Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Kristinutza cu mersul in masina. Nici eu nu prea umblu la putza baiatului.
Ioana, trebuie sa-mi explici mai bine cu bazaitul incheieturilor ca sa intreb. Trebuie sa-mi fac lista cu intrebari si nu-mi mai vin in cap toate pe care vroiam sa le pun. Daca nu le scriu cand imi vin asa-mi trebuie.

Eu simt ca bat pasul pe loc cu diversificarea. Noroc ca mai ziceti voi ca dati una alta la copchii si va copiez, asa ca o sa-i iau pepene galben . Ieri i-am dat ficatel pt. prima data si i-a placut, uraaa.

Ina spanioloaica, si eu parte de cahuri cu soacra. Noi am stat la ai mei vreo 10 luni, pana acum o saptamana, si acolo nu venea des pe motiv ca e departe si nu vrea sa deranjeze (aiurea in tramvai). Dupa aia ne acuza ca stam acolo si ca o privam de nepot, chiar asa s-a exprimat. In fine... Ideea e ca soacrele sunt o inventie tare naspa si mai bine nu mai pune la suflet, puneti-va pe voi 3 in prim plan.

M-ati facut curioasa, ma duc sa citesc si eu aia cu attachmentul.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare!
Fetelor,ce-mi spuneti despre peste?Pot sa-i dau deja,nu? Cit? Cum? Si mai ales de care? Mi-e groaza cind ma gindesc sa nu ramina oase mici...

INA SPANIOLOAICA-mamaaa ce te intzeleg la faza cu soacra...Si a mea-i la fel de scirba
ALINA M-spor la facut bagaje!
KRISZTINUTZA- multumim ca l-ai admirat pe cumintel...

Fug acum sa-i dau papa la Luca, da' vin inapoi...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

pai daca vad ca toata lumea e de acord cu mine... nu mai am ce comenta. dar stati pe faza ca urmeaza sa adaug video la semnatura (carmi, daca fac ce fac si ma uit la fabiano cum mananca, fur si ideea cu dropshots ).
asa ca se va edita de vreo cateva ori mesajul meu. dar nu ma las pana nu reusesc!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/kristinutza" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kristinutza ai reusit cu filmuletul! Am ras de m-am cocosat Stateam eu si ma uitam...ia uite ce culoare frumoasa in camera, ce asternuturi dragute si ce carsuel haios...da unde-i frate copilul?...si a aparut si ingerasul ... super pozitie de dormit

Diplodocus poti sa-i dai file de salau, de crap, pastrav sau stiuca...conteaza sa fie proaspat. Eu i-am dat salau cu cartofi, putin usturoi si putin patrunjel, toate bagate la blender si dupa ce a terminat m-a certat juma de ora sa-i mai dau

Irina spanioloaica lasa socrosenia in pace si vezi-ti de familia ta! Eu cred ca pentru specimenele astea ar trebui sa existe un buton mare de Ignore sau de Mute. Si uite asa viata si continua cursul ei firesc.

Mimisi e clar, ne disputam locul I Eu chiar incepusem sa dau din colt in colt cu dintii astia, dar am vorbit chiar aseara cu doctora infantului si mi-a spus sa nu-mi fac nici o grija. Daca nici la un an si 2, 3 luni nu are dinti, atunci mai vorbim.

Cristina Cum adica mananca Ancuta cireasa in jurul samburelui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

KID multumesc pentru raspuns!
CGE merci pentruurarile de sanatate
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

Azi ii dau si eu cirese si maine pepene galben.

Mai feteleor care ati avut bebeii cu rosu in gat...vi s-a intamplat sa duca manuta la ureche? Eu cred mai mult ca sigur ca il jeneaza urechea(ca asa ma jeneaza si pe mine, ca v-am zis ca-s racita)! Cum ati procedat in astfel de cazuri?

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput