Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Tizabela
Divine eu zic ca dai super bine
Subscriu...
Si pe mine ma costa muzica de ma usuca 1.200 E (DJ, clapar, cantareata si boxe de concert).
Sincer am emotii mari dar sper sa iasa bine.
Maine incerc sa ajung sa dau comanda de buchete si lumanari (deja mi se pare mie cam tarzior) si joi sa mai dau o raita pe la restaurant ca sa recuperez listuta cu aranjarea meselor.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
imi vine bine in acest moment. dar faza e ca tre sa ma straduiesc sa mai ma subtiez cu vreo 2 kg. aveti vreao idee?quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by ralu_trancu
mi-am luat rokitaaaaa!!! e acasa. aici langa mine.
superrrr...si cum e acu'?...parca esti mai linistita! Eu una asa am fost dupa ce am dus-o acasa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Poze vechi si noi
...eu una zic sa nu iti faci griji...2 kg asa se duc ca nici nu iti dai seama...oricum inainte de nunta toate slabim ca vrem sau nu din cauza emotiilor!
...pentru nunta!
Wedding Day
ver@ spune:
Buna dimineata!
Pt cine e interesat,am pus poze de la restaurantul "Golden Blitz".
Azi merg si eu sa dau comanda la lumanari+buchete.
va doresc o zi buna!
Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
krelia spune:
Buna dimineatza, fetelor!!
S-avem parte de soare si caldura!!!..ca mie mi-e asa friguleeesss....
alessa - doamne ajuta sa fie gata rokita si doamne fereste de astfel de intamplari!!!
Divinule, marita-te soro linistita, ca ce ai acolo, in album, e belea
Eu vineri vreau sa dau o fuga pe la cofe' sa vorbesc de printzip...si inca o fug ala "coafior" sa ma programez pt sambata ....hihihi..abia astept!
Pusi la fete!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
kateryna spune:
Hmm...v-am pus si eu cateva poze cu ce aranjamente am avut la nunta, dar se pare ca nu v-au placut ca nu a zis nimeni nimic. Sau acum daca sunt mireasa expirata pe mine nu ma mai baga nimeni in seama?
Vine barza
diverse aranjamente nunta
krelia spune:
ba io kiar remarcai apa de prin imprejurimi...si ma lua asa ieri cu niste simtzaminte ...frumos bey..frumos ..ce sa-ti spun...inca o data...casa de piatra?
quote:
Originally posted by kateryna
Hmm...v-am pus si eu cateva poze cu ce aranjamente am avut la nunta, dar se pare ca nu v-au placut ca nu a zis nimeni nimic. Sau acum daca sunt mireasa expirata pe mine nu ma mai baga nimeni in seama?
Vine barza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Vine barza
...foarte frumos...cel mai mult mi-au placut artificiile(cele din podea)! Cei de la firma care imi amenajeaza sala au incercat sa ma convinga sa renunt la ele...ca cica fac fum...nu e asa!? sau asa e?
alessa...tinem pumnii sa fie gata rochita!
divine...super, chiar mi-a placut ce ati "achizitionat", pantofiorii sunt mortali!
Edit:mi-am cumparat sandalutele pentru civila...diseara pun poze ca acu am aparatu' foto!
...pentru nunta!
Wedding Day
Naty spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Naty
Acuma problema e cum ma duc eu la popa alalt (de la Icoanei) sa-i zic ca nu mai venim ...
pai..te duci pur si simplu si ii spui..parinte..cutare alea alea...noi nu vom mai face cununia aici, ne-am gasit o biserica mai aproape de casa/restaurant (tu alegi )....taxa aia de 500 de mii ai platit-o cand te-a scris in caiet?..ca la o adik..o poti cere inapoi..sau hai fie...o lasi donatie la biserica
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Mda, asa o sa fac. Taxa de 500.000 am dat-o, intr-adevar. O sa o las donatie la biserica, ca mi-e rusine s-o cer inapoi.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
emilyjeuly spune:
salutare fetele!
kateryna, mi-a placut aranjamentul restaurantului si locatia! foarte frumos! da poze cu voi doi cand puneti????
divine, confirm si eu ca te poti marita linistita ca tot ce am vazut arata super!
alessa, tin pumnii pentru rochita! urat din partea celor de la White Lady!
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
olguttza spune:
quote:
Originally posted by lid
Buna fetele!
Ma mai tineti minte?
Vin si eu cu o noua intrebare poate ma ajuta cineva. Unde pot sa/mi fac servetele si etichete personaliyate, ca am vazut pe internet pe siteuri straine si mi-au placut tare mult. Mi se pare o chestie dragutza si de efect. Avetzi vreo idee? Daca da vindeti si la fata un pont!!!!1
Multumesc mult de tot
Pt. servetzele, e un magazinash pe lipscani (sa mor de-mi aduc aminte cum se cheama - cerbu, parca??!!), cum mergi dinspre mag. bucuresti, pe partea stanga - are in geam modele de servetzele, diverse culori. Sunt gata in max. 2 zile (daca nu chiar de pe o zi pe alta), anu trecut era 7.000/buc. Uita-te in pozele mele si-ai sa vezi cam cum arata (ale mele fura galbine, daca n-o sa distingi prea bine).
Despre etichete, nu'sh ce sa-ti spun...io mi le-am facut singura (in word ), dupa care am fost la un centru d-asta de printare (tzuchi, daca stii), unde mi le-a aranjat in coreldraw (ca altfel nu ieseau color, nu'sh de ce) si mi le-a printat pe hartie semilucioasa (de 90 mm, parca). Pe sticle le-am lipit noi cu superglue . Le poti vedea tot in poze.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...