Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Pisik06 spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am rezolvat-o cu dj-ul. E un super tip, lucreaza in radio, am descoperit printr-o intamplare ca il stiam, merg efectiv cu ochii inchisi pe mana lui. Si ne aranjeaza el si cu filmarea. Azi mergem sa dam bt-ul la invitatii; de rochie nu am timp deloc, astept sa ma linistesc pe la servici cu balamucul. ma consolez ca mai am destul timp pana in oct., dar parca tot stau cu teama ca nu am vaz nimic sa imi placa....
clau77 spune:
Neatza gagici,
Ma laud si eu ca ne sunt gata invitatziile si sunt aproximativ corect scrise( ca trebuiau sa puna ei o virgula aiurea, dar asta e...)Nu mai e timp de discutzii caci trebuie impartite. Mai avem o luna si 8 zile pana la nunta.
Inca nu am vorbit cu firma pentru decoratiuni, insa am stabilit sa ne intalnim duminica la restaurant ca au de aranjat sala pentru un botez. Asa o sa vedem si cum arata aranjat cu albastru.
Divine e super casutza voastra!
Kateryna mi-au placut mult pozicile de la nunta ta.Casa de piatra!
Camelia iti urez si eu bun venit.
Carmen_Marieta spune:
salutare miresici...
Krelia felicitari pentru inelus... sa-l porti toata viata fericita!!!!
Eu acum sunt asa linistita dar ma intreb cum voi fi sapt viitoare... parca asa repede a trecut timpul ... ma gandesc ca acum ma cerea iubi... si mai avem asa putin pana la nunta ....
poate pun AMR-ul sa stresez putin fetele...
Divine ai emotii ??????????? ma gandeam sa fac si eu sapotamana viitoare smotru dar stric unghiutele.... si atunci ma intreb ce o sa fac eu acasica???????????
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
krelia spune:
Camelia, fii bienvenita intre miresici!
te-am trecut si pe listutza...asteam detaliie (daca vrei sa ni le spui)..tot pt listutza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Alynutza spune:
Fetelor, ce presupune "jucatul gainii"? Ca m-ati bagat total in ceatza, n-am auzit niciodata de asa ceva...
Carmen, incearca manusi de menaj daca vrei smotru fara sa-ti strici mainile si unghiutzele. Eu folosesc de la Vileda de ani de zile, le au pe marimi si inauntru au un strat fin de bumbac.
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, ce presupune "jucatul gainii"? Ca m-ati bagat total in ceatza, n-am auzit niciodata de asa ceva...
E un obicei cam idiot: soacra mare vine la nas dansand cu o tava cu capac si ii cere bani "pe gaina". Nasul negociaza si chiar spune ca el crede ca nu e nimik sub capac (soacra incearca sa nu puna nimic sub capac si sa ia si banii sa ramana si cu gaina, care e chiar o gaina prajita si legata cu funda rosie)si tot asa pana se cade de comun acord.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
camelia1 spune:
fetelor va multumesc pentru primire...si promit ca am sa revin sieu cu detalii...acum am sa incerc sa vad daca pot pune si eu niste pozulici
Alynutza spune:
Briza, mersi de lamuriri. Chiar ca e un obicei . Daca mai si reprezinta ce ai zis tu... cu atat mai mult, ce sa spun, parca ai ei "cocos" e feciorel...
Bine ca la noi nu exista asa ceva.
Nunta noastra
Pregatiri
Carmen_Marieta spune:
Aoleu cand o sa o vad eu pe soacra-mea dansand gaina.......
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
krelia spune:
La mine n-are ce sa caute nici o gaina, fratioare......ca imediat le dau cu tamiflu..si se satura! [:d]
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Aoleu cand o sa o vad eu pe soacra-mea dansand gaina.......
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006