Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nana, hai nu plange, sigur se gasesc si de cumparat/inchiriat la firmele care fac si decoratiuni de nunta (cel putin la Cluj am vazut, si chiar facute din placaj si vopsite, foarte dragutze). Intreaba la firma cu care faci decoratiunile la sala.

Rallu, daca bine tin eu minte si te mariti in 17, nu cred ca-i cazul de ceva peste rochie. M-am uitat pe ceva site cu vremea si in weekend-ul ala se incalzeste simtitor (maxime in jur de 30 de grade).

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallu si eu sunt destul de dezbracata dar am zis ca stam foarte putin pe afara ca sa mai imi iau ceva pe deasupra si apoi nu s-ar mai vedea minunatie de rochie..
Divine nota 10 pt casuta...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianama spune:

elara scuze de inversarea literelor sciiam cu o mana cu una il hraneam pe bebe,iar lui Naty ii multumesc pentru informatia cu voalul problema e ca nu stiu daca e frizura mea scurta voi avea cum sa-l prind asa ca mai vad si va rog nu ma uitati cu coafuri scurte de mireasa daca auziti ceva cumva?
Noi cu muzica ne-am scos ca fratele mirelui canta intr-o formatie asa ca am iesit doar cu 15 000 000 vechi, pentru ceilati membri ai trupei ca el cica nu ne ia bani si ne-au facut si reducere,iar pe la miezul noptii va veni sa faca un program si Alexandru Recolciuc care e unchiul mirelui(si vine gratis)asa ca macar aici stam bine ca in rest scump,doamna,scump.

asavoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Rallu, un sal ????????? Unul finut din material transparent sa il tii pe umeri daca e frig (desi nu cred ca norii si vantul vor fii asa haini sa iti strice nunta la care ai muncit atata)
Sau poate tu vrei o tunica ? Ma gandesc ca in timp asa de scurt, iti poti face un sal din voal ceva si cu putina dantela pe margine!!!
E doar o idee (sa nu te superi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by iulianama

elara scuze de inversarea literelor sciiam cu o mana cu una il hraneam pe bebe,iar lui Naty ii multumesc pentru informatia cu voalul problema e ca nu stiu daca e frizura mea scurta voi avea cum sa-l prind asa ca mai vad si va rog nu ma uitati cu coafuri scurte de mireasa daca auziti ceva cumva?

de ce nu incerci cu niste meshe de par?asa sigur are cum sa iti faca coafura cum vrei tu!

ma bag si eu la tb cu salul si rochita mea e la fel de goala si eu o mai am si in septembrie!!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Te rog frumos, nu te scuza.
Ma faci sa ma jenez.
Eu imi cer scuze ca nu m-am putut abtzine sa nu ma amuz observand ca de fapt acele cuvinte nastrusnice ivite din eroare mi se "potriveau" de minune... Fiindca din punctul meu de vedere eu nu ma vad asa de avansata cu pregatirile....
Eu inca nu am rochitza si incaltzaminte de cununie civila, nu am tiara si bijuuri nici pt civila nici pt religioasa, nu am casutza (da' vreau sa-mi fac ), nu am pahare pt miri, nu am verighete, nu am vb nimic pt tort..., nici pt flori... nici nu am dat toate invitatiile inca...
Ufff si timpul zoboara..zboara...

Si am si "editat" ca si eu incurc litere la greu

quote:
Originally posted by iulianama

elara scuze de inversarea literelor sciiam cu o mana cu una il hraneam pe bebe.
asavoaie

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Elara cand vad cate mai ai de facut, ma vad pe mine acum cateva luni... stai linistita ca le rezolvi pana la nunta dar ar trebui sa te grabesti totusi mai ales daca vrei ceva special, tine cont ca nu toate depind de tine... mai sunt si furnizori care nu livreaza marfa la timp...Oricum bafta!!!

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianama spune:

ar fi o idee cu mese dar nu imi plac si pentru ca va fi cald sau asa sper, dupa mine as vrea tepi si cat mai scurt asa ma simt eu bine nu imi place sa am parul lung .
elara noi pentru nunta abia am platit avansul la restaurant(de aranjat sala si ornat se ocupa ei),am luat vinul,bauturile alcoolice,apa minerala,berea,am inceput sa dam invitatiile,avem muzica,cu cameramanul am vorbit deja si cam atat ........si cate mai sunt:rochia inca nu am luat dar stiu ce vreau,la fel cocardele si costumul de mire,apoi verighetele care abia am vorbit de ele,pantofi nu am nici eu nici el si nici nu stiu ce vreau si inca cate ma ingrozesc cand ma uit pe lista si pe langa toate pe 22.07. mai avem de mers la nunta la un vecin si pentru acolo alte haine si papuci si tot asa(dar macar pe astea le avem mai trebuie mie papuci si coafura si gata).

asavoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

PS. Andreutza, stai in pat ca te bat!!!

Nu ma bate ca-s cuminte Nu vreau sa-i fa rau bebelinei. Macar 5+6 saptamani sa mai stea acolo, ca ii e bine.
ăpupî miresicile si spor la pregatiri in continuare. la mine au trecut 3 luni jumate de la nunta si nu-mi vine sa cred. Acuma sunt din nou bagata in priza cu pregatiri de nunta, ca am o vecina pe care o ajut. Si cu invitatiile, si cu muzica...parca as face din nou nunta

Andreea 31+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

a.cicel sa ai grija de tine si de bebelina!pentru voi!

fetele iar o intrebare: unde gasesc si eu pernute pt vereghete???
iar am cautat si nu am mai gasit!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput