Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Neata!
Tizabela asa ma gandeam si eu ca cere prea putin cameramanul.
Wow, dar ce scoruri pomeniti voi! (Nona, Divine, Tizabela)!
Pai mie DJ-ul mi-a cerut 6.000.000. Si e super bun, testat chiar de noi la petrecerea de la casatoria civila, und etoata lumea a fost super multumita de muzica.
Fotograful ne-a cerut 15.000 de poza.
alessa ce nasol! Sper ca ridici rochita cat se poate de repede si ca e asa cum ai vrut-o.
Edit fiindca am vazut pozele lui Divine. Totul e superb, rochita de cununie civila si pantofii de mireasa m-au dat gata. Apropos, de unde i-ai luat?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
krelia spune:
Iti dai seama ca ar fi fost aiurea sa-i zici "dati-mi banii inapoi "
auzi, apropos, Kretzulescu e cea de pe langa magazinul Muzica?? (sau vorbesc aiurea?)
quote:
Originally posted by NatyMda, asa o sa fac. Taxa de 500.000 am dat-o, intr-adevar. O sa o las donatie la biserica, ca mi-e rusine s-o cer inapoi.
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Naty spune:
Kateryna foarte frumoasa miresica ai fost. Si am vazut ca vine bebe - sarcina usoara si un bebic sanatos!
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
quote:
Originally posted by krelia
Iti dai seama ca ar fi fost aiurea sa-i zici "dati-mi banii inapoi "
auzi, apropos, Kretzulescu e cea de pe langa magazinul Muzica?? (sau vorbesc aiurea?)quote:
Originally posted by NatyMda, asa o sa fac. Taxa de 500.000 am dat-o, intr-adevar. O sa o las donatie la biserica, ca mi-e rusine s-o cer inapoi.
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da, iti dai seama cum ar fi "parinte noi facem nunta la alta biserica, multumim frumos si va rog dati-mi inapoi cei 500.000 ".
Da, aceea e biserica, langa Muzica.
E cam departe de restaurant dar ce sa-i faci daca are omul o dambla
poze si mai noi
Carmen_Marieta spune:
Divine te poti marita linistita vei fi cea mai frumoasa miresica de pe 10 iunie ... o adevrata ....
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
alishaa spune:
Kateryna si mie mi-au placut aranjamentele si mai ales peisajul!!! Dar din peisaj lipsesc mirele si mireasa!!! Poze cu voi doi pe cand ?
Divine, super tot-tot - imi plac la nebunie - si pantofi si rochita - mai ales cea de mireasa!!!
Abia astept sa vad poze!!!
Divine girl spune:
Neasaa dragele mele!
Ma bucur ca va plac "achizitziile" mele
Naty, pantofii de mereasa i-am facut pe comanda la Dan Coma ( a fost singura fitza pe care mi-am permis-o din motive de ... sanatate la piciorusse )
Alishaa ... babe ... ...
Dar de casutza mea nu zice nimeni nimic? Ca am facut-o singura-singurica cu manutzele mele si mi-a luat 2 zile pline
Pregatiri
alishaa spune:
Singuricaaaaaa ????????? Mai, dar e asa faina ca am crezut ca ai cumparat-o!!!!
Cum naibii ai facut-o ? MAi ce fete istete si pricepute pe forum!!!! Numai io sunt antitalent!!! Dar sa stii cam am luat si io ideea cu pampoane - daca vrei drepturi de autor......
elara spune:
Pisik06, ti-am trimis e-mail.
Lid, ti-am trimis PM.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
daii spune:
Hello, dragi miresici!
Va salut pe toate, felicit proaspetele miresici, casa de piatra, sa va dea dumnezeu o viata frumoasa si plina de fericire langa sotul ales, iar viitoarelor miresici va doresc sa aveti o nunta ca-n povesti, asa cum ati visat-o!!!
Rallu, sa stii ca abia astept sa vina ziua nuntii tale, si sa ne povestesti cum a fost, pt ca si eu o sa am nunta tot la Vulturul, si am emotii super mari de pe acum.
Pupicutzi multi, miresici nebunici