Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 29
alishaa spune:
Tehereea - CASA DE PIATRA!! Ai fost superba!!!
CASA DE PIATRA celor ce au devenit DOAMNE week-endul asta!!!
O luna cu multa multa miere si asteptam poze!!!
M&M spune:
Acum mi-am adus aminte. Nu stiu de ce am avut impresia ca ma intrebi de restaurantul Picasso si nu de magazin. Prea de dimineata, am zis eu. Intr-adevar , cum au zis si fetele, este pe Pache Protopopescu, pe partea dreapta cum vii dinspre Piata Inacului. Este o cladire cu 2 sau 3 etaje, , albastra si imediat dupa ea este un parc. Bafta Camelia!
poze rochita civila
eu
diverse
camelia1 spune:
da, ala cu materiale....multumesc cri. si tie cristina...si TREZIREA
am inteles ca au acolo si in afara de materiale diverse pentru nunta si as vrea sa dau o fuga sa vaza si ochiu' meu
si vreau sa va dau un mic sfat, cel putin celor din bucuresti si in special celor care apartin de primaria sectorului 1...eu am nunta pe 9 septembrie si dupa ce m-am rugat de al meu viitor sot sa mergem la primarie sa ne "linistim" si noi cu ora pentru cununie..astazi s-a dus, si bineinteles ca nu a reusit sa ne programam la ora care vroiam noi, respectiv 10:30 pentru ca deja era luata, asa ca ne-am pus la 11:30...deci aveti grija, chiar daca cei de la primarie va vor spune ca doar cu 14 zile inainte se poate programa...nu este adevarat...riscati sa nu mai gasiti la ora dorita de voi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos
Pisik06 spune:
Neata Fetelor,
Tehereea, felicitari, ai fost f rfumusica!
Subsciru la chestia cu primaria, noi avem pe 14 oct, iubi al meu s-a dus sambata cu o relatie si ne-a zis clar ca doar de la 11:50 se poate! Deci si mai si!
krelia spune:
Pupaturi la fete miresici!!
tehereea, ai fost gigea-gigea, sa stii!
Io azi..sunt tare lipsita de inspiratie...ca de ieri de la ora 15.00..de cand m-am trezit ..sunt un zombie in continuu...fratilor...apai, dk dupa o nunta la care sunt invitat dormitez pi mini...la a mea ce-oi face? ..eh..principalu' e sa trecem peste, ca dupa...putem dormi 3 zile, nu?
fuse mumos...ce sa mai, Hilton - servire ireprosabila, macare cam putina (ca la mai toate restaurantele de hoteluri, de altfel ) - dar, pana la urma e si asta un atu, pt ca apuci sa mananci cam tot, inclusiv tort...fara sa ai dureri de stomac (dk ai un stomacel mai fin in care nu intra foarte mult )...
..abia astept pozele de la fotograf [;0]...si de fpt..abia astept sa se intoarca miresucii din hanimun ca plecara azi dim
...abia astept sa termin servicelul pe ziua de azi...sa mergem sa cumparam cel mai mare kilogram posibil de cirese..ca nu mai poci de pofta!!!
ah...sunt bucuroasa ca le-a placut cadoul de la noi
pupi la fete!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by camelia1
da, ala cu materiale....multumesc cri. si tie cristina...si TREZIREA
am inteles ca au acolo si in afara de materiale diverse pentru nunta si as vrea sa dau o fuga sa vaza si ochiu' meu
si vreau sa va dau un mic sfat, cel putin celor din bucuresti si in special celor care apartin de primaria sectorului 1...eu am nunta pe 9 septembrie si dupa ce m-am rugat de al meu viitor sot sa mergem la primarie sa ne "linistim" si noi cu ora pentru cununie..astazi s-a dus, si bineinteles ca nu a reusit sa ne programam la ora care vroiam noi, respectiv 10:30 pentru ca deja era luata, asa ca ne-am pus la 11:30...deci aveti grija, chiar daca cei de la primarie va vor spune ca doar cu 14 zile inainte se poate programa...nu este adevarat...riscati sa nu mai gasiti la ora dorita de voi
...eu am patit-o mai rau...am gasit loc la o jumatate de ora dupa cununie...deci facem starea civila vineri! Cica din ianuarie era ocupata ora pe care o doream noi!
Tehereea ati fost frumosi...si aveti niste poze super!
...intr-un final avem verighetele...am rasuflat usurati de-o grija si usurati si de niste bani
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
M&M spune:
Camelia, noi tot la sectorul 1 suntem, dar vom face civila joi sau vineri fiindca e bataie sambata si orele cele mai convenabile sunt luate de cei cu relatii!!!
poze rochita civila
eu
diverse
camelia1 spune:
cristina exact ce spuneam 11:30 a fost singura ora disponibila...noroc cu o cunostinta care la randul ei era datoare la noi si ne-a spun citez: "11:30 cu conditia sa ne miscam repede ca si asa ne-a bagat intre alte doua cununii"...de parca asta ar depinde de noi
Naty spune:
Buna!
La multi ani, Suede!
CASA DE PIATRA miresicilor din weekend!
Fetelor, mi-au prins bine urarile voastre fiindca AM GASIT MASINA! Din pacate, e cam varza, au luat cam tot ce puteau, injectia, calculatorul de bord, rezervorul, parbrizul, oglinzile, capota si o aripa inlocuite, in fine, e cert ca fost "comanda", avea vreunul nevoie de ele.
Eu sunt oricum fericita ca am gasit-o, ca de inlocuit piesele se inlocuiesc. Sper doar sa plateasca asigurarea tot, ca astia sunt cam carcotasi, deja au inceput cu figuri de genul "de unde stim noi ca e inlocuita capota", cand se vede clar ca asta de acum e busita rau, vopsita de mantuiala si prinsa cu niste sarme!
Tehereea frumoase poze!
Camelia parca tu ziceai ca ai o bebelina? Ai vazut pe undeva rochite de domnisoare de onoare? Caut si eu pentru fie-mea da` n-am vazut ceva sa-mi placa.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
tehereea spune:
va pup. multumesc de urari. si voua va doresc sa aveti o nunta frumoasa ca in povesti. n-am prins ideea cu piccaso, dar am fost si eu la el, nu m-a atras nimic, cocardele erau dragute ,dar le luasem din alta parte deja.aveau in schimb o multime de materiale.mi-am luat si eu ieri sandalute de la mussete, si rochita ca am nunti; fetele a mine la nunta si-au luat rochii de la irina schroter, dragute dar pe mine stateau ca pe gard.pun si poze maine. cel mai mult mi-au placut buchetele - si de la civila si cel de mireasa. si le-am comandat langa o florarie de la nga mine.am avut la cel de mireasa 17 trandafiri.
http://community.webshots.com/user/theodoc