Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alivio spune:

buna tuturor doamnelor si domnisoarelor d p forum
acum 2 minutzi m-am inregistrat si eu pe minunat forum si imi pare mai mult dekt folositor .Cu toate k nunta mea va avea loc in tomana-2007 ma apuca groaza knd vad kt este de munca.Dar ce nu facem noi sa fim miresici.Imi pare bine k v-am cunoscut si de-abia astept sa stam de vorba.si ne vorbim (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare miresici.....
acum fac si eu ca Divine... se pare ca sunt urmatoarea pe lista... aoleu si mai sunt multe de facut....
Tehereea frumoase poze... sa fiti sanatosi si vesnic indragostiti!!!!
Alivio bine ai venit la ... sigur vom vorbi si vei fi mult ajutata....Eu una am reusit sa organizez nunta cu ajutorul fetelor de pe forum, cand le spuneam rudelor ca fac nunta singura fara ajutorul "babelor" se cruceau... acum sper sa iasa totul ok sambata sa nu am discutii...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

M-am intors din runda 1 de peregrinari, ma pregatesc pentru runda 2!
Naty, ma bucur ca ti-ai gasit masina; Dar politia ce-a zis? amprente, alea alea, n-au gasit nimic prin toata masina???Oricum, bine ca s-a terminat cu bine!
Si noi tot la primaria sectorului 1 facem si din aceleasi motive am ales ziua de joi. Stiam de la miresele de 2005 ca pe aici e omor pe orele bune,adica sunt rezervate pentru eventuale pile care ar putea sa apara!!!! Plus ca am inetles ca sambata pot avea loc si decalaje. Esti tu trecut la o anumita ora, dar daca pe ultima suta de metri apare o alta pila, ii baga pe aia cand au nevoie si ceilalti asteapta! Javre!!! Nu mai bine ar face ei mai multe sali unde sa se poata oficia si in felul asta nu se mai omoara nimeni? Dar atunci, cum le-ar mai iesi bani?
Si, fetele care faceti la sectorul 1, aveti grija ca fotograful este inclus in pachet! Adica iti este bagat pe gat, punct!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

+

quote:
quote:
Dyadya

Si, fetele care faceti la sectorul 1, aveti grija ca fotograful este inclus in pachet! Adica iti este bagat pe gat, punct[

Dya ce inseamna bagat pe gat????Ca noi nu vrem poze de la forogRAFII LOR CA AM INTELES CA TE FURA PE FATA!!!NU pot sa le zic ca nu vreau!!!

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Eu am facut cununia civila acum un an la primaria sectorului 2 si ne-au "bagat pe gat" si noua pozele!! Nu ai cum sa refuzi, pt ca ti le fac atunci cand tanti sau nenea cu tricolorul iti declama despre institutia casniciei, etc!!!
Dar noua ne-a facut niste poze super si nici nu am platit mult pe ele!! Mi-aduc aminte ca am dat foarte putin (nu imi amintesc exact) pana in 300.000 pe vreo 8 poze in format mare si profesioniste!!!
Dar, de exemplu, nasii nostri la sectorul 3, au platit 850.000 pe poze - vreo 5!! Acum nu e o regula!!! Cel mai bine, vedeti la fata locului!!! Si cred ca mai depinde si de primarie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

La sectorul 1, dom' fotograf costa 800 mii! acu, nu stiu cate poze iti ofera in pretul asta, dar ce stiu cu certitudine este ca iti este comunicat faptul ca va veni fotograful primariei si ca el costa 800 mii. Tu spui constiincios ca ai fotograf, ei iti spun cu zambetul pe buze ca va veni al lor si tu mai poti sa aduci inca trei dar al lor va fi la datorie! Presupun ca poti pur si simplu sa-l lasi sa faca poze pana lesina si sa nu vii niciodata dupa ele, ca in avans nu cred ca-l platesti!
Pe de alta parte am inteles ca face niste poze absolut superbe, si ca in iuresul ala de acolo, iti cam bagi picioarele si zici hai, le luam! Am mai auzit ca-s niste scheme cu buletinele, le ia fotograful sa le duca la ofiter inainte sa intri si cand sa pleci, tot tb sa dai ochii cu fotograful ca sa recuperezi buletinul!Cert e ca or fi fost si unii care au facut scandal si au scapat, dar una peste alta, afacerea cred ca este infloritoare: sunt mai multi care le iau decat care le refuza.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Dya, noi am platit in avans si la sectorul 3 la fel!! De platit macar un avans platesti, ca altfel nu te lasa si mai iese si tiganeala!!! Acum nu stiu cum e la sectorul 1!!! Poate poti sa il lasi cu buza umflata!! Insa de poze nu poti scapa!! Traiasca Romania - din ce sa scoata si ei bani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

NATY, Doamne ajuta ca ati gasit-o!!
Fie si atat de cheala...e acolo, in fata blocului!!
Acum, tinem pumnii sa induplecati asigurarile..ca doar, vorba aia,.de-aia platiti un pogon de bani!

Fetelor, intr-adevar,...pozele de la starea civila iti sunt bagate pe gat..si cred ca oriunde te-ai duce...la orice sector, functioneaza "sistemul" asta...pesemne ca difera numai pretul...
si..nu prea poti refuza...

obiectiv gandind...trebuie sa recunoastem ca pozele facute de "scabiile" astea....au un alt iz..nu stiu..par parca scoase din cutie...se observa totusi profesionalismul de la o posta....

nu stiu cum or fi ceilalti..dar..la sectorul 3...e o tanti asa de agasanta....parca am mai vorbit noi de ea ...acu' 2 ani...am fo' la o civila..in care..in fine...noral si firesc..emotii..zambete..mireasa era toata numai zambet pana la urechi..si madam cica.."hai hai, la poza, ca zambim mai incolo, acum seriosi, ce-nseamna asta"...mie mi-ar fi taiat tot kefu'...zau...
deci..tre sa vem niste nervi de fier cu sufocantii astia...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Salutare la miresici!
Foarte frumoase poze Tehereea!Ai radiat pur si simplu!
Fetele la sect 4 am avut si noi o cununie unde la fel aparea nenea cu pozele!dar de care a avut proasta inspiratie sa sacaie miresica!
iar aceasta a avut grija sa ii spuna ca dc ii mai face o sg poza ii arunca aparatul!
si omu' s-a linistit!si nici pozele nu si le-a luat!
asa ca dc va supara aplicati aceeasi tactica!vad ca la ea a mers!
pupici!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hello
m-am intors o proaspata doamna
va pot spune ca nunta a fost extraordinara, fara incidente, numai laude
a iesit mai frumos decat ma puteam astepta
referitor la sectorul 3, 1.600.000 au costat pozele lor

daca va pot fi de ajutor cu alte detalii, intrebati-ma
va pup

Mergi la inceput