Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelor!!!!mama Dumnezeule de ce preturi vorbiti voi....pai eu am gasit fotograf in Ploiesti cu 1 000 000 / 300 poze si cameraman cu 4 000 000...chiar sambata am fost la vara-mea la nunta si acolo i-am "abordat"...nunta e in ploiesti si daca eu stau in Oradea nu am timp sa caut ...asa ca...."i-am luat" dara vara-mea e cusurgie ..deci ma gandesc ca sunt"buni"...

Superba casuta ta Divine!!!viitorul meu sot e arhitect si tot ma rog e el sa-mi faca si mie dar...nu are timp....sper sa pot face eu...da-mi detalii, pleaseeeeee!!!!

mi-am luat coronita si rochia pentru cununia civila ...sper sa pot pune poze deseara...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by elara

quote:
Originally posted by Alynutza

Elara, pai trebe sa-si faca rochie, nu? Si nu-s ieftine nici astea, fie ca si-o face la croitoreasa, fie ca o cumpara.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Pai nu vine oricum la nunta ta? Si indiferent ca va fi au ba d-ra de onoare o tinuta mai acatari tot ii trebe, nu?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Da mai, dar poate deja fata are o rochitza de ocazie, pe care o poate purta linistita, mai ales ca nu a mai fost in aturajul in care o sa fie acum, si rochia aia e verde/rosie/roz sau mai stiu eu cum, numai bleu nu. Nici eu nu-mi cumpar cate o rochie pentru fiecare nunta la care merg, ca ma falimentez. Plus ca astea sunt haine care nu se pot purta oricand...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Fetele, io mai am o pata - vreau evantai!! Un evantai care sa aduca o pata de culoare (sa fie pe fond alb si pictat)!!! Fara evantai nu ma marit
Mi s-a pus pata si gata!!! Unde gasesc io asa ceva ? Stie careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Stiu ca n-am mai dat de mult pe la voi, dar abia ieri am intrat si eu pe forum dupa o pauza de vreo 2 saptamani. vreu sa felicit si eu toate miresicile care au avut nunta si sa aiba o casnicie frumoasa alaturi de persoana iubita.
Eu am venit cu raportul despre bebelina. Ea e in regula, e chiar maricica (1723 grame) dar eu nu ma simt prea bine. Oeri dr. mi-a pus diagnostic de "amenintare de nastere prematura". Am contractii foarte puternice si foarte dese. Asa ca trebuie sa stau cuminte in pat si sa nu fac nici un fel de efort. Asta cel putin 5 saptamani. Oricum, mi-a spus dr ca nu o sa ajung cu sarcina la termen, ceea ce intr-un fel n-ar fi rau ca DNP la mine e 10 august, iar doctorita merge in concediu din 1 august.
Va pup pe toate si incerc sa tin pasul cu voi.

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea multa sanatate tie si bebelinei...ai grija de tine.. si stai in pat cat poti de mult.. poate dak vb cu doctorita se poate face ceva...acum dak te-a urmarit de la inceputul sarcinii nu o pleca in concediu chiar cand trebuie sa nasti... zik si eu..
MULTA SANATATE!!!!!!

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Aaaaaaaaaaaa, nuuu, nici gand.
A fost suuuuuuuuuuuupeeeeeerb la voi.
Scuze, ca am uitat sa raspuns.

Chiar mi-a placut EBNOOORM!! Mai ales ca aveati atatea gemuri cu vedere afara..... cu verdetza... O nunta ed basm nu alta.
Chiar ma intrebam uned ai avut nunta si m-am dus la listutza da' Krelia asters tot..si a trecut doar "Casa de piatra"

Si mi-am propus sa caut printr-un capitol mai vechi da' nu am av timp si apoi am uitat...
Te pupam si sa stii ca ati fost amandoi f frumosi si ati avut o nunta f frumoasa... Mi-a placut mult-mult.

quote:
Originally posted by kateryna

Hmm...v-am pus si eu cateva poze cu ce aranjamente am avut la nunta, dar se pare ca nu v-au placut ca nu a zis nimeni nimic. Sau acum daca sunt mireasa expirata pe mine nu ma mai baga nimeni in seama?

Vine barza
diverse aranjamente nunta

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

kateryna facu la Monte carlo..biserica nu stiu,....ca nu ne-o zisa (sau uitai io iar, s-o trec? )

quote:
Originally posted by elara

Aaaaaaaaaaaa, nuuu, nici gand.
A fost suuuuuuuuuuuupeeeeeerb la voi.
Scuze, ca am uitat sa raspuns.

Chiar mi-a placut EBNOOORM!! Mai ales ca aveati atatea gemuri cu vedere afara..... cu verdetza... O nunta ed basm nu alta.
Chiar ma intrebam uned ai avut nunta si m-am dus la listutza da' Krelia asters tot..si a trecut doar "Casa de piatra"

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

quote:

Wow, dar ce scoruri pomeniti voi! (Nona, Divine, Tizabela)!
quote:

Naty stiu si eu ca 1300 de euro pt muzica si 700 de euro filmarea cu pozele sunt multi banii,dar am zis ca la astea doua nu fac nici un fel de rabat ca lumea daca muzica nu e buna nu se ditreaza (nu puteam sa iau DJ pt ca am o medie de varsta destul de ridicata plus ca nasi mei si toti cei care vin din partea lor agreaza muzica live) !!!Si sincer eu daca merg la o nunta nu merg sa pap pana na rostogolesc ci sa ma distrez si sa fiu alaturi de miri in ziua aia importanta pentru ei.Si filmarea este unicul lucru care iti ramane de la nunta [in afara sotului normal :))) ]

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by alishaa

Fetele, io mai am o pata - vreau evantai!! Un evantai care sa aduca o pata de culoare (sa fie pe fond alb si pictat)!!! Fara evantai nu ma marit
Mi s-a pus pata si gata!!! Unde gasesc io asa ceva ? Stie careva?

Hai ca suntem bestiale amandoua soro!!! Vrei sa-ti spun ca eu am si evantai? Pe bune! Al meu e cu ceva galbior si verzuliu si cu niste "incastratzii" aurii L-am luat din Obor de la un magazin de decoratiuni de la parter si a costat numai 25.000 lei vechi Eu l-am luat "la plesneala" pt ca am probleme mari cu caldura si ... nu se stie ... poate il si folosesc din cand in cand.

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si acum ca am reusit si eu sa va ajung din urma, pot sa adaug:

Multumesc, Krelia, de raspuns.

Divine, e frumos tot ce ai cumparat.
Sa ai o nunta minunata. Si mie mi-a placut casutza ta f mult. Si eu vreau sa o fac singura. Unde ai gasit fluturasul ala brodat?

Andreea, sanatate multa si ai grija de tine si ed bebelina.

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput