Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci hilde!

si noi suntem treziti de la 5, ca si ieri...si de cand s-a trezit zici ca e robotel...eu il pun pe covor in sufra , el face stanga imprejur spre hol la caine...si tot asa. cred ca face 1 km pe zi!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, rotobil, premergator, modul, este acelasi lucru. Fiecare cum ii zice si din ce zona este.
Anya20 . Acum vad ca nu mai e asa rosie pata, dar inca se vede.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

BiuMil, felicitari pt dimensiuni!

innaa, sper sa ajunga soarele de la tine. desi nu cred . dar multumesc de gand. alinei ii e greata de la colecistul ei neserios si neascultator care-i tot face probleme. si eu i-am dat lui radu pepene galben, i-a placut mult. felicitari tie pt slabit, te faci zana? imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu soacra, cu mama, cu bona, cu...

cge, am citit si eu de mi-a venit rau cu atasamentul si cu parrentingul . cred ca, atata timp cat totul e facut cu masura, cat instinctul si bunul simt functioneaza, totul e ok. iar radu chiar nu este un copil trist sau nefericit ca doarme singur sau ca sta in scaunul de masina sau ca se joaca in tarc etc. si chiar ma gandeam, oare ce se intampla daca era obisnuit sa-l tin mult in brate, cu mirosul meu, cu cantecele mele, cu dormitul langa mine cand n-am mai fost langa el trei luni jumate?! din fericire a facut trecerea f usor, se pare ca nu mi-a resimtit lipsa ca pe ceva ingrozitor. ma rog, hai c-am luat-o pe aratura.

codruta, ce frumusica e petra! oricum aveam eu mai de demult o feblete pt ea...

kid, suntem "hot mamma".
si eu am dat cirese cu tot cu coaja. am scos samburii cu cleste de-ala special.

diplodocus, l-am vazut pe cumintzel.

almy, adicatelea pleci si tu?! mama, eu sunt tare kkcioasa la fazele astea. mie-mi place aici. sa va fie cu noroc!

raluca, mai termina mama cu racelile. (desi vad ca esti mai activa pe forum cand esti racita ). sanatate!

mimsi, multumesc de urare.

aaa, si mi-am amintit. ma simteam tare vinovata ca nu intretin copilul in masina, nu-l distrez. dar iar am plecat cu masina si m-am asezat in fata. si mi-am amintit pe drum si m-am uitat la fi-miu in scaun. bai, chiar era ok. se uita pe geam, lingea centurile... era ok zic io. nu cred ca simtea nevoia de mine prea tare... pe cuvant!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, lasa-l mai in pace, e f bine Dinu! Face niste progrese pe zi ce trece, nu stiu ce ai cu baiatul (hi, hi, eu vorbesc si eu ma tot plang de a mea). Alex avea 7,590 la 8 luni fix. Nu sunt departe.
Sanasol eu ii dau 5 ml (cam 2 lingurite, vorba lui Jadi) si dr mi-a zis ca pot sa ii dau 3 saptamani, apoi 1 saptamana pauza si daca vreau, repet.
Pepenele galben i l-am taiat bucatele apoi l-am amestecat cu branzica de vaci, am blenduit totul si la sfarsit (pt ca devenise prea lichid) am pus o lingurita-doua de cereale simple sa mai ingros. Poti sa pui si biscuiti pentru bebei.
Sau il amesteci cu iaurt si cu cereale, tot la blender. Iese f gustos. Aaah, lui Dinu nu-i plac cerealele, incearca sa ingrosi cu biscuiti (eu am avut unii fara zahar, indulciti cu suc de struguri, adusi de afara, dar nu mai am. Ma gandesc sa incerc cu aia de la Nestle, oricum la 1 biscuite-2 cat mananca pe zi nu cred ca e o problema cu picul de zahar din ei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata.

dana mama lui Antoine, Anto decoleaza azi din Romanica, deci in curind va apare si ea online. Si eu tot cu Amandina in suflet, cea mai buna prajitura ever.
irina mama Noeliei, imi pare rau ca ai parte de asa scene in familie. Lasa ca trec si ele, si data viitoare cind ii mai ceri/zici ceva soacrei, sa va ginditi de 7 ori inainte, si inca de 3 ori.
alexuta, la multi ani Alexiei!
mimsi, e ok, sotul a fost "dresat" de la inceput sa aduca jumatate de valiza de TCM-uri pentru prieteni. Sa va traiasca finutul/finuta!

Inca o intrebare pt Calapod: ce inseamna biziitul genunchilor si al incheieturilor miinilor? Tremura cumva, parca ar fi in priza, nu stiu sa explic mai bine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si radu e micutz. are 7.500 kg. eu daca-l vad ca ranjeste toata ziua, se ridica-n fund, in patru labe, doarme, mananca... il las asa. ata ete. n-are nimic.

am fost la stanciu aseara. mi-a zis ce vroiam sa aud: ca nu e rahitic copilul, ca sa nu-i dau nici un ca, nici o vitamina, dar sa-i dau trei picaturi de vigantol. dar nu mai mult de trei picaturi. si, fiti atente: cica pt o absorbtie buna - cu o ora inainte de masa sau la doua ore dupa masa. sunt bucuroasa ca e totul in regula. merg pe mana lui, ca mi se pare mai ok. ii las pe ceilalti 2 dr ai copilului . gata, am spus-o!
a, si am intrebat de fimoza si decalotare etc. a zis ca sa nu umblam la putza baiatului pana la un an . hehe, stiam io ca-mi place de dr asta!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mimsi, nu stiu daca nu e bun pt. baieti mari sau mici, aminteam doar ca e un subiect controversat, chiar si aici, pe dc. Eu oricum nu-i dau, ca nu are probleme cu somnul, azi a fost o exceptie ca a vrut sa manance la 5 dimineata, de obicei doarme 9 ore non stop.
Iar zice Ioana, de TMC, iar am intrat pe site, iar ma mananca degetele......pacat ca nu vand astia si niste
amandine.
Va las, ma duc afara cu bebelacu´.
La multi ani bebeilor nascuti pe 14 !

carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata!

Noi suntem bine, Ancuta merge din ce in ce mai bine - tinuta bineinteles. E haioasa rau, fac baietii din casa misto de burtica ei, si sa vedeti cum o scoate la inaintare.
Si mananca cirese ca o fetita mare, mananca in jurul samburelui.

Kristinutza, nici eu nu sunt de acord cu teoriile extremiste de la subiectul cu atasamentul fata de parinti.
Cred ca cel mai important e sa reactionezi la nevoile copilului. Sa nu il lasi sa planga cand are nevoie de ceva.
Dar daca el sta si se joaca singurel, mi se pare ok.
Au si nevoie de independenta, nu numai noi

Si sa le aratam incederea noastra in ei, si acum si cand vor fi mai mari.

Si sper ca Anca nu va fi nefericita, ca eu nu stau cu ea tot timpul. Acum nu pare deloc, si ea si Victor sunt innebuniti dupa bona.

Nici cu Victor nu am stat tot timpul, si l-ati vazut, nu este marcat de asta.

Sa stii ca eu am citit subiectul respectiv printre randuri.

Carmi, si eu i-am dat ceai de tei lui Victor si ii mai dau si acum desi sotul nu e de acord. Poti sa ii dai zambaretului ceai de musetel/fructe, ca sa eviti ceaiul de tei.

AlinaM, distractie placuta la munte/mare in 3. Va fi bine, sa vedeti.
Poate facem schimb de lista de bagaje.

Irina Spanioloaica, bafta multa cu soacra/mama/bona.
Cred ca ar trebui sa te gandesti si la varianta cu bona, poate nu-i o idee foarte rea. Zic si eu, oricum tu stii cel mai bine.

Ioana, cand pleci in Bulgarica ?

Bianca/Kid, merci frumos ptr ideea cu pepenele galben. Ii voi da si eu Ancutei.
Eu i-am dat nectarine sapt. asta si ii plac tare.

RalucaC, sanatate multa.

Mimsi, Kristinutza, noi cand ne gandim la emigrare: ptr copii ne gandim. Ganditi-va ce sanse ar avea in alte tari.
Dar intervin si alte motive: ca e greu sa pleci cu un bebe, poate nu gasesti joburi bune ptr amandoi de la inceput etc.

Roxi, bine ai revenit. Sanatate lui Darius.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kristinutza, si Fabiano are tot 7,5 kg, e tot la categoria ´usoara´. Da si eu zic la fel ca tine, atata timp cat e vioi si papa, nu ma ingrijorez, chestie pe care a zis-o si dr. noastra. Las´ca si eu am fost slabanoaga mica, si-acuma....

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Multumim pentru sustinere.Eu am mai mari emotii pt sot, ca el acum invata franceza, dar cu un profesor asa ca mine, ar fi culmea sa nu invete.
Eu nu eram prea incantata la inceput si in timp m-am convins singura ca pt Iaris aici nu putem face nimic.Mi-e greu mai ales ca am familia atat de aproape aici, stau in blocul de vis-a vis, dar dupa ce m-am casatorit am considerat ca propria familie, proaspat intemeiata trebuie sa aiba intaietate si ca urmare trebuie sa vreau binele propriului copil.
Eu ma tot minunez cat de activ poate sa fie Iaris, vrea numai pe jos, nu mai pot sa-l tin nici in carut ca se ridica in picioare daca nu e legat .De acum urmeaza greul pt mine.
Ma bucur ca putem da pepene galben, o sa iau si eu azi.Noi deocamdata am papat o piersica si o caisa cu cereale, dar diseara ii dau pepene cu iaurt sau branzica.Azi a baut doar 12oml lapte.Sunt disperata cu laptele asta.Si arunc o groaza, de parca l-as lua gratis.Eu ii fac cate 180 ca poate ,poate si normal ca restul il arunc.
Ma bucur ca sunt copii care mananca bine si sper sa fie mai bine si pt noi.
Acum ma mai enerveaza o chestie ca toata lumea se casatoreste anul asta, am fost deja la o nunta si urmeaza inca 3 din care la una suntem nasi.Imi plac nuntile dar parca e prea mult.
Innaa, pai ma enerveaza soacra ta, ia sa stea frumos la ea acasa pt tine mama ta e mai importanta.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput