Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Daca se tot vorbeste de fotografii si filmari sa zic si eu...noi am optat pentru un tip care e operator la o televiziune si ne costa 3.500.000 filmarea (DVD, videoclip si un filmulet scurt cu momente importante pe care sa il putem trimite pe e-mail la prieteni)si 15.000/poza.....e drept ca in Bucuresti sunt alte preturi....dar ca sa nu raman mai prejos iaca eu am dat 1.000.000 la biserica pentru rezervarea datei!
...si Dj-ul care deja e verificat la o gramada de chefuri pe care le-a facut firma noastra ne-a cerut 6.000.000
Andreea, ai grija de tine!
Divine...de unde ai luat bratarica pentru domnisoara de onoare? e superba!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Alynutza spune:
Noi platim 275 de euro pentru filmare (dvd cu montaj final 4 ore + filmulez rezumat 15 minute) si poze (500 poze pe cd cu 120 de poze format 13/18 in album si alte poze surpriza. Pentru DJ dam 150 de euro.
Fetelor, legat de clipul cu valsul, nu dati cu rosii, dar din cate stiu eu, clipul ala e vals lent nu vals vienez (si nu-i tot una). Depinde ce vreti voi sa dansati la nunta.
Nunta noastra
Pregatiri
elara spune:
Ti-am trimis PM cu ID-ul meu pe yahoo.
Scrie-mi (la yahoo.com) sau cauta-ma pe msg si ti-l dau eu.
quote:
Originally posted by Trin
Buna la toate miresicile!
Am si eu o rugaminte: mai postati inca o data link-ul cu videoclipul pentru vals sau subiectul/paginuta la care a mai fost postat, pentru ca eu nu mai reusesc s-o gasesc si sa fac download la acel clip.
Multumesc mult!!!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Eu asta am, asta am invatzat, asta o sa dansam....
Si nu dam cu rosii, stai linistita...
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, legat de clipul cu valsul, nu dati cu rosii, dar din cate stiu eu, clipul ala e vals lent nu vals vienez (si nu-i tot una). Depinde ce vreti voi sa dansati la nunta.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Dar eu nu ma plangeam fetelor de cati bani dam noi. Asta e! Asa sunt preturile pt niste servicii onorabile pe aici. Mi s-ar fi parut dubios sa mi se ceara mai putin ... plus ca am vazut ce stiu sa faca baietii aia ... o minunatie!
PS: asa cum am promis de muuuult, am reusit sa pun si eu niste poze la "Pt nunta" ... astept pareri ... da' repede, macar sa stiu naibii daca ma mai marit cu ele sau caut repede altceva
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Totul este foarte frumos, mi-au placut mult, deci da-i inainte cu pregatirile!
O intrebare am si eu: casuta in care se pun plicurile cu darul de la nuntasi, de unde ai cumparat-o? Mi s-a parut tare frumoasa ideea si m-ar incanta si pe mine!
Multumesc mult!
Pupici.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Naty spune:
iulianamana in legatura cu voalul - sa sti ca si eu initial nu vroiam voal pentru acelasi motiv ca tine - bebelina mea care la nunta o sa aiba 2 ani. Dar dupa aia am citit ca semnificatia voalului nu este aceea de puritate , ci se spune ca protejeaza mireasa de spritele rele. Asa ca daca vrei voal, eu zic ca nu te impiedica nimic sa-ti pui. Sigur, daca nu-ti place ideea ... asta e alta poveste.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Alynutza spune:
Nana, fata noastra-i talentata si a construit-o singurica... si inca ce frumoasa i-a iesit.
Nunta noastra
Pregatiri
Naty spune:
quote:
Originally posted by ooana
[navy][font=Comic Sans MS]Daca se tot vorbeste de fotografii si filmari sa zic si eu...noi am optat pentru un tip care e operator la o televiziune si ne costa 3.500.000 filmarea (DVD, videoclip si un filmulet scurt cu momente importante pe care sa il putem trimite pe e-mail la prieteni)si 15.000/poza.....e drept ca in Bucuresti sunt alte preturi....dar ca sa nu raman mai prejos iaca eu am dat 1.000.000 la biserica pentru rezervarea datei!
...si Dj-ul care deja e verificat la o gramada de chefuri pe care le-a facut firma noastra ne-a cerut 6.000.000
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Ufff ce bine, deci nu sunt singura cu preturile astea, m-am mai linistit!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Rallu spune:
Iaca si eu pe aici...la ore mai normale.
Intru repede ca pe urma tre sa ma duc la Amzei sa dam comanda de floricele.
Azi m-a pocnit o problemuta la care nu ma gandisem pana acum.
Iaca...
Eu, de buna credinta ca imi fac nunta vara, mi-am facut o rochita super decoltata (nema maneci, nema gulere...ca sa nu mai zic ca si decolteul e atat de generos ca arata si buricul).
Astazi insa mi-am data seama ca vara asta nu e deloc cuminte si ca temperaturile nu-s alea de le preconizasem eu (revelatia asta am avut-o la cabinet in timp ce dardaiam de zor se frig).
Problema e ca ma marit saaptamana viitoare si parca vad ca fac niste turturi de toata frumusetea, perfect asortati cu modelul de pe corset.
Ce naiba pun pe mine?
Capa de blanita e cam deplasata totusi...si altceva in ton si asortata cu rochita nu cred ca mai am timp sa-mi fac la comanda.
Ati vazut pe undeva vreo chestie finuta, usor brodata, cu maneci largi si 3 sferturi? Aaaa...musai usor transparenta.
Cer cam multe, nu?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Nana, fata noastra-i talentata si a construit-o singurica... si inca ce frumoasa i-a iesit.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Nu cred ca o sa fiu niciodata in stare sa fac asa ceva. Daca s-ar fi gasit de cumparat as fi fost atat de fericita!
Off doamne, mi s-au spulberat toate sperantele pe care mi le facusem. Deja imi faceam probleme unde as putea pune casuta.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."