Miresele anului 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
Rallu spune:
Pe bune? Da' ce preturi ai auzit tu?
Le-am facut la p-ta Amzei, la un nene (ca si acolo difera preturile de la taraba la taraba).
Ce-i drept preturile sunt cu aproximatie pt. ca eu m-am dus cu poze si le-am zis ca vreau sa iasa exact asa si la o anumita dimensiune, prin urmare ei au aproximat cate fire intra.
Mi-au zis ca e cu +/- adica pot intra putin mai multe fire sau mai putine dar oricum pretul nu va varia foarte mult nici intr-un caz, nici intr-altul.
Buchetul de civila il iau vineri noaptea de la ei (au deschis non-stop) si celelalte sambata dupa-amiaza.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
krelia spune:
neassa!!!
ma-c sa trag un tiutiun, sa sorb un cafeu si viu sa va pove ceva...belea belea!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
pai hai sa te lovesc cu preturili meli:
buchete intre 900.000 - 1.500.000 lei
lumanari incepand de undeva de la 3.800.000 pana la vreo 6.000.000 lei mai nou.
acu sa vedem ce si cum!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
camelia1 spune:
buna dimineata fetelor!!!!!
in primul rand vreau sa va spun ca va citesc cam de o luna, situl fiind descoperit de prietenul meu, si mi-a spus "uite ceva care cred ca ti-ar place la nebunie" si intradevar a avut dreptate. abia acum mi-am facut curaj sa va scriu si eu...sunt si eu o viitoare miresica, pe 09 septembrie am nunta...si nu am facut mai nimc..am rezervat restaurantul, am vorbit la biserica si maine ma duc sa vorbesc pentru rochie...in rest NIMIC..dar in aceasta luna in care v-am citit am inceput sa ma ingrozesc, vazand cate mai trebuiesc facute...eu credeam ca in afara de invitatii si costumatiile noastre nu mai trebuie nimic (in conditiile in care cei de la restaurant in pretul meniului includ bautura open-bar, aranjamentul meselor cel floral, tortul miresei )...dar acum sunt putin cam speriata si nu stiu ce ar trebuii sa fac....ca nu mai spun ca al meu iubit pe 1 iulie pleaca si se mai intoarce taman inaintea nuntii...totul ramane pe capul meu..care oricum este in nori
Alynutza spune:
'Neatza!
Camelia1, bine ai venit pe DC!
Gurule, sa nu ne tii prea mult cu sufletul la gura...
Nunta noastra
Pregatiri
ginutza2002 spune:
bine ai venit camelia1!
offf cat o sa ai de tras cu pregatirile!!!
parerea mea este sa tragi tare acum pana pleaca el! asta ca sa il bagi si pe el putin in febra pregatirilor!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
elara spune:
quote:
Originally posted by Pisik06
Elara, nu am primit mesajul tau. Mi l-ai trimis pe e-mail?
Multumesc!
Miresuci, sunt si eu curioasa: voi ati auzit de obiceiul cu jucatul gainii? acuma cateva zile am auzit si mi s-a parut cam de prost gust; voi veti respecta aceste traditii?
Da, ti-am trimis e-mail. Cum nu ai PM activat, am dat click la profil si de acolo am accesat butonul "trimite e-mail". Si intr-o caseta am introdus textul. Eu nu am avut acces la adresa ta de e-mail, deci nu o stiu. Asadar banuiesc ca DC iti va transmite e-mailul meu pe adresa ce ai indicat-o cand te-ai inscris. Verifica, te rog, daca mai e de actualitate.
Cat despre obiceiul cu jucatul gainii, pot spune ca da, am aauzit dar nu il vrem la nunta noastra in nici un caz.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
'Neata, miresici, si de la mine.
O zi buna sa aveti.
Hai, Kreliutz, nu ne lasa sa murim de curiozitate....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
...pai e simplu....ieri, cand am ajuns acasa de la mami.....ma astepta iubi...m-a luat de manussa...m-a dus in sufra...unde ma asteptau 3 tantefiri rosii-portocalii...si 2 pahare de sampaniuca...si o cere in catasorie si un inelush invartecush ...si multi pupici si lacrimusse....si iar pupici si declaratii....si uite asa...am devenit "logondica" ...acum..oficiala - cu inel
(n-a fost o povestire prea siropoasa ca e frig rau aciulea in biuro si imi alunga toata gandurile...siropu' concentrat fu aseara....)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Rexanne spune:
'Neata dragili meli....
Multe ati scris...multe...Hop si eu pi acilea...cu noutati...
deci ieri, pentru ca a dat domnu' sa scop si eu la terminarea programului de la munci, am plecat creanga sa imi caut voal, si pantofi si...pieptene de par din ala cu sclipiricioase!!! Ca mie mi s-a pus pata pe pieptene si nu pe parura..si pantofi.
Deci, primul popas..Adeline...am gasit un voal dragutz, din organza fina (ca am mai gasiu unele din organza mai putin fina...)da' m-a cam enervat tanti aia de acolo ca am intrebat-o daca nu poate sa imi coase unele sclipiricioase finute pe el..si mi-a raspuns pe un ton sec ca asta poate sa o faca mama sau bunica acasa...ca ele nu fac asa ceva...In fine, a fost putin nepoliticoasa...ca doar aveam de gand sa ii platesc pentru serviciu...
Deci, voalul costa 80 ron...mult, putin???De asemenea, acolo am gasit un pieptene foarte dragut care costa 85 sau 125 ron (ca nu prea stia nici tanti cat, cica adus din Dubai...) Iarasi va intreb pe voi suratelor:mult? putin? Mai stie careva pe unde gasesc pieptenei din aia???
Cat despre pantofi, am gasit in Cocor un nou magazinas la parter, cu produse din fabrica, la neste preturi mai mult decat acceptabile, neste modele dragute, dragute.....si...exact modelul pe care eu il visam la pantofi!!!! Numai ca nu am putut sa imi dau comanda pentru ca nu mai aveau piele alba in fabrica...Da' aduc peste 10 zile!!!
Deci succese la gasit...da' tre' sa mai fac rost si de bani...
Am mai gasit ceva..am vazut un costum absolut superb de mire, albastru inchis de la Dinasty, care mi-a picat cu tronc...azi il duc pe ubi sa il probeze, macar sa vad daca ii sta bine cu el...
A! Cat despre obiceiul gainii...mie chiar imi place...dar la nunta mea nu se va juca gaina, ci porcusorul cu maru' in gura...!
Hai va pupicesc, ca ma intinsei cat o zi de post!!!