Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen_Marieta spune:
Alynutza si Cristina26 noi mai avem putin pana la nunta si al meu spune si acum in al 'nspelea ceas ca "mai avem timp"
Naty eu zik sa te duci frumos sa-i spui ca nu mai puteti merge acolo ca s-a ivit alceva mult mai aproape/convenabil... eu zik ca dak anunti din timp va fi ok...
Ce ma bucur ca a-ti deschis clubul visatoarelor... eu am mama cosmaruri nu alta.. pana sa depun actele am visat ca ajunsesem in fata unei ofiterese din aia acra............ si cand colo ce sa vezi nu aveam actele la noi la care tanti ne spune ca degeaba se duce iubi acasa ca oricum nu mai putem face nik pt data de 17 ...... trebuie sa va zik de cate ori am verificat daca am luat actele??????
Fetelor si acum sa va zic o veste nasoala astazi le-a spart nasilor casa... nu au luat decat banii si toata mancarea din frigider... va vine sa credeti???? nu tu aur, camera video... etc nik..atat.. si printre banutii aia erau si cei pt noi...
Asta e.... am mai sunat si la restaurant si ma dadu seful de sala o tara peste cap... acum cum sa stau linistita????
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Carmen_Marieta spune:
Elara ma bucur ca a-ti invatat... noi inca nu ne-am hotarat ce vom dansa la deschidere... " mai avem timp"
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
elara spune:
Aveam eu o presimtzire ca visele de genul asta ne bantuie pe toate.
In alt vis (in aceeasi noapte, dupa ce m-a trezit iubi) eram intr-un apartament si acolo era nunta si la mese erau niste banci din acelea lungi fara spatar pe care bunica-mea pusese niste ilice de lana de diverse culori pe locul fiecarui invitat, ca cica sa le fie moale... .... Si eu cautam de zor sa sun la mama sa-i spun ca eu vreau la localul meu, nu acolo...si nu asa...
Eeeee ma intrece cineva in imaginatzie?
Dinora, ce semnifica visele astea?
Doar ca ne preocupa foarte mult sa iasa totul bine.
Eu in locul tau nu m-as stresa cu ce semnifica una sau alta...
La mine ce ar putea semnifica ilicele de lana?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Pisik06 spune:
Elara, imi poti spune si mie cu ce firma faci? E f bine ca pret, eu dau aproape 20 mil cu mult mai putine si fara scaune. Uof! Dar nu mai am ce face ca am dat avans (mic ce-i drept) si am stabilit si toate cele. Dar asa sa nu mor proasta....
Fetele, vreau si eu filmuletz cu vals ca iubi meu e ca o scandura si mi-a zus ca daca ii aduc filmuletz invata. please :-)
Tizabela spune:
Buna fetelor vad ca nimeni nu stie inca cat costa la engross florile in mometul de fata,dar cred ca visul meu o sa se reduca considerabil si de la 600 de gerbera si anthurium o sa ajung la jumatate daca chiar s-au dublat preturile!!!
Naty este foarte mic pretul cameramanului si zic ca la banii aia nu este un expert ca aia se fac platiti!!!Noi platim pt filmarea cu 4 camere simultane si video proiectie + 500 de foto digitale 700 de euro si nu este unu din Bucuresti unde nici nu vreau sa ma gandesc cat mi-ar fi cerut pt asta.
Va pupic
fotoIZA
lid spune:
Buna fetele!
Ma mai tineti minte?
Vin si eu cu o noua intrebare poate ma ajuta cineva. Unde pot sa/mi fac servetele si etichete personaliyate, ca am vazut pe internet pe siteuri straine si mi-au placut tare mult. Mi se pare o chestie dragutza si de efect. Avetzi vreo idee? Daca da vindeti si la fata un pont!!!!1
Multumesc mult de tot
http://www.alidaandadi.myevent.com
ralu_trancu spune:
despre ce era vorba, vicino?
nui stiam nika.
quote:
Originally posted by krelia
Vishinoooo...misca'ti curu'n zona...ca sa-ti dau ofranda pacii, soro...ca se ingalbeneste!!! ... ia-l pa barcos sa te alerge si hai sa ne videm intr-o seara...treceti pi la noi ..vreti??
..hai ca avem vin si sampanie..amandoua incepute ....cu noi...dau barurile faliment!
ti pup pi portofel!!
Edit: de fapt, stiu...io ar tb sa mi-l mishc [:i]...da'..profit de ocazie ca sa te invit in vastele apartamente
Pup si la voi fetelor, ca cien stie ce mai fac pe'acasa si nu apuc sa intru!!
Muah!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Poze vechi si noi
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
mi-am luat rokitaaaaa!!! e acasa. aici langa mine.
superrrr...si cum e acu'?...parca esti mai linistita! Eu una asa am fost dupa ce am dus-o acasa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Divine girl spune:
Sa va mai spuna si fata cat da pe muzica + filmare + pozare? 1300 E!!! Adica filmare cu 2 camere 650 E, muzica 400 E si 250 E pozatul Cam asa ceva am gasit noi la o firma care se ocupa de organizari evenimente ... spectacole, scene, lumini ... figuri! Dar am zis ca nu conteaza cat costa muzica si filmarea, important e sa iasa super si sa am niste amintiri minunate si la propriu si la figurat ca doar cu alea o sa ramanem peste ani ...
Hai ca ma intorc la shmotrul meu, ca mai am de periat covoarele si gata! Pic lata p'orma ...
Pregatiri