Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
Tizabela sper ca nu te-ai suparat . Sunt de acord ca trebuie sa ai servicii de cea mai buna calitate. Ma mir doar de preturile cerute. Si ma mir si mai tare de preturile mici pe care mi le-au spus mie, mi-e tare teama sa nu fie vreo pacaleala (cu exceptia DJ-ului care e testat).
In alta ordine de idei, ai o rochita si niste pantofi superbi! Iar biserica ... e impresionanta, ce biserica e?
Andreea sarcina usoara in continuare. Stai cumintica si nu te impacienta prea tare, eu am avut "amenintare de avort" si contractii puternice de la 12 saptamani si Ioana s-a nascut la 40 de sapt in cap (si chiar mai statea acolo daca nu o scoteam cu forta )
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ginutza2002 spune:
Salutare!!!
bre da' mult ati mai scris!
sa cad pe spate cand am vazut cate pagini am de citit, ca de' calculatorul meu de la scarbici nu mere decat cand vor muschi lui pe net! al naibi zici ca stie ca stau si ca nu ma ocup de firma!
Divine daca nu ai gasit tutburi de confetii iti pot da un nr de tel unde au asa ceva si nu mi se par a fi scumpe!
cu filmarile si la mine e cam scumpicel 22.500.000 lei in care am incluse 2 camere si 2 fotografi si mai imi da si 200 poze pe cd si 2 rame foto de alea mari gen tablou si un albun din ala mumos mumos rau cu multe poze!parca mai era ceva da' nu imi aduc aminte!
stie cineva un bijutier bun?
grasanul meu are niste idei de vereghete mai ciudate!
ma si vad cautand din nou ca si cu sigiliile de la invitatii!
tre sa ma inarmez cu rabdare si tutun!!!!
pupici la fete!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
Io nu ma poci pentru ca sa ma pronunt cu privire la filmari..pen'ca pozaru & filmaru e 2 intr-unu'..si va mai veni cu inca un pretin d-al lui..tot pozar&filmar si vom avea cand 1 pozar si 1 filmar..cand 2 filmari..cand 2 pozari ..si asta cred ca pana in 15 milioana maximum maximorum.....nu mais tiu exact..trebe sa ne mai vedem la fatza cu el sa mai vorbim discutii
Fetili, io va pupicesc, ma duc la mani (false ) ca vorba aia...sambata am nunta mare-n cartier si tre sa dau bine pe ecran ....
Mai pe seara!
PS. Andreutza, stai in pat ca te bat!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
alishaa spune:
Obor, corect!! Cum de nu m-am gandit ?????
Divine, toata stima.... !!!
Suntem de coma, parol!!!
Am zis eu ca abia astept sa vad poze de la tine de la nunta!!
Andreea - mare grija, odihneste-te si nu te stresa, ca nu face bine!!! Numai bine!!!
Tizabela spune:
quote:Tizabela sper ca nu te-ai suparat .
quote:
Naty stai linistita cum sa ma supar ca ti-ai zis parerea ba chiar iti trimit niste ca tot s-au scumpit :))) si multumesc pt aprecieri!!!
fotoIZA
iulianama spune:
In sfarsit am ajuns la zi cu cititu ca eram in urma rau cu examenele mele chiar am ramas in urma cu toate,eu voi avea nunta in aceiasi zi cu Elara si pot spune ca sta foatre foatre bine la pregatiri .
Am si eu o intrebare la voi eu am parul scurt adica creo 8 cm,asa ca voi fi mireasa cu parul scurt dar marea problema ca nu stiu cum il voi aranja poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi ,idei,poze as vrea ceva zburlit,tepi,impletit cu flori, spice ceva de genul asta dar nu am nici cea mai vaga idee cum si in ce fel,asa ca help???si inca ceva eu nu voi purta voal ca am um bebe de 1,6 ani si a zis nasa ca e mai bine fara (si nici nu-mi place),spunea ea ceva de palarie dar in 29.iulie va prea cald de palarie asa ca fara.....
A si inca ceva care e obiceiul cu jarteluta ca nu stiu si nici nu am vazut pe la nunti, lasa ca nici nu am fost la prea multe.
asavoaie
Alynutza spune:
iulianama, obiceiul cu jartelutza e ca sotzul trebuie sa ti-o scoata cu dintii si apoi se arunca la burlaci (cum arunci tu buchetul miresii) si se spuna ca burlacul care o prinde e urmatorul care se va casatori. Recomandat a se aplica mai pe la sfarsitul nuntii, cand s-au burlacii, ca altfel nu cred ca se prea inghesuie la prins... (spre deosebire de fetele care se inghesuie care mai de care sa prinda buchetul miresii).
Nunta noastra
Pregatiri
M&M spune:
Divine am citit mai sus ca ti-ai facut pantofii pe comanda!!!Eu sunt disperata, comanda mea de acum 3 saptamani de la Viflor s-a soldat cu un esec ( am scris pe forum acum 4 zile)
AM vazut in poze pantofii tai si mi-au placut tare mult!!!
IMi poti spune si mie adresa aterlierului Dan COma, parca . CAt timp a durat comanda si cam cat te-a costat??
Ti-am trimis mai devreme un pm, dar cred ca nu a ajuns...cine stie??
poze rochita civila
eu
diverse
elara spune:
quote:
Originally posted by iulianama
In sfarsit am ajuns la zi cu cititu ca eram in urma rau cu examenele mele chiar am ramas in urma cu toate,eu voi avea nunta in aceiasi zi cu Elara si pot spune ca sta foatre foatre bine la pregatiri .
Multumesc de aprecieri.
Foatre, foatre ... asa zic si eu ca foarte foarte nu prea cred
(sa nu te superi pe mine, da' m-a amuzat...incurcatura asta de litere)
Eu nu-s chiar asa incantata da' bag viteza......
Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau cu parul ca nu am avut niciodat parul asa mic... si nici nu cunosc pe cineva in sit asta (adik mireasa tunsa scurt...)
Cu jarteaua asa stiu si eu: ca o arunca mirele la barbatii necasatoriti si apoi cel care o prinde o da iubitei lui care si-o aseaza pe picior daca doreste.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Trin spune:
Buna la toate miresicile!
Va urez de pe acum cele mai frumoase nunti si cele mai trainice casnicii!
Am si eu o rugaminte: mai postati inca o data link-ul cu videoclipul pentru vals sau subiectul/paginuta la care a mai fost postat, pentru ca eu nu mai reusesc s-o gasesc si sa fac download la acel clip.
Multumesc mult!!!