu varsaturile e mai ciudat
URSULINA explicatia aia "logica" cu olitza e ca cica daca incepi prea devreme o sa faca in pat pe la 2-5 ani ,cel putin asa am citit in ceva cartzulii...Am intrebat-o pe mami cum a procedat cu noi si zice ca pe la 7-8 luni ne-a pus parca,oricum dupa ce am stat bine in fund si inainte de un an.Si ea zice ca sunt copii pe care nu-i potzi face nici dupa 1,5 ani sa faca la olitza.Or fi diferentze evident! Incepe "concursul" acum si la ... RAISA conduce la puncte

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Le-am sters...sa nu fie cu suparare dar cred ca este mai bine asa. Oricum de la inceput am cam stat in dilema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor fara suparare dar primeste parola doar cine are poze bagate pe contul comun.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

propunerea mea e sa schimbam nu numai parola ci si contul in sine....pt cine are adresa cu un programel destept luat free de pe net e chestie de cateva minute sa gaseasca parola.....
iar ac adresa, ca si parola, sa fie trimise persoanelor care participa la gasca cu adev.......cred ca am ajunsla stadiu in care am inceput sa ne cunoastem cat de cat-eu tr sa rec ca nu am tinut evid la toata lumea, dar cine a pus poze in contul comun, etc .......cred ca GIOVA stie mai bine
oricum cine a luat poze.......a avut deja timp sa culeaga

suze de brambureala din mesaj , dar am bebe supermarait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

AM plecat fetelor.
Weekend placut

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana R spune:

Acum am reusit sa mai intru putin Giova am activat PM!
Datele mele sunt 12 mai 1974 iar DPN era 17 ian 06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana R spune:

Giova poti sa imi trimiti datele contului comun sa pun poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Asaaaaa... buna seara!
Liliana, la multi anisi sanatate sotului tau!
Cata, sanatate pt. Biuta! Imi pare rau de toata povestea asta...
Bine ati revenit fetele care ati lipsit!
Toanca, ne era dor de tine!Ursoaica, felicitari pt. Raisa! Mai, parerea mea este ca fiecare mamaica face cum simte, corect? In unel carti spune ca bebeii renunta singurei la pampers, atunci cand constientizeaza rusinea si detin un oarecare control asupra sfincterului etc... si mai cred ca difera de la copil la copil, doar nu sunt toti la fel, nu?

Bebele meu cumintel si mancacios nevoie mare. Noi mancam fara bavetica , de nu mi-a venit sa cred. Si la sfarsitul mesei este curat pe bluzica sau body. Si Doamne ce tare-l iubesc!!!

Mai, care este faza cu parola de pe contul comun? Mi se
pare corect sa stim despre ce este vorba, chiar aici, pe public. Eu astept, sunt curioasa.

A, si ieri am fost la intalneala cu Dana, am facut si poze vreo doua...

Hai va pupacim!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput