Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by krelia
...pai e simplu....ieri, cand am ajuns acasa de la mami.....ma astepta iubi...m-a luat de manussa...m-a dus in sufra...unde ma asteptau 3 tantefiri rosii-portocalii...si 2 pahare de sampaniuca...si o cere in catasorie si un inelush invartecush ...si multi pupici si lacrimusse....si iar pupici si declaratii....si uite asa...am devenit "logondica" ...acum..oficiala - cu inel
(n-a fost o povestire prea siropoasa ca e frig rau aciulea in biuro si imi alunga toata gandurile...siropu' concentrat fu aseara....)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Sa-ti traiasca logodnicu' soro!!!!Si sa porti inelushu' fericita!!!
Asa zic si eu romantism, alea, alea!!!
Alynutza spune:
Kreliutz, felicitari...
Nunta noastra
Pregatiri
iulianama spune:
Krelia felicitari sa-l porti sanatoasa si fericita,aseara si eu am ,,cerut''mai in gluma mai in serios un inel de logodna am ararat mana si iam zis: nu crezi ca lipseste nimic?ca doar mai e putin pana pe 29.iulie si nimic(dar poate de ziua mea ca urmeaza indata).
sa aveti o zi excelenta
poze
ooana spune:
Mai, mai...eu aveam 2 variante pentru marea vesta, ori rochita ori inelushul...si iaca am fost pe aproape!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Pisik06 spune:
Elara, nu am primit nimic, mailul meu este ioasi_ro@yahoo.com
Krelia, felicitari pt inel! Cred ca a fost super romantic!
krelia spune:
multumesc mult, fetili, pentru urarile voastre!
..asa-s de bucuroasa!!!
iuliana, stai linistita, ca stie iubi tau ce face ...asa l-am pisat si eu p'al meu..pana cand a rabufnit saracu' si mi-a zis "inelu' e dat la facut"..asa ca..lasa-l, nu-i strica surpriza..cine stie..poate si inelush' tau e "dat la facut"
oana, esti cam in urma cu newsurile ..rokitza e la mami meu acsa..de ceva vreme..sa tot fie vreo luna..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
sunnyday spune:
Ooooooo. pe aici se intampla numai lucruri bune!!!
Felicitari pentru inelus, Krelia!!!
Fetelor-Doamnelor, Casa de piatra si numai fericire!
M-am uitat la poze, super achizitii si aranjamente am vazut. Evident, nu mai stiu ce si cui apartinea, dar stiu ca mi-am clatit ochisorii, si pe alocurea i-am si umezit.
Eu mi-am luat invitatiile, in sfarsit!! Ca mi le pierdusera...
Si ma apuc fericita sa le impart.
Ma ingrozesc cate mai am de facut, dar..... abia astept..
Pupici la fete frumoase!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Pisik06
Elara, nu am primit mesajul tau. Mi l-ai trimis pe e-mail?
Multumesc!
Miresuci, sunt si eu curioasa: voi ati auzit de obiceiul cu jucatul gainii? acuma cateva zile am auzit si mi s-a parut cam de prost gust; voi veti respecta aceste traditii?
Eu nu as accepta asa ceva la nunta (soacra-mea chiar vroia dar nu ii merge cu mine ). La noi semnificatia e urmatoarea: soacra cere bani nasului fiindca mireasa e "gaina", adica nu mai e puicuta inocenta (a se citi fata mare). Ce sa iti spun!!! Acum de, fiecare facem cum vrea, cum ii place!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta