Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

bine ai revenit NicoletaB!
nu ne dai si noua poze?
io una voiam sa te intreb cum a fost la restaurant ca sunt moarta de curiozitate!
cum s-au purtat cei de acolo etc!
pupici!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

fetelor m-ati zapacit de tot de fotograf am inteles ca ti-lbaga pe gat dar despre ce avans vorbiti voi aici pentru primarie !??!?!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Spuneam ca pozele facute cu de-a sila de fotograful-babau, se platesc inainte sau poate se da un avans pt ele inainte sa le ei (deci in ziua cununiei). Cel putin asa era anul trecut la sectorul 2.
Nici un avans pt primarie, stai linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

avansu' pt fotograf
..probabil cand ne ducem sa depunem actele...hop, ne cere sia vansu' pt poze
..frumos, nu?

quote:
Originally posted by camelia1

fetelor m-ati zapacit de tot de fotograf am inteles ca ti-lbaga pe gat dar despre ce avans vorbiti voi aici pentru primarie !??!?!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Ah ,am uitat - NicoletaB - CASA DE PIATRA inca odata si asteptam poze!!!
Naty - imi pare bine ca ai gasit masinuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

aaa..m-am linistit...am crezut ca mai trebuiesc dati si pe la primarie niste bani..ca innebuneam nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Spuneam ca pozele facute cu de-a sila de fotograful-babau, se platesc inainte sau poate se da un avans pt ele inainte sa le ei (deci in ziua cununiei). Cel putin asa era anul trecut la sectorul 2.
Nici un avans pt primarie, stai linistita
!!!
ALishaa, pau in cazul asta cred c anu o sa dau nici un avans. poate reusesc sa il pacalesc ca nu avem bani la noi.
NicoletaB bine ai revenit preintr noi , CASA DE PIATRA si o casatorie plina de realizari si multa iubire.

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Nu, nu va cere atunci avansul - nici nu pomenesc de fotograf atunci!!!
Dupa ce va fotografiaza in timpul declamatiilor pompoase despre femeia si barbatul si casnicia si drepturile si etc, hopa-topa si nenea fotograful - sa dati bani pt poze sau avansul - dar poate la alte sectoare, o sa puteti scapa de pozele cu pricina!!!
De fapt, Dumnezeu cu mila ca vad ca difera si preturile si procedura de jecmaneala a banilor pt niste poze (ce-i drept faine)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine v-am regasit
la sectorul 3 cand depui actele nu-ti cer nici un avans
pt mine una fara suparare nici nu stiam cat vor costa pozele, dar am zis "Aia sa fie paguba mea (pozele lor) si totul sa fie OK'
Esti prea ocupat sa faci ce-ti spune ofiterul starii civile ca sa te tiganesti cu fotografa.
Le face iar cand sa iesi, te cheama iti cere suma, taie chitanta, vine seara la restaurant cu albumul si negativul si asta e.
Eu nu am poze in format digital, le-am scanat si sunt pdf si nu stiu cum sa le atasez.
ginutza restaurantul a fost ok
menirile in plus platite au ramas la ei ca au lalait-o cu impachetatul, caci in momentul in care am platit consumatia, nu vroiam decat la orizontala sa stau (nu va ganditi la prostii), aveam picioarele terminate, am dansat pe cioburi, caci in pantofi (3 perechi dupa mine) nu ma puteam incalta, crinolina ma rosese de mijloc si-mi facuse rani pe fund
osparii au fost ok, mancarea la fel, bautura la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Nico imi pare rau de ceea ce ai patit!
Crezi ca dc eu as vrea sa scot un fel de mancare din meniu se poate?
io am si duminica si nu cred ca o sa aiba timp sa se manance tot!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput