Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
MP spune:
La multi ani, Aida! Sa fii fericita alaturi de familia ta acum si totdeauna!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
MP spune:
'Neata fetele!
Pe noi ne-a trezit astazi tipatul ascutit al lui Matei.Am sarit ca arsa.A tipat asa dintr-o data prin somn si apoi instantaneu i-au tasnit lacrimile si s-a pus pe plans.M-am speriat,l-am luat in brate...i-am vorbit.S-a calmat repede.Dupa aceea l-am schimbat si i-am dat sa manance.A ras si a fost vesel,ca de obicei.Deci,zic eu(si ma rog sa fie asa) a fost doar un vis ceva care l-a speriat.
Aici bate un vant de te ia pe sus.Asa ca iau o pauza cu iesitul afara,mai ales ca bietul Vladut e racit si tuseste.
Stati asa,revin,ma cheama puiul mic.
Pupici! Pe mai tarziu!
Va imbratiseaza cu drag
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
catrinutza spune:
Mariana din 1976 mercicutza pt indrumare...din pacate nu a mers din prima, nu stiu de ce, dar am inceput s-o iau prin invaluire ![]()
si uite ce a iesit...din pacate aveam varianta si cu poza cupilului dar aia nu vrea de nici o forma sa iasa

asa ca ne multumim cu asta simpla....

poze mumoase - ultimele noutati
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
catrinutza spune:
Aida La multi ani!!!! si sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, iubita si numai bucurii din partea cupilului

poze mumoase - ultimele noutati
varsta Mariucului
catrinutza mamicutza de mariuci
www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit
MP spune:
Ciuf,te inteleg perfect cand spui ca nu mai ai timp de nimic,ca uiti unde pui lucrurile...La mine e la fel.Cand il termin de adormit pe Matei si vreau sa ma apuc de ceva treaba, ma cheama Vladut sa ma joc cu el si tre sa ma duc pentru ca altfel ma striga pana reuseste sa il trezeasca pe Matei.Abia apuc sa fac cate ceva prin casa,mai mult asa,simbolic.De gatit gatesc rar spre deloc.Si doar atunci cand e si sotul meu acasa.Zilele astea cat a fost nebunia cu mutatul a venit mama si ne-a ajutat.Altfel nu stiu cum ar fi fost.
Chiar,ce-ti face soacra de ai ajuns sa mergi ca paianjenul?![]()
Iti doresc putere multa si sa se vindece repede aripa ranita!
Ile,felicitari pentru botez!
Oau,Polixeni,asa rotiri periculoase face puiul tau?Stai asa sa vad cate luni are...Da,e cu doua zile mai mic decat Matei;deci sa ma astept din clipa in clipa sa il gasesc si eu circuland prin camera.
Asa e la botez.Si aici ii unge cu ulei dupa faza cu bagatul in apa.
Catrinel,ce bine ca a venit mama ta la tine! A mea marti a plecat si e asa rau fara ea....
Va imbratiseaza cu drag
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
Qamar spune:
buna dimineata la lume!
o echipa de cercetatori forumisti a realizat un studiu foarte important in legatura cu manifestarea sughitului la bebelusi...Puteti vedea www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060604&ctime=140924" target="_blank">AICI concluziile esentiale la care au ajuns!
Multumim![]()
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI,AIDA!
SA AI O VIATA MINUNATA,CU DRAGOSTE,SANATATE SI...BEBEI MULTI SI FRUMOSI!
MP si mie imi place sa fac diverse chestii migaloase(imi fac singura siraguri de margele,insirate cu acul),mai ales pt. asa o ocazie.
Mateiutul grasut si Vladutul...racitut(sa-i treacaaaa!).Si pe tine.
Catrinel si bebita mea mai tipa uneori si prin somn(ca Matei)si cand este treaza,pana adoarme.De prea multa oboseala,cred.
Ciuf sigur ca fac poze si saculetului cu bomboane si cruciulitei si oricaror alte detalii.Sa stii ca din cauza caldurii,bebelusii dorm si sunt apatici si lipsiti de vlaga.Si nici nu mananca.
Ma bucur ca ti-e bine degetelul si imi pare rau ca te sacaie socrella(stiu cum e!)
Soacra mea ma intraba non-stop cat cantareste pitica(avand cantar digital,nu o pot aburi ca nu-mi dau seama...)si eu ii spun mereu o greutate mai mare cu cateva sute de grame,ca sa nu se sperie ca ia asa putin in greutate.Replica ei:,,se vede ca are atata,uite ce zdravana este si ce falci are.Si e puternica si f. activa!,,
Daca i-as fi spus adevarul:,,este cam micuta si cam trasa la fata.Si nici vlaga nu prea are,n-ar trebui sa mergem la spital?,,
Cam asa e soacra mea,altfel draguta(in felul ei).Si panicoasaaaaaaaaaa!
LA MULLTI ANI,VIVIAN!Sa fii mandra de parinti tai,asa cum ei sunt mandri de tine!Si sa fii sanatoasa si plina de noroc!
Tina este OK,dar foarte prinsa cu treaba.Va pupa pe toate si va mai intra pe forum cand va avea mai mult timp.
Eu fug acum sa termin saculetii(abia aseara mi-a luat tati bomboanele cerute)si apoi fug sa-mi iau si eu ceva de imbracat si de incaltat pt. sambata,repede,ca sa nu-l las prea mult pe tati cu puiuta(desi ar trebui,sa vada si el cum este).
gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Irina71 spune:
Hello fetele 
Sa stiti ca si noi va citim mereu, desi cu scrisul ... mai rar. ![]()
Am avut si noi botezul sambata, la manastirea sf. Andrei (daca tot il cheama Andrei). A iesit bine pana la urma, cu toate ca am avut mari emotii. Bebe a plans tare doar cand a fost faza cu lepadatul de Satana (care a fost in pestera sf. Andrei), dar pe urma, la botez (in biserica mica), a fost cumintel, a plans putin cnd l-a scufundat popa si dupa ce l-a scos din apa, pe urma a zambit si chiar a motait.
Petrecerea a fost la restaurantul hotelului Petrolul, din Eforie Nord, unde a fost excelent, eu si bebe am avut camera in hotel unde mai alaptam, ma schimbam de haine, etc. La ora 12 noaptea eu si mama am plecat cu o masina acasa (cu bebe, evident), sotul a ramas sa intretina cei 20 musafiri care mai ramasesera (din 100). Puteam sa raman sa dormim la hotel, dar pana la urma am decis sa plecam, ca bebe sa se trezeasca in camera lui dimineata. Au venit si sotul cu taica-meu pe la 4 dimineata (cam chercheliti)
![]()
Una peste alta, gata, am scapat ! Si cu banii am iesit bine, credeam ca nu vom acoperi cheltuielile, dar pana la urma am avut chiar si un mic profit.
(vreo 30 milioane)
Noe, tu o tii pe bebelasa cu scaunul ridicat la carut, sau e numai de poza ? Stii de ce, ca al meu a inceput sa planga la plimbare, nu mai vrea sa stea culcat, si ma intrebam daca nu pot ridica spatarul macar la 15 grade ?
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
nshiro spune:
Intru si eu pe fuga sa salut mamicile si puiutii. Imi pare tare rau ca nu va pot scrie la fiecare in parte... era una din placerile mele. Off... se dusera cele vremuri. De luni a venit mami meu la mine, va sta 6 luni si acum e putin mai greu pana se acomodeaza, ca sa nu mai spun ca o innebunesc cu telefoanele de la serviciu din ora in ora sa vad cum se descurca cu Maria. Pana acum totul e ok. Maria creste bine e dolofanica, are la 3 luni si 5 zile 5900g deci 3 kg in plus de la nastere. Oricum eu am o obsesie cu mancatul asa ca o cam ghiftuiesc... ca daca ar fi dupa ea... Catrinel am vazut ca ai scris de Oana, sa stii ca nici a mea nu cere, insa eu ii dau din din 2 in 2 ore cate 100 de ml. Ultima masa e pe la 23.00/23.30 in functie de ora la care ma culc eu iar prima pe la 6.00/6.30 cand se trezeste singura si incepe sa fornaie, sa pufaie ca un mosh. De plans nu plange dar eu ii dau sa pape imediat. Ultimele doua mese le bea dormind la fel ca puiul Marianei. In total bea pe zi intre 700 si 800 de ml. Ai vostri cat lapte beau pe zi? Dar ceai? Aici sunt suculete pt bebeide la 2 luni de mere, de piersici, de prune si se prepara cu 30 de ml de apa. Eu i-am luat si ii dau cate un suculet de ala pe zi. Il bea de zici ca-si da sufletul, pe cand cu laptele... cu greu. Saptamana viitoare avem controlul de 3 luni si o sa va dau mai multe detalii atunci.
Catrinutza tare dulce si haioasa Mariuta voastra! Si Bia a lui Noe la fel! Sa va traiasca.
Aida LA MULTI ANI fericiti pana la adanci batraneti alaturi de familia ta draga.
Citesc la voi de botez, abia astept pozele! Noi sper sa reusim la iarna... desi cu liberele mele taaaaareee ma indoiesc!
Va pup si va urez multa sanatate la bebei! Sper sa pot scrie mai des dupa ce ne intram in noul ritm.
rocsana si bebe maria
simona_toma spune:
Fetelooooooooor, am un bebe urias!!!!Cate kg credeti ca are, la 2 luni(sambata le face).6 kg si 60 cm!!!!!!Doctora a zis ca arata de 4 luni.L-a controlat, sa nu cumva sa sufere de gigantism, dar a zis ca e in regula.Mai, si de cateva zile nu-mi mai mananca bine deloc.Are vreo 7-8 mese in 24 de ore si nu mananca la toate 100 ml.Inainte manca mai mult, de aia s-a facut asa grasan.A mai si vomitat la cateva mese ieri si azi noapte o data.Dr zice sa nu ma ingrijorez, ca la cate kg are, nu se pune.Mai, daca ajunge obez????Imediat il trec la regim:4 mese pe zi a cate 100 ml.Ce crede el ca eu ma pot lupta cu ursu'?Ei, glumeam, bineinteles.Chiar nu mi-e teama ca o sa fie prea mare, si-a luat el un avant acum, saracu' copil, ce am cu el?
Mi-a mai zis dr inca o data ca e in regula sa-i dau suc de portocale si de mere.Cumnata ei e neonatoloaga si i-a spus ca se pot da sucuri la copii si mai mici de 2 luni.Si azi i-am dat un pic d esuc de porto si nu l-a vomitat.Poate da D-zeu si-l ajuta la kk.N-am gasit ceaiul de la Hipp, dar mai caut, nu ma las.
Mariana, ma speriasi cu pastilele.Acum ce sa mai fac, o tin tot pe Brocriptin.
Am luat si Oscilococcinum ca sa-i dau uriasului, dar farmacista a zis sa-i dau un tubulet pe sapt.Asa scrie si in prospect.Andreea Georgiana tie de ce ti-o fi zis dr sa-i dai doar 4 bilute?Nu inteleg.Deci, cum ii dau???Mai intreb o prietena farmacista si va spun.
La multi ani, draga Aida, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de bebita ta scumpa si de sot.
Sa ai o zi superba!!
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)