Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by elara
Divine, Unde ai gasit fluturasul ala brodat?
Buna, dragele mele!
Elara, fluturasul si floricelele le-am luat din Obor de la merceria de la intrarea principala ... dinspre Mc Donald's
Pregatiri
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by ooana
Divine...de unde ai luat bratarica pentru domnisoara de onoare? e superba![/font=Comic Sans MS][/navy]
Cer scuze ca va raspund asa pe fuga, dar sunt intr-o mare criza de timp, asa ca raspund fiecareia pe masura ce gasesc o intrebare adresata mie ca sa fiu sigura ca nu uit pe nimeni. So ...
Ooana, bratzarica am luat-o "la metru" dintr-un magazin din provincie care comercializeaza materiale aduse din Dubai. E o bucata de elastic pe care sunt prinse floricele din voal. Am dat vreo 50.000 pe 20 cm si am rezolvat d-ra de onoare ...
Pregatiri
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
O intrebare am si eu: casuta in care se pun plicurile cu darul de la nuntasi, de unde ai cumparat-o? Mi s-a parut tare frumoasa ideea si m-ar incanta si pe mine!
Multumesc mult!
Pupici.
Nana, casutza e facuta de mine, nu e cumparata
Pregatiri
ooana spune:
Oricum Divine e super bratara....
Kreliut...pai chiar ca am ramas in urma cu stirile...si pe cuvantul meu de pionier ca am citit tot ce ati scris voi cat am lipsit eu! Cum mi-o fi scapat????
Acu inelushu...asa putin de tot nu ni-l arati? macar un coltisor?
elara spune:
Esti o scumpica. Nici nu ma asteptam ca acum, cu doua zile inainte de nunta, sa iti mai faci timp sa imi si raspunzi. Daca nu gasesc la vreo mercerie mai aproape de mine, o sa merg acolo.
Iti multumesc foarte mult.
Abia astept sa ma laud si eu cu o casutza dragutza (hope so ) facuta de mine.
Iti doresc o nunta MINUNATA cu o vreme superba si cu multa, multa fericire.
quote:
Originally posted by Divine girl
[size=1][quote
Buna, dragele mele!
Elara, fluturasul si floricelele le-am luat din Obor de la merceria de la intrarea principala ... dinspre Mc Donald's
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Divine, eu cand m-am uitat in albumul tau pentru nunta, n-am vazut ca are 3 pagini. Abia acum am vazut casuta si este absolut superbaaaaaaa! Floricelele de pe margine le-ai cusut la masina sau sunt lipite? Ca poate ma apuca si pe mine un elan muncitoresc!
Dya, floricelele de pe margine sunt de fapt dantelutza la metru luata de la mercerie ( am gasit la fix ultimii 7 m pe care ii mai aveau exact pe culorile pe care le voiam eu - asta da noroc chior ) si am lipit dantelutza cu Picatura ( toata casutza e imbracata in tafta mai grosutza si Picatura a lipit perfect pe ea )
Pregatiri
elara spune:
Divine, scuza-ma ca mai indraznesc cu inca o intrebare:
Din ce ai facut peretii casutei? Carton cu hartie alba deasupra? Placaj alb? Panza alba pe carton?
Tot imi bat acapul sa gasesc materia prima cea mai potrivita.
Multumesc anticipat...
Edit: gata, cred ca m-am lamurit. Am citit raspunsul pentru Dya si am inteles cum sa fac peretzii.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple][font=Comic Sans MS]...pai e simplu....ieri, cand am ajuns acasa de la mami.....ma astepta iubi...m-a luat de manussa...m-a dus in sufra...unde ma asteptau 3 tantefiri rosii-portocalii...si 2 pahare de sampaniuca...si o cere in catasorie si un inelush invartecush ...si multi pupici si lacrimusse....si iar pupici si declaratii....si uite asa...am devenit "logondica" ...acum..oficiala - cu inel
Sorooo ... da-mi voie sa ma inchin si sa zic ... "Aleeeeluuuuiaaa!!!" ... in sfarsit i-a venit si lui mintea la cap Sa-l porti iubita si fericita fomeie!!!
Pregatiri
Carmen_Marieta spune:
pai Krelia nici eu nu accept sa se danseze "gaina" sa se danseze la cine vrea nu la mine...
Divine spor la pregatirile de pe ultima suta......
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Divine girl spune:
Elara, toata casutza e dintr-o cutie mare de carton mai gros ( am gasit-o pe la soacra-mea prin pod ) ... cutia era destul de mare, dar am mai taiat din ea si i-am "impins" putin unul ditre pereti in iterior ca sa o mai ingustez ca avea forma patrata ea initial ... apoi am imbracat-o in tafta ca nu dadea bine cartonul ala chior ...
Hai ca fug acum sa ma jumulesc de pene apoi merg sa-mi astept mama, ca vine saracutza mai devreme sa ma ajute si pe mine ca-s singurica si nu mai fac fatza ... nu sunt emotionata deloc ... cred ca nici nu realizez ca poimaine ma marit ... dar e bine asa ca nu ma stresez prea tare.
Pup toate fetele si ne mai "vedem" ... cand oi mai putea sa intru si eu.
Pregatiri