Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
quote:
Originally posted by Naty
Acuma problema e cum ma duc eu la popa alalt (de la Icoanei) sa-i zic ca nu mai venim ...
pai..te duci pur si simplu si ii spui..parinte..cutare alea alea...noi nu vom mai face cununia aici, ne-am gasit o biserica mai aproape de casa/restaurant (tu alegi )....taxa aia de 500 de mii ai platit-o cand te-a scris in caiet?..ca la o adik..o poti cere inapoi..sau hai fie...o lasi donatie la biserica
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Fetelor si acum sa va zic o veste nasoala astazi le-a spart nasilor casa... nu au luat decat banii si toata mancarea din frigider... va vine sa credeti???? nu tu aur, camera video... etc nik..atat.. si printre banutii aia erau si cei pt noi...
imi pare rau, Carmen...mie mi-e groaza de "evenimentele" astea.....eu, cand plec undeva mai multe zile imi iau pana si bijuurile si contractu' casei cu mine .....mancare nu prea obisnuiesc sa am in frigider prea multa...decat racituri ..asa ca....doamne fereste!!
...au patit-o si socrii mei saptamana trecuta...le-au spart frigorifica si le-au furat toata marfa din portbagaj......asta e.....bine ca suntem sanatosi....da'...imi pare asa rau...ca..dupa ce ca se chinuie sa faca si ei niste bani...le mai si fura.....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralu_trancu spune:
imi vine bine in acest moment. dar faza e ca tre sa ma straduiesc sa mai ma subtiez cu vreo 2 kg. aveti vreao idee?
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by ralu_trancu
mi-am luat rokitaaaaa!!! e acasa. aici langa mine.
superrrr...si cum e acu'?...parca esti mai linistita! Eu una asa am fost dupa ce am dus-o acasa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Poze vechi si noi
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Sa va mai spuna si fata cat da pe muzica + filmare + pozare? 1300 E!!! Adica filmare cu 2 camere 650 E, muzica 400 E si 250 E pozatul Cam asa ceva am gasit noi la o firma care se ocupa de organizari evenimente ... spectacole, scene, lumini ... figuri! Dar am zis ca nu conteaza cat costa muzica si filmarea, important e sa iasa super si sa am niste amintiri minunate si la propriu si la figurat ca doar cu alea o sa ramanem peste ani ...
Hai ca ma intorc la shmotrul meu, ca mai am de periat covoarele si gata! Pic lata p'orma ...
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Cred ca astea sunt preturile. Si noi platim 800 euro muzicantii si 600 euro filmat plus fotografii.
Noi sa fim sanatosi!
Stii cum se spune: obrazul subtire, cu cheltuiala se tine!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Tizabela spune:
Divine eu zic ca dai super bine la mine numai 1300 de euro ma ajunge muzica sunt 4 persoane(doua fete si doi baieti) si au vrut 1000 euro plus doua camere la hotel si 4 meniuri asa ca eu chiar eram multumita daca ma ajungeau toate la banii astia!!!Adevarul este ca si canta super bine,dar cand am auzit pretul si tin sa mentionez ca era a 5 formatie pe care o ascultamsi si toti mi-au cerut intr-e 750 si 1200 de euro imi parea ca nu suntem in Romania cu preturile astea
quote:Sa va mai spuna si fata cat da pe muzica + filmare + pozare? 1300 E!!! Adica filmare cu 2 camere 650 E, muzica 400 E si 250 E pozatul Cam asa ceva am gasit noi la o firma care se ocupa de organizari evenimente ... spectacole, scene, lumini ... figuri! Dar am zis ca nu conteaza cat costa muzica si filmarea, important e sa iasa super si sa am niste amintiri minunate si la propriu si la figurat ca doar cu alea o sa ramanem peste ani ...
Hai ca ma intorc la shmotrul meu, ca mai am de periat covoarele si gata! Pic lata p'orma ...
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
quote:
fotoIZA
Divine girl spune:
Dar eu nu ma plangeam fetelor de cati bani dam noi. Asta e! Asa sunt preturile pt niste servicii onorabile pe aici. Mi s-ar fi parut dubios sa mi se ceara mai putin ... plus ca am vazut ce stiu sa faca baietii aia ... o minunatie!
PS: asa cum am promis de muuuult, am reusit sa pun si eu niste poze la "Pt nunta" ... astept pareri ... da' repede, macar sa stiu naibii daca ma mai marit cu ele sau caut repede altceva
Pregatiri
alessa_foc spune:
Buna seara, fetelor !
Voiam sa va povestesc ce am patit eu sambata atunci cand eram pregitita sa-mi ridic rochita pentru cununia civila. La magazinul White Lady din Bucuresti se comanda rochita si ti se spune ca in 2 sapt e gata. Prin urmare, sambata cand au trecut cele 2 sapt, am mers, dar surpriza: domnisoara de la magazin imi spune pe un ton rastit: de ce azi venit azi, ca nu e gata! TRebuia sa asteptati telefon de la noi! Eu... am zis ca nu plec fara rochita, deoarece au trecut cele 2 sapt asa cum imi promisese. Prin urmare, vorbesc cu patroana magazinului care nici pomeneala sa isi ceara scuze si imi spune senina: Nu e gata! Veniti saptamana viitoare ! I-am explicat frumos ca sapt viit e cununia, dar ea imi spune ca e foarte aglomerata si nu are timp sa vorbasca cu minesi daca nu scrie nicaieri termenul, cuvantul fetelor din magazin nu are nici o valoare !
In cele din urma, vorbesc la telefon cu dl de la Piatra Neamt care imi spune ca a primit comanda cu o zi in urma si ma intreaba daca nu cumva sunt insarcinata, dat fiind ca masura de la talie trimisa din BUc era 87. Am ramas fara cuvinte !
In cele din urma au promis ca imi vor modifica rochita existenta in magazin si va fi gata miercuri ! Dar daca nu au cuvant, eu ce pot sa le fac miercuri daca iar nu e gata rochita ???
Prin urmare, va sfatuieste un om patit ca atunci cand va faceti comanda sa rugati sa va treaca in factura de avans si termenul exact la care se va face predarea !
Ma rog la Doamne-Doamne ca maine sa fie gata rochita !
dyadya spune:
Divine, marita-te linistita, ca toate-s frumoase! Rochia pentru civila este superba, nu mai zic numic de vestita clama. Acu vizualizai si eu despre ce e vorba!
Diverse pentru nunta
Divine girl spune:
Alessa ... Doamne-ajuta sa fie gata maine!!! Daca nu ... da fuga repede si ia alta sa nu ramai fara nimic ... Nu as vrea deloc sa fiu in pielea ta
Dya ...
Pregatiri
Giova spune:
Rallu buna idee mi-ai dat cu tortul facut asa. ai nunta cu mult inaintea mea si astept sa-mi zici daca ti-a ajuns.
Oana eu am vb. la florarie in Alba si au zis ca au auzit de 20% adaos la flori. acum sa vedem. si eu vroiam multe flori in biserica. Tipa de la florarie mi-a zis ca tot aduc de dincolo, ca la noi in tara nu mai e nimic.
Trenurelu o poza, ceva cu rochita?
Am comandat costumul bestial de ginerica de la Dinasty. Am platit camasa, lavaliera si vesta + avansul pt. costum si ne-a facut reducere de 10% per total, inclus si costumul, chiar daca vine peste o luna. sunt asa de fericita, arata bestial in el.
Ne-am uitat de verighete, cred ca am ales modelul, acum sa vedem, ne mai gandim 2 zile.
Va .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco